TAROT AKADEMIA
* * * * *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: //lenormand.gportal.hu

* *   * *

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
TAROT VIDEÓK
     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

     
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 
     
TAROT JÓSOK
     
ANTIK TAROT GALÉRIA
     
MODERN TAROT GALÉRIA
     
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
     
SZEX ÉS TAROT
     
BACH VIRÁGTERÁPIA
     
BACH VIRÁGOK

* *

 

     
TENYÉRELEMZÉS
     
CHIROMANTIA
     
TUDÁSTÁR
     

Tenyérelemzés * Chiromantia

Miről árulkodik az életvonalad?


Milyen típusú ember vagy?

Milyen hatások értek életed kezdetén? Milyen időskorra számíthatsz? Vajon megmondható, meddig fogsz élni? Tenyérelemzéssel foglalkozó cikkünkből megtudhatod!

Mit olvashatunk ki az életvonalunkból?

Az életvonal az élet fordulópontjait és válságait jelöli, megmutatja, hogy milyen és mennyi energiával rendelkezünk. Kezdete a gyermekkorról mesél, a vége azt vetíti előre, mi várható az élet későbbi szakaszában.A vonal kezdete


Az életvonal a Jupiter-ujj (mutatóujj) töve és a hüvelykujj töve közti területen ered. Az, hogy hogy hol található az indulópont, arról árulkodik, hogy milyen típusú emberek vagyunk.

Ha középen ered:

A középen induló életvonal kezdete valahol félúton található a mutató- és hüvelykujj töve között. Az ilyen életvonal tulajdonosa mérsékelten ambiciózus, fontosnak tartja ugyan, hogy legyenek céljai, de távolról sem megszállott.


Ha magasan ered:

Ha az életvonal a Jupiter-dombon (a mutatóujj alatti húsos kiemelkedés) vagy azon kezdődik, az illető rendkívül törekvő, és kora gyermekkorától kezdve pontosan tudja, mihez szeretne kezdeni az életével, rengeteg intellektuális energiával rendelkezik.


Ha alacsonyan ered:

Ha az életvonal a hüvelykujj tövéhez közel kezdődik, nem túl ambiciózus személyiséget jelöl, aki gyakorlatias figura, és szívesebben szenteli idejét fizikai feladatoknak, mint szellemieknek.


A kezdő szakasz minősége

Az erős, tisztán kivehető életvonal, amelyet nem kereszteznek kisebb vonalak, kellemes, gondtalan első évekre utal. Ezzel szemben a kalászszerűen induló életvonal nehéz életkezdetet sejtet, amelynek történései összezavarták a gyermeket, kisebbségi érzést ültettek belé. Ha mindkét kézen ilyen, akkor a sebek mélyen beleivódtak a pszichébe.

Ha több kis vonal tagolja az életvonal kezdetét, az illető gyermekként több személy befolyásának volt kitéve, s könnyen lehet, hogy ezek negatív hatások voltak.


Amikor összeolvad a fej- és életvonal

Előfordul, hogy az életvonal olyan magasan indul, hogy egybeolvad a fejvonal (a tenyér életvonal feletti vízszintes vonala) kezdetével. Az ilyen egyént döntési helyzetben önbizalomhiány bátortalanítja el: bár pontosan tudja, hogy mit akar, mégis úgy érzi, mások véleményét is ki kell kérnie. Azt is jelezheti az összeolvadás, hogy gyermekkorában különböző akadályokkal és korlátozásokkal kellett megküzdenie.


A fejvonal és az életvonal közötti hézag jelentése

Ha a fejvonal és az életvonal különböző pontból indul, a kettő közötti hézag az illető függetlenségének mértékét jelzi. Minél nagyobb a hézag, annál nagyobb az önállóság. Ha túl nagy ez a rés, az illető konokul a saját útját járja, már-már túlzottan öntörvényű.


A vonal vége

Legtöbbször az életvonal alja rákanyarodik a Vénusz-domb (a hüvelykujj alatti húsos kiemelkedés) ívére vagy villát formáz, amelynek egyik vége a Hold-domb (a tenyér alsó szélén lévő domb) felé, másik a Vénusz-domb felé mutat.

Ha a Vénusz-dombot öleli körbe, olyan személyről van szó, aki szereti az otthonát, ott érzi biztonságban magát. Ha villát képez, és egyik ága a Hold-domb felé mutat, szeret utazni, de az otthont is nagyra értékeli. Az ilyen ember nem szívleli a korlátokat és a napi rutint, a spontaneitás fontos a számára, ideális esetben saját főnökeként tevékenykedik. Ha a villa ezen ága nagyon erős, akkor az illető szenvedélyes világjáró, vagy az lenne, ha lehetősége lenne rá.


Az utolsó szakasz minősége

Ha a vonal vége felé egyre vékonyodik, az az élet végén megfogyatkozó testi erőt jelzi, míg ha élesen és jól láthatóan végződik, az azt jelenti, hogy öregkorban is jó egészségnek örvendhetünk. Az életvonal villa alakú elágazásban való végződése pedig a siker és szerencse jele.


A vonal hossza

A vonal hosszának a közhiedelemmel ellentétben semmi köze nincs a megélt évek számához. Inkább a vonal minősége, erőssége vagy gyengesége a mérvadó ? a rövid, de erőteljes életvonal tulajdonosa nagy eséllyel szép kort fog megérni.


A vonal íve


A vonal íve: erősen ívelt

Minél nagyobb az ív görbülete, annál nagyvonalúbb, lelkesebb és élénkebb személyt jelöl. Tulajdonosa szórakoztató partner, aki számos terület iránt érdeklődik. Ha csak a passzív (írásra nem használt) kézen ilyen, akkor valamiért nem áll módjában kiteljesíteni képességeit, míg ha csak az aktív kézen ívelt, akkor az illető a lehető legtöbbet hozta ki önmagából.


Enyhén ívelt

Az enyhén ívelt életvonal gazdája emocionálisan meglehetősen visszafogott, félénk személyiség, aki nehezen nyílik meg, és sokszor nemcsak kimutatni, de megélni is fél érzelmeit.

Egyenes

A csaknem egyenes életvonal, amely inkább keresztülvág a Vénusz-dombon, minthogy megkerülné olyan személyt jelez, akinek nem kenyere az érzelmi mélység, sokszor túlzottan kritikus másokkal szemben, és az önzetlenség erényét sem birtokolja.


Az életvonalat keresztező vonalak jelentése

Ha az életvonalat ún. harántvonalak tagolják, apró, vízszintes vonalak, amelyek átszelik az életvonalat, az energiaáramlás akadályoztatásáról van szó. Az életvonalnak az a szakasza, ahol megjelennek ezek a vonalak, válságos időszakot jelöl az egyén életében.

A vonal színének jelentése

A halvány rózsaszínű életvonal az életerő optimális szintjére, a színtelen vonal fáradékonyságra, kevés energiára utal, míg a vörös egészségügyi problémákat jelez.

A cikk az Alexandra kiadó A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

Forrás: www.novagyok.hu

 

* * * * *

TENYÉRELEMZŐ TANFOLYAM: www.tarotakademia.gportal.hu/gindex.php

Feliratkozás hírlevélre * ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777

     
* * * * * *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is felküldjük az Istenekhez. Bővebb információ, majd a kattintás után megjelenő kép felett lévő "i" vagyis az információs gomra kattintva a "picasa megjegyzéseket olvasd Kattints ide!

*   *   *   *   *

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

     
JÓSOLJ MAGADNAK!
     
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

     
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

     
INGYEN KÖNYVEK
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
     
INGYEN FILMEK
     
ZENE INGYEN
     
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
AJÁNLÓ
     
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
     

 

 

 

 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, PRÓFÉCIÁK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-20 * 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyezteés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív TAROT TANFOLYAM, intenzív * TAROT MESTERKÉPZŐ kezdőknek és haladóknak. * SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM  * BACH VIRÁGTERÁPIA TanfoLYAM * Bővebb információ * http://www.facebook.hu/tunderkepzo


Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)