TAROT AKADEMIA

On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

 

* * * * *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: //lenormand.gportal.hu

* *   * *

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
TAROT VIDEÓK
     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

     
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 
     
TAROT JÓSOK
     
ANTIK TAROT GALÉRIA
     
MODERN TAROT GALÉRIA
     
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
     
SZEX ÉS TAROT
     
BACH VIRÁGTERÁPIA
     
BACH VIRÁGOK

* *

 

     
TENYÉRELEMZÉS
     
CHIROMANTIA
     
TUDÁSTÁR
     
* Milyen Tarot kártyát válasszak?

Milyen Tarot kártyát válasszak?

 

 

Amilyen a jóskártya, olyan a jövendölés...szép kártyából szép jövő... merthogy a Tarot kártya, nemcsak jövendölésre és múltidézésre való, hanem varázslatokra, a jövő alakítására, a múlt blokkjainak a feloldására. Régebbi korszakok neves alkimistáinak kedvenc eszköze volt: Roger Bacon, Paracelsus, John Dee, Aliester Crowley, Cagliostro, Casanova...

 

* *   * *

Amilyen a kártya, olyan a jósnő... amilyen a jósnő, olyan a kártya... A pszichológus kép választás alapján készít személyiség analízist. Ugyanez a mi munkánkra levetítve azt jelenti, hogy az általunk választott kártya, a belső lelkivilágunk tükörképe. Mivel minden jósnő munkája elsősorban a párkapcsolati kérdésekről szól, ezért mindig a Szerelem kártyát kell alapul venni kártyakiválasztásnál. Te melyiket választanád? 

*** 

JELLEMZÉS

 

      

1. Art Nouveau Tarot - Te még hiszel a nagy és erős férfiban, az sem baj, ha egy kicsit erőszakos és időnként meglepetést okoz. Ez egy viszonylag egészséges szemlélet.
2. Illuminati Tarot - A nő kitárulkozik, a férfi nemcsak, hogy hátat fordít, még a térdeit is összezárja, a kezeit védelmezően összekulcsolja a feje felett.... a férfi hallani sem akar a nőről. Hát, ebből igen nehéz boldog, beteljesült szerelmet jövendölni! Nekem is van ilyen kártyám, de kicseréltem a Szerelem lapját a Kelyhek kettesére - mert az gyönyörű - némi tipográfiai művelettel.
3. Gilded tarot - Minden nő vágya: a férfi felemeli őt a csillagokhoz és Istennőként imádja. Az egyik legjobb és legszebb kártyacsomag, melyet Ciro Marchetti neve fémjelez. 

      

4. Hertz Vampire Tarot - A párkapcsolat csak vérszívás, s ahogy elnézem a férfi jár jobban. Tán voltál már olyan kapcsolatban, hogy elhagyott az erőd? Valószínűleg igen, de ha még nem, akkor e kártya választásával, hamarosan eléred ezt az állapotot. Jobb a helyzet, ha férfi vagy, mert kiélheted az agressziódat... Csak gyűjtőknek javaslom e kártyatípust.
5. Rider Tarot - A paradicsom legszebb jelenete, Éva és Ádám angyali áldásban részesül, egymás felé nyújtják a kezüket... Ám soha nem ér össze, s egy hatalmas hegycsúcs magasodik kettőjük közé... mindig van valami akadály, mindig van valami probléma, pedig a szerelem ott van, szeretik egymást, egymásnak teremtődtek, DE... (a "de" az a hegy).
6. Baphomet Tarot - Szörny, szörnyű... falloszok... szörnyű szex, szörnyű popsi szex... Ha ezt választanád, akkor mindenképpen fordulj terapeutához! Persze, ha élvezed, nem szükséges doki... Amúgy csak gyűjtőknek!!!!

       

7. Casanova Tarot - Szexközpontúság a kapcsolatban... izgalmak, újdonságok, érdekességek. Hát semmiféleképpen nem az "ágyban párnák közt" című fejezet! Tény és való, hogy izgalmas, különleges élményeket adó kapcsolatról van szó.

8. Leonardo Tarot - Eggyé válni, mindig egymással lenni, másik feledet megtalálni, egymásban létezni... Pár nélkül nyomorultnak, féllábúnak érzed magad. Egy kissé társfüggő hangulata van, de szerintem víz jegyűeknek és Bikáknak kiváló választás.
9. Botticelli Tarot - Földi léten túl mutató szerelem, bár van benne némi egymásra utaltság... Ha ezt használod, valószínűleg bevonzod azokat a klienseket, akiknek a párja már egy másik életben is a partnere volt. Valószínűleg a Te szerelmi életedre is ez jellemző.

      

10. Crow's Magic Tarot - Háttal egymásnak... no comment! Ráadásul fallikus képletek vannak a nő és a férfi alakja között: alul kígyó, felül farok. A szextől való elhatárolódás jelenetét látjuk, persze lehet, hogy ez csak egymásnak szól. Szoborszerű és merev mind a két alak, csak úgy vannak... Lehet, hogy itt a kígyó már nem is a falloszról szól, hanem a "kígyóságról". Miért is vannak egymás mellett, pontosabban mögött? És minek? Ebből sem lehet boldog szerelmet jövendölni, s ha túl sokat használjuk ezt a kártyát a saját kapcsolatunkban is elhidegülés fog mutatkozni. 
11. Vargo Gothic Tarot - Vérszívás, ha lehet úgy, hogy a másik ne vegye észre, s az egyszerűen majd összeomlik és meghal.... Micsoda kilátások! Tudom, hogy most divat a "vámpírozás", ám az történik velünk, amiben hiszünk, ahová az energiáinkat tesszük. Ha ebben hiszel, előbb-utóbb bevonzod, hogy vérszívás áldozata legyél.
12. Kama-Sutra Tarot - Szexközpontúság nőközpontúsággal némi kényelmetlenség felvállalásával... Miért is ne?

      

13. Templar Tarot - Szörnyűségek tárháza... Jó lenne azt mondani, hogy a "földi léten túlmutató" szerelemről van szó, de olyan rendetlenség mutatkozik nemcsak ezen, hanem a csomag összes kártyalapján, hogy jót nem mondhatok. Zavar, értetlenség, érthetetlenség a szerelemben és mindenben...káosz, mely igen messze van a rendezett Univerzumtól.
14. Michelangelo Tarot - Imádom Michelangelót, de ez a szerelmi jelenet!? Kicsit sokan vannak, és éppen valami baj is van... Éva is, Ádám is egy harmadik nőalak felé nyújtja a kezét, Éva feje Ádám "falloszmagasságában" van... Sajnos átjön Michelangelo homoszexualitása. A "sajnos" csak a heteroknak szól...
15. Vertigo Tarot - Ketten tartják a szerelmet jelképező nagy szívet. Miért nem egymást ölelik át? Tudják, hogy szeretni kell a másikat, de olyan nehéz... Arctalanság, az én feladása... Csak a kezek vannak szépen kidolgozva... Mit tud megragadni, megfogni? Mi a haszna? A tüskék és a karmok a szívben egyértelműen komoly sérüléseket mutatnak. Nehéz, sebzett szív... Amúgy "jópofa" (méltatlan kifejezés szerelmi jelképhez).

Mindezeken túl, tanuláshoz a legjobb a Rider Tarot, mert világos, egyszerű, jól értelmezhető képei vannak, s ehhez a csomaghoz kapható a legtöbb leírás, könyv. Ha már tisztában vagy a Tarot jelentésével, használatával, akkor majd úgyis olyan kártyát választasz magadnak, mely a szívedhez közel áll.

**********************************
/ Éva Ilona 


Tarot tanfolyam 

Tarot mester: Éva Ilona, a Tarotakademia vezetője, MHVSZ elnökségi tag 

Jelentkezés: 06-70-314-5911 

Ide kattintva írhat nekem. 
Tündérképző

* * * * *

Feliratkozás hírlevélre * ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: www.youtube.com/evailona777

kereső szavak: tarot  tarot tanfolyam tarot jóslás tarot jós tarot oráculo Curso de Tarot Таро курса Таро школы таро оракул Tarot-Orakel Ausbildung tarot oracle training fortune teller tarot course гадалка Таро курс diseuse de bonne aventure tarot cours tarot cours oracle Tarot-Orakel Kurse tarot cursos de Oracle Carta del Tarot Tarot-Karte carte de tarot tarot cards карти Таро cartes de tarot Κάρτες Ταρώ 塔罗牌 Karty tarota Tarot-Karten Tarocchi Tarocchi scuola Tarot Carduri 

     
* * * * * *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is felküldjük az Istenekhez. Bővebb információ, majd a kattintás után megjelenő kép felett lévő "i" vagyis az információs gomra kattintva a "picasa megjegyzéseket olvasd Kattints ide!

*   *   *   *   *

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

     
JÓSOLJ MAGADNAK!
     
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

     
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

     
INGYEN KÖNYVEK
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
     
INGYEN FILMEK
     
ZENE INGYEN
     
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
AJÁNLÓ
     
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
     

 

 

 

 

 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, személyesen: 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyeztetés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena


On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

https://sites.google.com/site/evvalenadireirossi/ezoterikus-tanfolyamok

 


 


 


Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu