TAROT AKADÉMIA * www.tarotakadémia.hu

On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

Ezen oldal a www.tarotakadémia.hu * //tarotakademia.gportal.hu * Tarot mester, előadó, szerkesztő: Éva Ilona /EvvaLena di Reirossi

 

* * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM - élő előadás 2020. március 28-29. és április 4-5, Budapest

A részletekért

kattints ide!

*   *   *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM ONLINE * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TAROT ISKOLA ON-LINE
 
TAROT VIDEÓK
 
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
 
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

 
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design
 
 
TAROT JÓSOK
 
ANTIK TAROT GALÉRIA
 
MODERN TAROT GALÉRIA
 
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

 
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
 
SZEX ÉS TAROT
 
* JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak Casanova Tarot kártyával

SZERELMI JÖVENDÖLÉS * A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
JÓSOLJ MAGADNAK!

Bolondos jövendő Alice Csodaországából

A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
BACH VIRÁGTERÁPIA
 
BACH VIRÁGOK

 
TENYÉRELEMZÉS
 
CHIROMANTIA

 
TUDÁSTÁR
 
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
 
AJÁNLÓ
 

Éva Ilona

Jegyzet az Újjászületés lapjához
Tarot művészet avagy mesteri jóslat

* * * * *

„Közös, hogy meghal, aki él,

S természet útján szebb valóra kél.”

William Shakespeare 

Tapasztalatból tudom, hogy vannak bizonyos lapok, melyeknek a tartalmát könnyebben értelmezik a tanítványok, és vannak úgynevezett „mumus” lapok, melyeknek nehezebben fogadják az üzenetét. A Nagy Árkánum Végítélet lapját is nehezebben helyezik be a való életről szóló jövendölésekbe, mert elmondásuk szerint nehezen megfogható, túl allegorikus a kártyakép, telítve elvont szimbólumokkal. Hát persze, menyivel könnyebb olyan kártyalapokat fejtegetni, melyeknek a fő tartalmát nap, mint nap megéljük. Ilyen például a boldogságot adó Szerelem, a lezárást jelképező Halál, a sehova nem tartozó különc Bolond, a kreatív Mágus, a jó feleség Uralkodónő, az igazi nagy „Ő-t” jelképező Uralkodó, a gonosz Ördög, a sejtelmes Hold, a gyermeket hozó Nap… stb. A Szerencsekerék, az Akasztott ember, a Végítélet fizikai jeleneteivel nem találkozunk a mindennapi életben, hiszen a Szerencsekerék, vagyis a Sorskerék egy fogalom, akasztott embert még soha nem láttunk, és nem tapasztaltuk a végső ítélet állapotát sem. 

A feladat az, hogy egy talányos kártyaképet helyezzünk bele a hétköznapi életbe. Először próbáljuk meg értelmezni az elnevezést, a képet és a számozást.
Végítélet… a végítélet az, amikor a Teremtő leüríti a földet az emberi gonoszságok miatt, hogy újra szülessen minden, hogy újabb lehetőségként szebb és jobb utat járhassunk be. A képen inkább egy feltámadás jelenet látható, amikor az égi hírnök, Gábor angyal megfújja a harsonáját, mintha azt mondaná:
— Ébresztő! Minden szunnyadó, s halott kelljen új életre! Új korszak kezdődik!
A Visconti Sforza Tarot (1. Kép) lapján nem Gábor angyal szólítja fel a szunnyadó lelkeket, hanem a Sforza család felmenője, aki még a másvilágról is képes hatást gyakorolni élőre és holtakra egyaránt, mind pozitív értelemben, mind pedig bosszú gyanánt (kard a kézben). Ez egyben figyelmeztetés mindazok számára, akik ellenszegülnének a mindenható milánói fejedelmek akaratának. A Sforza név erőszakost jelent magyarul, mely rendkívül találó név egy XV. századi hadvezérhez.
Itt megjegyzem, hogy illik ismerni saját kártyatípusunk történelmét, amennyiben klasszikus kártyával dolgozunk. Ha modern kártyánk van, akkor a stílusában, képi ábrázolás módjában érdemes elmerülni.
Talán a 20-as laphoz jobban illik az Újjászületés elnevezés. Vannak olyan kártyatípusok, ahol az Újjászületést jegyzik, mint például Carol Bridges Gyógyító javasasszony Tarot kártyájában. 
Hogy valóban egyetlen egy vezényszóra megváltozik minden, az alvó felébred, a halott feltámad, hideg után meleg jön, egyáltalán nem biztos. Kételkedem benne, kettőséget érzek, kétség, kettő, húsz, mint a kártyaszám, ráadásul kettős andráskeresztet formáló római szám van a kép felett. Az andráskereszt a szimbolikában az akadályt jelöli, ami természetesen nem leküzdhetetlen. 
Általánosan azt mondhatjuk, hogy eljön a feltámadás ideje, megváltozik minden, de lesznek még akadályok. Amikor már letettél róla, azt hiszed, hogy már nincs értelme foglalkozni a kérdéses dologgal, újra feléled, újult erőre kap. A szunnyadó vágyak, gondolatok, cselekedetek ismét teret kapnak. Kiszabadulnak a rejtett erők, s végre megélheted igazi énedet. Elérkezett a megváltás ideje, s végre látható a gödörből való kivezető út. Egy csodálatos transzformáción mész keresztül, mely némi fájdalommal ugyan, ám egy új korszak lehetőségét hozza el. 

Igen ritkán van lehetőségünk „általánosan” válaszolni, mert többnyire konkrét kérdéssel fordulnak hozzánk. Az embereknek a legfontosabb a párkapcsolatuk, s igen gyakran teszik fel, azt a kérdést, hogyan alakul a kapcsolata a férjjel, a baráttal, a vőlegénnyel… Nézzünk most egy párkapcsolat elemzést.
Mostani eltávolodásuk, elhidegülésük (föld alatt voltak hideg helyen) csak időszakos jelleget mutat, nem marad mindig így. A kapcsolat egy átalakuláson megy keresztül, mely a jelenleginél jóval szebb, boldogabb, angyalibb korszakot fog hozni. Régi vágyai, gondolatai a kérdéses területen némi változtatással megvalósulásra lelnek. Egymás nélkül képtelenek lesznek élni (20), történjen bármi, akár jó (angyal), akár rossz (XX., mint kettős andráskereszt). Ha kölcsönösen segítik, támogatják egymást (segítő, imára nyújtott kezek, két X egymás mellett, vörös kereszt), akkor a mennyországban érezhetik magukat. A kapcsolatukban nincs alá-fölé rendelési viszony, egyenjogúság mutatkozik (gyermek, nő, férfi, fiatal, öreg ugyanabban a helyzetben van, két X egymás mellett).

Ha párkapcsolatra vonatkozó tanácsot kell adnunk — mert az előző szakasz elemzés volt (!) —, a következőket mondhatjuk:
Tessék végre felébredni, és mozgalmassá tenni a kapcsolatot! Nem szabad hierarchiában élni, nincs alá rendelt, hanem csak az egyenjogúság működik. Kölcsönösen kell egymást támogatni, jóban és rosszban egyaránt. A legfontosabb a jó kommunikáció (angyal a kürttel), hogy mindent megbeszéljenek, mindent közzé tegyenek. Ám arra ügyelni kell, hogy több jó hírrel, pozitív tartalmú mondanivalóval (mégiscsak jó hírt közöl Gábor angyal!) töltsék meg a kapcsolatot. Mindig a meztelen valóságra (pucér alakok) törekedjenek a beszélgetéseikben, mert a kertelés és a „játszmázás” nem helyénvaló az ő kapcsolatukban. 


Mi van akkor, ha a Kérdező egyedül álló, s vágyik egy partner kapcsolatra, de bárhogy forgatjuk a lapokat, nem mutatkozik az új partner megjelenése. Ekkor azt a kérdést tesszük fel, hogy mit tegyen a Kérdező, hogy párra találjon? 
Az Újjászületés lap ez esetben azt üzeni, hogy a Kérdező számára fontos lenne egy teljes testi-lelki megújhodást. A testi megújhodást könnyebb megélni, megalkotni, mert a külsőségeken kell változtatni. Fontos lenne többet mozogni, sportolni (kiugrálás a sírokból), új ruhákat venni, új frizurát csináltatni, vagyis vegyen részt egy „fiatalító” kúrán. Járjon társaságba, illetve válasszon olyan hobbit, szórakozást, elfoglaltságot, ahol egy csapat része lehet. Hallgasson azok tanácsára, akik már megtalálták a párjukat. 
A lelki oldalról nézve, láthatóan eltemette magában azt, hogy neki valaha kapcsolata legyen (sírok). Ezt a blokkot fel kell oldani, mondjuk kommunikációs gyakorlatokkal. Húsz napon keresztül minden reggel a nyitott ablaknál (ég, menny, magasság, rálátás a világra) nyilvánítsa ki, vagyis kürtölje szét, hogy készen áll a szerelem befogadására. Azután még (két X) húsz napig mondja el reggelente, hogy boldog kapcsolatban él. Mindezek mellett vegye fel a kapcsolatot az angyalokkal, vagy a személyes angyalával, hogy az megfelelő utasításokkal lássa el (üzenet, égi hírnök) a szerelem megélésének az érdekében. 

Munkaterület jellemzése esetén ezt olvashatjuk ki a lapból:
Jelenleg unalmasnak tűnik az adott munkakör, de hamarosan változás áll be, mely nemcsak a Kérdezőre, hanem a munkatársaira is vonatkozik. Szoros együttműködés látszik a kollégákkal (több alak egyszerre áll fel, 20, két X), mely időnként nehézségekkel jár (a két X, mint andráskereszt). Fontos a jó kommunikáció, a párbeszéd, a tiszta és egyenes közlés (angyal a kürttel). A feljebbvaló (angyal) parancsa (kürt) szent és sérthetetlen (mégiscsak égi jelenésről van szó), s a beosztottak (alakok lent) hűen követik az általa kiadott utasításokat. Klasszikus csapatmunka látszik felsőbb vezetés által irányítva, mert e kártya esetében nem beszélhetünk önálló vállalkozásról.

Ha a Kérdező azt szeretné tudni, lesz-e belátható időn belül munkája, akkor a következő olvasattal szolgálhatunk:
Egy kis ideig még csend lesz e téren, de pillanatokon belül hírt fog kapni (angyal a kürttel) egy lehetőségről, mely egy teljesen új korszakot fog hozni az életébe. Mozgalmas időszak várható a munkaterületén, csapatban fog dolgozni egy nagyobb vállalatnál (a feltámadás a bibliai tanítások szerint a föld minden lakójára vonatkozik). Úgy tűnik a kommunikáció vagy a média területén (kürt) fog elhelyezkedni, ahol hűen kell követni a feljebb való utasításait. Eleinte szinte csak éhbért kap (meztelen alakok) munkája fejében, de később méltányolni fogják igyekezetét, főleg ha úgy ugrál, ahogy a főnök fütyül. Nem valószínű, hogy e kérdés esetén szó szerinti olvasatot közöljünk, miszerint húsz nap múlva kürtös lesz a XX. kerületi Gábor angyal templom kórusában, zenekarában vagy sírkő felújító a Gábor angyal Kft-ben vagy vállalati postás a vöröskeresztnél, esetleg lóti-futi (ugrálás) egy XX. Kerületi postán (kürt). 

Ha egy régóta munka nélkül lévő személy kér arra vonatkozó tanácsot, hogy mit tegyen, hogy végre elhelyezkedhessen valahol, s az Újjászületés lap ad rá választ, az ajánlás így hangzik:
Látszik, hogy szégyelli a munkanélküliségét, s már fogy a bizodalma a tekintetben, hogy valaha dolgozni fog (sírok, temetés). Főnix madárként kell belevetnie magát az életbe, s egyben egy új korszakba. Először is kürtölje szét, tudassa mindenkivel, hogy munkát keres. Elsősorban a médiában, az interneten, az újságokban kutakodjon állás után, de ő maga is adhat fel hirdetést, mint álláskereső. Régi vágyait és terveit hozza ismét felszínre, csak lehet, hogy új köntösbe kell öltöztetni. Olyan lehetőségre koncentráljon, ahol egy központi vezetés alá rendelt csapatmunka várható. Célozza meg a kommunikációs osztályokat, azokat a munkahelyeket, munkalehetőségeket, ahol fontos a párbeszéd, a közlés, a kapcsolattartás. 

Pénzügyi helyzet elemzésekor látható, hogy a Kérdező hosszabb nélkülözés (föld alatt, sötétben, éhen-szomjan) utáni megváltó időszak kapujában áll. Már a reményt is elhagyta (föld alatt, sötétségben), de egy hír, egy üzenet (kürt) következtében szinte csodával határos (mennyország, angyal) módon 180 fokos fordulat mutatkozik. Látható, hogy nem csak az ő pénzügyei lendültek be, hanem a körülötte élőké is. Lehetősége van arra, hogy olyan dolgokat is kipróbáljon, megtegyen, amire nem volt korábban esélye (Újjászületés). Telik arra is, hogy szerettei sírkövét felújítsa, rendbe hozassa, a Visconti Sforza Tarot esetében saját kriptát, családi sírhelyet vásároljon. A Kérdező pénzügyi helyzete azt is megengedi ennél a lapnál, hogy exkluzív (az újjászületés élménye különleges állapot), csoportos (több személy a képen) utazáson (az újjászületés, mint a lélek új állapotba, más helyzetbe való kerülése) legendás emlékművekhez, sírhelyekhez látogasson, például Huan-Ti császár agyagkatonáihoz (a császár katonái agyaggá válva várják a feltámadást, a végső vezényszót), vagy Michelangelo által kőbe vésett Medici síremlékhez, ahol egyszerre uralkodik az árnyék és a fény (a hajnal és az éjszaka — sötétség és a fény — allegorikus ábrázolása). 
Pénzügyi tanácsadásként, vagyis, hogyan jusson több pénzhez a Kérdező, először is elő kell ásnia régi elképzeléseit, vágyait. Elő kell vennie a régi kapcsolatait, miközben nyitottá válik a saját szakterületén lévő új lehetőségek, hírek, üzenetek felé. Más értelmezésben, este úgy feküdjön le, hogy kéri az angyalokat, reggelre tegyék a tudatába a pénzügyi problémáira a megoldást. Ha első alkalomra nincs is ott a válasz, ne csüggedjen, mert a huszadik reggelre garantáltan ott lesz. Lehet, hogy konkrétumot kell mondanunk, például azt, hogy fektessen sírkövekbe, vagy sírkertekbe. Esetleg hozzon létre segély szervezetet (vörös kereszt), vagy gyógyító helyet a testi-lelki megújhodás zászlaja alatt. 
Ha spiritiszta a Kérdező lehet, hogy lélekutaztatással, előző életek kutatásával kell foglalkoznia. Mindenféleképpen valamilyen felemelő (karok az ég felé) elfoglaltságot, befektetési, vállalkozási lehetőség után kell nézni.


Ha valaki egy konkrét személy emberi és lelki tulajdonságai felöl érdeklődik, e kártyaképből kiolvasható, hogy a kérdezett személy egy kortalan, megújhodásra kész, jó kommunikációs képességekkel rendelkező ember. Időnként elveszik a sötétség birodalmában depresszióra való hajlama miatt, de társai segítségével mindig sikerül neki a fényre jutni. Képtelen az egyedüllétre, fontos számára a társ, és a pénzügyi területeken is a csapatmunkát kedveli. Nem tartozik a vezető egyéniségek közé, sőt inkább aláveti magát mások akaratának, hogy ne kelljen felelősséget vállalnia. Feljebbvalói tanácsát, kérelmét mindig hűen végrehajtja. Hisz az angyalok birodalmában, és minden este imádkozik őrangyalához. Hisz a lélekvándorlásban, az utolsó ítéletben és a lélek újjászületésében. 

Egészségügyi kérdésnél légúti probléma (kürt) és megfázásra való hajlam (meztelenkedés) mutatkozik. Mindenképpen szükséges tanácsadóhoz, gyógyítóhoz fordulnia, nem a probléma súlyossága, hanem az állandó visszatérése miatt. Két húsz napos kakukkfű kúrával, vagyis javasolt húsz napig napi kétszer két deci hagyományosan elkészített kakukkfű teát inni. Utána két nap pihenő szükséges, majd egy újabb húsz napos kúra következik. 
Jót tesz a hangszálainak és a tüdejének, ha valami fúvós hangszeren játszik, illetve ha a magas és mély magánhangzókat váltogatja hangos szét-„kürtöléssel”. Ha lehetősége van rá, tartózkodjon minél többet magaslati helyen, közel az angyalok birodalmához. Időnkénti depressziója, sötét látása valószínűleg attól van, hogy nem jut elég oxigén a tüdejébe. Ez esetben is a kakukkfüves kúra javasolt, valamint végezzen mindennap légző gyakorlatokat. 
(Részlet az Állapotfelmérés, gyógynövény, diéta és gyógyító hely ajánlás a Tarot lapjaiban című haladó Tarot DVD-ről, www.tarotakademia.hu)


Fontos a kártya diszharmonikus jelentés tartalmának a megismerése, mert általában akkor fordulunk a Tarothoz, ha valami probléma van, esetleg megrekedés mutatkozik egy kellemetlen helyzetben. Ilyenkor jogosan tesszük fel azt a kérdést, hogy mit csinál rosszul? Az Újjászületés lap pozitív irányultságú, elvileg nem jelöl negatívumot, ám bizonyos kérdés körökben szükségszerű a diszharmónia szerinti értelmezés, mely a kártyalap alapjelentésének a túlzásba vitt állapotát jelenti.
Mindig mindent az utolsó pillanatra hagy. Mindig csak a végső pillanatban ébred fel "Csipkerózsika" álmából, amikor már lecsúszott a lényegről. Nem tud titkot tartani, országnak világnak szétkürtöli ötleteit, vágyait, elképzeléseit. Mindig a hangadó szerepében tetszeleg. Fanatikusan ragaszkodik régi elképzeléseihez, melyeket újra és újra életre akar kelteni, s nem veszi észre azt, hogy halott ügyeket támogat. Állandóan csak a régi nótát fújja, újra és újra ugyanazt. Rossz az égi csatornája, azt hiszi, hogy az angyalok hangját hallja, azok akaratát valósítja meg, de csak a saját ügyeibe akar életet lehelni.

Ha csak időjelölés miatt húzzuk az Újjászületés kártyáját, akkor látható, hogy már folyamatban van a jelenlegi helyzet megváltása. Más értelmezésben a tavasz jelenti, a természet megújhodását a halált jelképező tél után. Még konkrétabban megjelölhetjük Húsvét hétfőjét is, mint Jézus feltámadásának a napját.

Teljesen mindegy mi a kérdés, e lap minden esetben választ tud adni. Felesleges félretenni, hogy az adott kérdéskörben nem értelmezhető. Most nézzünk néhány gyors kérdés-feleletet:
— Volt-e már előző életem itt a földön, s ha volt, mikor?
— Igen, volt. Már megtörtént Jézus feltámadása, a kereszténység teret hódított, s a templomos lovagok (fehér alapon vörös kereszt) már elkezdték áldásos tevékenységüket. 20… 200…1200-as éveket írunk, amennyiben a Marseille (2. Kártyakép) vagy a Rider (3. Kártyakép) Tarot kártyát használjuk. A másik két kártya esetében a X. század húszas éveit jelöljük, mint az előző életben való megszületés dátumát. 
— Mi voltam előző életemben?
— Egy zenész, aki képes volt az értő közönséget az elragadtatás állapotába vinni, az angyali kórusok magasságába emelni. Más értelmezésben egy „csodadoktor” volt, aki az angyalok sugallatára még a holtakat is feltámasztotta. Mikor melyiket mondom? A szabály mindig ugyan az: amelyik előbb „átjön”.
— Milyen életem volt az előző életben?
— Bizony, megtapasztaltad a sötétség birodalmát, de hited és az angyalok segítsége által mindig talpra álltál, mindig megúsztad a purgatóriumot. Anyagilag szerény körülmények közt éltél, ruhára is alig jutott. Mindig, minden körülmények között társakra leltél, a magány elkerült. 
— Hol tartok jelenlegi életfeladatom véghezvitelében?
— Már befejezted, most új feladat születik, illetve újabb feladat elvégzése előtt állsz.
— Mik a jó tulajdonságaim, melyeket érdemes erősítenem egy sikeresebb élet reményében?
— Igen jó az angyalokkal a kapcsolatod, nyitott vagy az üzeneteikre, vagyis jó az égi csatornád. Képes vagy az állandó megújhodásra, a változtatásra. Ha a földre terít egy-egy probléma, főnix madárként támadsz fel hamvaidból. Talán kilenc életed van, mint a macskának. Vagy inkább húsz? 
— Mik azok a tulajdonságaim, melyeket jobb lenne minél előbb elhagynom?
— Jó lenne, ha valamit képes lennél teljességében véghez vinni, mert mindig új és újabb dolgokba fogsz bele, anélkül, hogy befejeznéd a korábbit. Nem kell minden gondolatodat közzé tenni, egy kissé befelé kéne fordulnod, mert túlságosan nyitott vagy. Azt hiszed, mindenkinek rád kell figyelni. Nem kell mindig hangadónak lenni! A cselekedeteidért felelősséget kell vállalni, ne kapaszkodj abba, hogy az angyalok mondták, vagy a felsőbb vezetés utasítására tetted. Tehát, ne háríts! 
— Vajon Adolf Hitler újjászületett már?
— Igen, most van megszületőben. Utóbbi és mostani élete közt olyan birodalomban élt, ahol véghezvitte a megtisztulás állapotát, mintha ledolgoztatták volna vele a karmáját (jó ideig a föld alatt volt!), vagy talán önként adta vissza. Új lehetőségeket kapva tisztán, pőrén, mezítelenül kezdi újabb földi pályafutását.
— Milyen szakterület felé irányítsam a gyermekemet?
— Elsősorban kommunikációs terület felé, s ha kellő a gyermek érdeklődése, akkor zenei pálya felé is irányíthatjuk.
— Hova rejtette a nagymama a családi ékszereket? 
— A kertben ásta el, az angyaltrombita bokor tövébe. Vagy érdemes a családi sírkő alá benézni.
— Hol veszítettem el a pénztárcámat? És vajon megtalálható?
— Igen, megtalálható, megkapod, de még egy kis időnek kell eltelnie, amikor már azt hiszed, hogy sohasem lesz meg. Postán fogják küldeni (a Posta emblémája egy trombita) nagy-nagy örömödre (felemelt kézzel való ujjongás). 
— Ki lopta el a fűnyírómat?
— Egy nagy hangú illető. Férfiról van szó. A húszas éveiben jár, és olyan hangos a beszédje, hogy még a halottak is felriadnak tőle. Magaslaton lakik egy temető közelében. Valószínűleg tavaszi születésű. 
<— Vajon milyen lesz az ágyban az új partnerem?
— Először olyannak tűnik, mint aki kettőig sem tud számolni (nemhogy húszig), s egyszer csak, mintegy vezényszóra feltámad a férfiassága, és képes a legnagyobb elragadtatásban, mennyei örömökben részesíteni a partnerét, miközben mennyei szavakat súg a fülébe.
— Mekkora szerszámmal rendelkezik a leendő partner?
— Hát, bizony, elég naggyal (trombita)! Ha a két öklödet egymásra helyezed kürtöt formálva, minimum még egy kéz kéne a hossz megállapítására. Amúgy a töve szélesebb, mint a vége.
— Mi a kedvenc pozitúrája? 
— Nagyon kedveli a „fúvós zenét”! Fontos számára a teljes mezítelenség. — a Rider Tarot esetén (3. kártyakép) az álló pozitúrák kedvelését is megjelölhetjük. 
— A szexualitás területén mi az elvárása a partnerétől?
— Mindenképpen a partner legyen a hangadó. Szereti megadni magát a másiknak, szereti alávetni magát a másik akaratának. Meg kell mondani neki, mit csináljon... felálljon, levetkőzzön…
(Részlet a Szex, Szerelem, Érzelem a Tarot kártyában című haladó Tarot DVD-ről, www.tarotakademia.hu)>
— A barátnőmet valami különleges ajándékkal szeretném meglepni harmincadik születésnapjára. Mit javasol? Minek örülne igazán?
— Először is, valami olyat vegyen, amiből azt érzékeli, hogy Ön húsz évesnek tartja őt, nem harmincnak. Tehát a befizetés egy fiatalító kúrára, az nem fog örömet okozni. Jobb ötlet, ha befizeti a kedvesét és saját magát egy New Age koncertre, ahol elhangzik a Szférák zenéje című mű. Annak is örülni fog, ha vesz két jegyet a Varázsfuvolára. Handel Messiását is szereti, főleg a Halleluja kórust. Jól fog esni neki egy két személyes testet-lelket megújító hegyi wellness hétvége is.

Kártyaolvasataidat megszínezheted régi bölcsességekkel, aforizmákkal is. Az Újjászületés lap esetében például elmondhatod a következőket (nem mindet egyszerre!):

Az Isten sem siet, sem késik.
Jöjjön, aminek jönni kell!
Lesz, ami lesz!
Minden jó, ha a vége jó.
A régi nótát fújja.
Minden csoda három napig tart.
Ember tervez, Isten végez.
Hol van már a tavalyi hó?
Aki időt nyer, életet nyer.
Nem kell a gyereket a fürdővízzel kiönteni…


Az is a Te tudásodat jelzi, ha klasszikusoktól idézel jövendölés, múltidézés közben. Az Újjászületés lap üzeneteihez az alábbi részletek illenek:

"A halál pillanata az, amikor a lélek elhagyja az irányító központi erőt, de csak azért, hogy újabb kapcsolatokat létesítsen, hiszen természeténél fogva halhatatlan."
Johann Wolfgang von Goethe

Közös, hogy meghal, aki él,
S természet útján szebb valóra kél.”
„Senki
Ne higgyen többé a bűvész pokolnak:
Kétértelmű káprázattal vakít
S amit fülünknek ígér, megszegi,
Reményeinknek!”
„Gyöngéd a természet szerelme: mindig
Küld valamely becses ajándokot
Annak sírjába, kit szeret.”

William Shakespeare

„az, amit valaha megalkottak, rommá válik, de tudjuk, hogy a romokból új élet sarjad.”
Rudolf Steiner

Száz szónak is egy a vége, a Tarot mesteri és művészi alkalmazásához alapos elmélyülésre van szükség, ha már életek irányítását, sorsok szebbé, jobbá formálását, átírását tűztük ki célként. 
* * *

Éva Ilona előadása: TAROT MŰVÉSZET, avagy mesteri jóslatok - Újjászületés A-Z-ig, 2011. Tarot Akadémia

* *   * *   

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!

 

 
* * * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

*   *   *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is elérnek az Istenekhez. Bővebb információ: KATTINTS IDE!

* *   * *   

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

 
JÓSOLJ MAGADNAK!
 
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

 
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

 
INGYEN FILMEK
 
ZENE INGYEN
 
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
 

 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, személyesen: 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyeztetés szükséges .* Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena *** On-line ezoterikus tanfolyamok, kezdő és haladó szint: https://sites.google.com/site/evvalenadireirossi/ezoterikus-tanfolyamok


Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ