TAROT AKADÉMIA * www.tarotakadémia.hu

On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

Ezen oldal a www.tarotakadémia.hu * //tarotakademia.gportal.hu * Tarot mester, előadó, szerkesztő: Éva Ilona /EvvaLena di Reirossi

 

* * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM - élő előadás 2020. március 28-29. és április 4-5, Budapest

A részletekért

kattints ide!

*   *   *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM ONLINE * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TAROT ISKOLA ON-LINE
 
TAROT VIDEÓK
 
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
 
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

 
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design
 
 
TAROT JÓSOK
 
ANTIK TAROT GALÉRIA
 
MODERN TAROT GALÉRIA
 
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

 
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
 
SZEX ÉS TAROT
 
* JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak Casanova Tarot kártyával

SZERELMI JÖVENDÖLÉS * A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
JÓSOLJ MAGADNAK!

Bolondos jövendő Alice Csodaországából

A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
BACH VIRÁGTERÁPIA
 
BACH VIRÁGOK

 
TENYÉRELEMZÉS
 
CHIROMANTIA

 
TUDÁSTÁR
 
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
 
AJÁNLÓ
 

Éva Ilona

Tarot kártyavető iskola IV. rész
A Nagy Árkánum 1-6 lapok elemzése, ismerete

* * * * *

Egy leendő Tarot mester legalább egy évig tanulja a kártyavetés művészetét, majd addig gyakorolja az életben, amíg el nem éri a mesteri szintet. A gyakorláshoz természetesen szükség van a pozitív visszajelzésekre, melyek egytől egyig csak növelik a kártyavető magabiztosságát, erejét. Tisztában van a Négy elem tannal, ismeri az arkangyalokat, az evangélistákat, megérti a bolygók üzenetét, a szerelem isteni mibenlétét és a személyiségek különbözőségét. Ez egy más minőségű tudás, mint amit itt, az interneten tanulunk. 

 

Tudjuk, hogy a kártya mindig igazat mond, mindig a valóság hű tükrét mutatja felénk, de e rövid on-line tanfolyam után, ne írjuk ki a névjegykártyánkra, hogy életvezetési tanácsadó vagy azt hogy tarot kártyavető mester. Ezeket a titulusukat hagyjuk meg a Tarot Akadémiásoknak. Mivel valóban egy rövidke tanfolyamon vagyunk, így értelemszerűen, nem a teljes tudás kerül átadásra, hanem csak egy töredéke, a bölcsesség útjának egy kis szakasza. Ezzel a kis szakasszal nagyon sok mindenre választ fogunk kapni életünkben és biztos vagyok abban is, hogy senki sem fog megrekedni, ennél az egyszeri szintnél, hanem tovább fejleszti tudását, akár tanfolyamon, akár önképző módszerrel.  

Ha döntő fontosságú kérdésre szeretnénk választ kapni, akkor inkább keressünk fel egy jó nevű Tarot mestert, aki biztosan kivezet bennünket az útvesztőből, a tanácstalanságból, esetleg a betegségből, aki közvetíti nekünk a bolygók üzenetét, "függőleges világban" él, akivel időt utazhatunk, aki több lehetőséget tár elénk akár egyetlen egy témában is.
Nos eleget szaporítottam a szót, térjünk a lényegre, kezdjünk el ismerkedni a lapokkal
.

* * * * *

 

I. A MágusÁltalános jelentés
Teremts! Minden a kezedben van.
Minden a kezedben van, bármit megtudsz tenni. Minden lehetőséged meg van arra, hogy véghez vidd elképzeléseidet. Úgy alakítod a sorsodat, a jövődet, a kapcsolatodat, ahogy akarod. Légy aktív, tettrekész, törekedj a teljességre, a mesteri munkára, ügyed minden részletét járd körbe, a megoldás ott van. A valóság talaján teremtsd meg álmaidat, vágyaidat, elképzeléseidet.
Számomra oly szomorú, hogy amíg mi azt tanuljuk és tanítjuk, hogy alkalmazd teremtő erődet, materializáld vágyaidat, addig gyermekeink azt tanulják az iskolában, hogy ~ a vágyakozás az élet megrontója ~ (Madách Imre), egy sötét jövő képét kivetítve.

Vezérszavak
Erőlehívás, összpontosítás, cselekedet, aktivitás, tisztaság, körültekintés, tehetség.

Személyiség
Férfi minőségű, sötét hajú, rendkivül aktív és tettrekész személyiséggel van dolgunk. A Mágus olyan ember, aki szereti saját maga megoldani a problémáit és a mások problémáit is. Tudja kivülről nézni a helyzeteket, függetlenül, részrehajlás nélkül. Tiszta a szíve és a lelke. Szüksége van az életben nemes célokra, pusztán a pénzért dolgozni sem tudna. Amit csinál, abban maximális a hite. A dolgokhoz való pozítiv hozzáállásának a segítségével képes a másoknak lehetetlennek tűnő helyzeteket is megoldani.
Igen nagy szexuális erővel rendelkezik, de félre tudja tenni egy izgalmasnak tűnő munka miatt.

Állatövi hozzárendelés
Vizöntő

Egészség mutató
Makk egészség.

Döntés
(döntés az, ha egyszerűen pl. csak azt szeretnénk tudni, hogy jó irányba haladunk-e, jól választottunk-e? stb.)
Kedvező.

Időpont megjelölés
Amikor a rózsák nyílni fognak, azaz tavasz vége, nyár eleje, de azt is mondhatjuk, hogy egy éven belül.

Diszharmónia
Szétszórtság, trehányság, a dolgok félbehagyása, akaratosság.


* * * * *

 

 

II. A Főpapnő

 

Általános jelentés
Hagyd a dolgokat maguktól megtörténni!
Hallgass az intuícióidra és az érzékeidre! Nem kell mindent mindenkinek elmondani. Nem baj, ha titkaid vannak.
Lehet, hogy még nem áll minden információ a rendelkezésedre, de idővel teljes rálátásod lesz a kérdéses problémára. Járd körül jobban a témát, légy óvatos és körültekintő. Nem kell elsietni a dolgokat. Ne avatkozz bele, hagyd a dolgokat maguktól megtörténni. Amúgy pedig minden úgy jó, ahogy van. Fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák, lehetnek különböző vélemények ugyanarról a dologról. Lehet, hogy még csiszolnod kell a lojalitásodon. Lehet, hogy a türelmet és az elfogadást még gyakorolnod kell.

Vezérszavak
Tanulás, ráhangolódás, titokzatosság, óvatosság, hallgatás, intuíció, passzivitás.

Személyiség
A Főpapnő női minőségű, sötét hajú, hallgatag, kissé zárkózott személyiség. Bár zárkózott, azért szüksége van családra. Érzelmeit nem valószínű, hogy kimutatja. Általában csak egy gyermeke van, mert az állandó tanulás elveszi minden idejét. A lelki kapcsolatot fontosabb számára, mint a lelkiség.
A tudás megszerzésére általában autodidakta módszereket választ. Rendkivül mély bölcsesség lakozik benne. Szeret néha egyedül lenni, időnként visszahúzódni. Titkaidat nyugodtan megoszthatod vele, ő biztosan nem fogja tovább adni. Nemcsak, hogy megőrzi a titkodat, de renkivül megértő is. Különben sem lehetnek előtte titkaid, mert belelát a lekedbe.
Elfogadó típus, aki tisztában van azzal, hogy van jó és rossz, fekete-fehér, igen-nem. Tudja, hogy mindkettőre szükség van, hiszen a fényesség a sötétség nélkül nem tud tündökölni, ezáltal egyformán kezel mindent és mindenkit, tehát számára nincs rossz. Kiváló a megérző képessége, alkalmas a telepatikus kommunikációra is, akár médium is válhat belőle. Hagyja dolgokat maguktól megtörténni, nem avatkozik bele.

Állatövi hozzárendelés
Halak.

Egészség mutató
Érzékeny pontok a medence-övi szervek. Ez nem betegséget, hanem szó szerint érzékenységet jelent. Tehát ide tartozik a nemi szervek, a vese és a húgyutak enyhe megbetegedésére való hajlama. Cickafark teával kezelhető. Időnkénti enyhe depresszió is megfigyelhető, de egy egy hetes orbáncfüves kúra kiváló gyógyír lesz.

Döntés
50% esély van, de jelentheti azt, hogy is, talán, nem tudható, titokzatos, nem egyértelmű.

Időpont megjelölés
A következő teli Hold idején vagy mondhatjuk azt is, hogy néhány hónapon belül, vagy megjelölhetjük a nyár végét, amikor a gránát almák beérnek.

Diszharmónia
Sírásra való hajlam, túl érzékenység, az érzelmek elfojtása, elzárkózás, gyávaság.


 

Ez a a videó az "On-line Tarot tanfolyam 19900-" tulajdona. Megtekintés csak előfizetőknek. Bővebben:  www.youtube.com/playlist

* * * * *

 

 

III. Az Uralkodónő

Általános jelentés
Elérkezett az aratás ideje.
A dolgok megérettek, learathatod munkád, tevékenységed dicsőségét, elnyered méltó jutalmadat.
Jó úton haladsz, termékeny talajra találtál és kézben tudod tartani a helyzetet. Ebből még új dolog is fog fakadni. Az adott kérdésben gyümölcsözni fognak gondolataid, cselekedeteit. Termékenység, érettség gazdagság lesz-e témában a részed. Gondoskodj az ügyben szereplőkről jó anyaként!
Tudd, hogy biztonságban vagy.
Ha a kérdés az, hogy lesz-e gyermeke X.Y-nak, ennél a lapnál határozott igen a válasz.
Vezérszavak
Család, anyaság, gondoskodás, gazdagság, kényelem, vezető erő.

Személyiség
A Uralkodónő világos vagy világosbarna hajú női minőségű személyiség. Vezető típus, vezér egyéniség, ha dolgozik valószínűleg vezető állásban van. Anyagi jó létben él. Természetkedvelő és egyben a viselkedése is természetes. Szereti a kényelmet és a kényeztetést. Gondoskodik családjáról illetve környezetéről. Szereti a gyermekeket, vagy több van neki, vagy több gyermeket szeretne. Nagyon fontos számára a család. Családja illetve udvartartása nagy. Rendkívül termékeny típus, és fontos számára a testi kapcsolat.
Életvidám, életerős és egyben érzelemgazdag is. Ő bátran kimutatja érzelmeit, legyen az dühkitörés vagy öröm.

Állatövi hozzárendelés
Bika

Egészség mutató
Erősség a medence övi szervekben rejlik. A gyenge pont az emésztőszerv. Lehet csak túlzott torkosság vagy túlevés miatti rosszullét. Kezelhető, gyógyítható problémáról van szó, egy kis borsmenta fogyasztása étkezések előtt biztosan jót fog tenni.

Döntés
Kedvező.

Időpont megjelölés
Július-augusztus-szeptember, azaz az aratás időszakától a gránát almák beéréséig.

Diszharmónia
Renyheség, tunyaság, lustaság, akaratosság, önzés, az anyagiak túlzott hajszolása, élvhajhászás.


Ez a a videó az "On-line Tarot tanfolyam 19900-" tulajdona. Megtekintés csak előfizetőknek. Bővebben:  www.youtube.com/playlist

* * * * *

 

 

IV. Az UralkodóÁltalános jelentés
Állj ki elképzeléseid mellett!
Urald a helyzetet, tarts a kezedben az irányítást! Józanul és következetesen állj a dolgokhoz! Reakciód legyen gyors, ám mégis átgondolt. Tettrekész, aktív időszak következik. Céljaidban mutakozzék meg a magasabb rendűség és a kivitelezésben a kitartás.
Gondoskodj a körülötted lévőkről, lehet, hogy anyagi biztonságukat neked kell megoldanod.
Lesznek küzdelmeid is, frontális ütközeteid, de jó harcos módjára nyertesen fogsz kikerülni a csatából. Véghez viszed terveidet.
Használd a benned rejlő fizikai erőt! Állj ki céljaidért, elképzeléseidért.

Vezérszavak
Vezető erő, irányítás, család, apa, gondoskodás, harcok, aktivitás, határozottság, átgondolt gyors reakciók.


Személyiség
Az Uralkodó férfias minőségű harcias, uralkodó típus, vezér egyéniség. Nemcsak kiállása van a vezetéshez, hanem megfelelő bölcsessége is.Valószínűleg vezető állásban van. Kezében tudja tartani az irányítást, roppant céltudatos, tettrekész és aktív. Elképzeléseit akár harcok árán is véghez viszi.
Bár fontosak számára az anyagiak, mégis szüksége van arra, hogy nemesebb céljai legyenek. Gyakran kerül konfrontációban, de ezt talán még élvezi is. Sérülései, felületesek, hamar gyógyulnak. A lelkén szinte lehetetlen sérülést okozni, nagyon szilárd és ellenálló. Ha kimerül, rövid időn belül regenerálja magát.
Érzelmeit nem rejti véka alá.
Hatalmas szexuális ereje van. Fontos számára a testi kapcsolat.

Állatövi hozzárendelés
Kos bika.

Egészség mutató
Balesetre való hajlam, de mindig kiheveri. Az emésztőszerve időnként túlterhelt. Felfújódás előfordulhat, de természetes alapú puffadásgátló, mint például a borsmentás készítmények segíthetnek a problémán.

Döntés
Kedvező, ám az elején még nem biztos, hogy úgy tűnik.

Időpont megjelölés
Tavasz, mikor a Kos újjá éled.

Diszharmónia
Vitatkozásra való hajlam, hatalmi vágy, csapongó szexualitás, fafejűség, akaratosság, önzés, túlzott önbizalom.Ez a a videó az "On-line Tarot tanfolyam 19900-" tulajdona. Megtekintés csak előfizetőknek. Bővebben:  www.youtube.com/playlist

* * * * *

 

V. A Főpap

Általános jelentés
Lásd meg a dolgok értelmét!
Amit tudsz, amit átélsz osszad meg! A tudás nemcsak tiéd. Add tovább tapasztalataidat!
A kérdéses ügyben keresd meg a rejtett értelmet! Igen tanulságos helyzetről van szó, mely kellő bölcsességet, tapasztalatot és körül tekintést igényel.
A megoldás kulcsa nálad van, de egyedül nem valószínű, hogy célhoz érsz.
Céljaid mindig legyenek nemesek.
Te magad mutass őszinteséget és megértést mások iránt. Egyformán állj mindenkihez és mindenhez. Senki sem fontosabb a másiknál.
Itt több lehetőség is van. Több úton is elidulhatsz.

Vezérszavak
tanítás, mély értelmezés, bölcsesség, kulcs, egyenrangúság, megértés.


Személyiség
A Főpap ősi, mély bölcsességgel rendelkező, férfi minőséggel megáldott személyiség. Zárkózottnak tűnik és mintha nem érdekelné őt túlzottan a másik nem. Számára mindenki egyforma, nem tesz különbséget, jó és rossz, férfi és nő, gazdag vagy szegény között. Elsősorban a belső értékekre törekszik. Tapasztalatait, gondolatait szereti továbbadni. Jó tanító lehetne belőle, de valószínüleg valamilyen formában már oktató is.
Csak nemes célokért tud cselekedni, dolgozni. Puritánnak tűnik kívülről, ám annál nagyobb belső gazdagsággal rendelkezik. Bár kutatja a dolgok rejtettebb értelmét, de nem az érzelmek szintjén, tehát inkább szellemi tapasztalatokra törekszik.
Bátran kérd a tanácsát, tudásának megfelelően biztosan segíteni fog, sőt javaslom is, hogy beszélj vele, mert a jelenlegi problémád megoldásának a kulcsa valószínűleg nála van.

Állatövi hozzárendelés
Mérleg bak.

Egészség mutató
E lapnál emésztőszervi gyengeségről beszélhetünk. Túl nehéz zsíros ételt nem szabad fogyasztani. Javaslom a böjtöt, és a növényi étkek fogyasztását. Ha szívproblémák vagy keringési rendellenességek adódnak, akkor a hathetes galagonyás vörösbor kúrára szükség lesz.

Döntés
Még ne dönts, várj, míg az összes lehetőség kristálytisztán kibontakozik előtted.

Időpont megjelölés
Hát, erre bizony minimum egy évet kell várni. Lehet éveket is mondani. Hagyatkozzunk az intuíciónkra.

Diszharmónia
Korlátoltság, bigottság, döntésképtelenség, rágódás.


 

Ez a a videó az "On-line Tarot tanfolyam 19900-" tulajdona. Megtekintés csak előfizetőknek. Bővebben:  www.youtube.com/playlist

* * * * *

 

 

VI. A Szeretők

Általános jelentés
Áldás van az ügyön, beteljesülnek vágyaid.
Áldásos helyzetről van szó, az égiek támogatják elképzelésedet, döntésedet, tevékenységedet. Örömödet oszd meg másokkal is.
Ha munkáról, hivatásról, anyagiakról van szó, akkor valószínűleg közös munka, együttműködés, egyesülés tanácsolható.
Teljes siker várható, mely igen nagy élményeket, csúcsélményeket hordoz magában, sőt, valószínűleg ebből még további új dolog fog fakadni. Paradicsomi állapotok fognak uralkodni.
Menj, amerre a szíved húz!

Vezérszavak
Áldás, védelem, szerelem, együttműködés, siker, kellemes időszak.
A Szeretők állapotának az elérése életünk céljai is egyben. A legmagasabb rendű isteni energia, a szerelem megélése itt e földön fizikai testtel, érzelmekkel telítve.

Személyiség
Kedves, tiszta lelkű, érzelemgazdag személyiségről van szó, aki számára a legfontosabb a párkapcsolat és a szerelem. Úgyis mondhatnánk, hogy szerelmes típus. Mindent e mögé csoportosít. Családcentrikus és társaságkedvelő, aki nem szereti az egyedüllétet. Dolgozni vagy kikapcsolódni képtelen egyedül. Befogadó és egyben elfogadó típus, akinek erőteljes a kisugárzása. Érzelmeit kimutatja, nem tudná, de nem is akarja palástolni, hiszen eszébe sem jut, hogy kéne. Optimista beállítottságú, pozitív életszemléletű egyénről beszélünk, aki mindig a szívére hallgat.

Állatövi hozzárendelés
Rák iker.

Egészség mutató
Általánosan jó egészségügyi állapotról beszélhetünk. Ha időnként kissé bedobog a szív, nem szabad megijedni. A hirtelen dobogás csak egy kis jelzés a saját gondolatokra és cseledetekre. Megnyugtatásul esténként egy enyhe citromfű tea biztosan jót fog tenni.
Ha medence-övi panasz jelentkezik, akkor tartsunk egy-két hetes cickafarkfű tea kúrát.
A Szeretők egészséget hordozó lap enyhe panaszokkal.

Döntés
Minden esetben kedvező.

Időpont megjelölés
Szeptember-október, amikor az almák beérnek és vörösbe borul a természet, de úgy is mondhatjuk, hogy Mihály nap környékén.

Diszharmónia
Képtelenség a belső csöndre, zaklatottság illetve zaklatás, kielégületlenség, állandó locsogás.

 

Ez a a videó az "On-line Tarot tanfolyam 19900-" tulajdona. Megtekintés csak előfizetőknek. Bővebben:  www.youtube.com/playlist 
 

* *   * *   

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!

 


On-line Tarot tanfolyam,

kezdő és haladó szint

https://sites.google.com/site/evvalenadireirossi/ezoterikus-tanfolyamok

 Tarot mester: Éva Ilona, a Tarotakademia vezetője, Spirituális író, tanító * MHVSZ elnökségi tag 

06-70-314-5911 

Tündérképző

ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: www.youtube.com/evailona777

*   *   *

kereső szavak: tarot  tarot tanfolyam tarot jóslás tarot jós tarot oráculo Curso de Tarot Таро курса Таро школы таро оракул Tarot-Orakel Ausbildung tarot oracle training fortune teller tarot course гадалка Таро курс diseuse de bonne aventure tarot cours tarot cours oracle Tarot-Orakel Kurse tarot cursos de Oracle Carta del Tarot Tarot-Karte carte de tarot tarot cards карти Таро cartes de tarot Κάρτες Ταρώ 塔罗牌 Karty tarota Tarot-Karten Tarocchi Tarocchi scuola Tarot Carduri 

 
* * * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

*   *   *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is elérnek az Istenekhez. Bővebb információ: KATTINTS IDE!

* *   * *   

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

 
JÓSOLJ MAGADNAK!
 
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

 
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

 
INGYEN FILMEK
 
ZENE INGYEN
 
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
 

 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, személyesen: 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyeztetés szükséges .* Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena *** On-line ezoterikus tanfolyamok, kezdő és haladó szint: https://sites.google.com/site/evvalenadireirossi/ezoterikus-tanfolyamok


Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ