TAROT AKADÉMIA * www.tarotakadémia.hu

On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

Ezen oldal a www.tarotakadémia.hu * //tarotakademia.gportal.hu * Tarot mester, előadó, szerkesztő: Éva Ilona /EvvaLena di Reirossi

 

* * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM - élő előadás 2020. március 28-29. és április 4-5, Budapest

A részletekért

kattints ide!

*   *   *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM ONLINE * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TAROT ISKOLA ON-LINE
 
TAROT VIDEÓK
 
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
 
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

 
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design
 
 
TAROT JÓSOK
 
ANTIK TAROT GALÉRIA
 
MODERN TAROT GALÉRIA
 
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

 
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
 
SZEX ÉS TAROT
 
* JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak Casanova Tarot kártyával

SZERELMI JÖVENDÖLÉS * A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
JÓSOLJ MAGADNAK!

Bolondos jövendő Alice Csodaországából

A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
BACH VIRÁGTERÁPIA
 
BACH VIRÁGOK

 
TENYÉRELEMZÉS
 
CHIROMANTIA

 
TUDÁSTÁR
 
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
 
AJÁNLÓ
 

Jósolj Magyar kártyával!

Magyar kártya jóstanfolyam itt és most!

 

A Magyarországon és a környező országokban (Ausztria, Szlovénia, Csehország, Horvátország, Szlovákia és Dél-Tirol) is használatos 32 vagy 36 lapos kártyacsomagot itthon magyar kártyának nevezik.

Ugyanazokat a színeket használja (piros vagy szív, zöld, makk vagy treff és tök), mint a korai XV. században kialakult német kártya. A kártyák számozása: VII, VIII, IX, X, alsó, felső, király és ász. Néhány változatban a VI-os is szerepel, így egészül ki 36 laposra a csomag. A tök VI-os néhány játékban joker-szerepet kap.

A kártyalapokat egyedi képek illusztrálják, amelyek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc előtt születtek, amikor forradalmi mozgalmak ébredtek Európa-szerte. Az ászok a négy évszakot mutatják be: a piros ász a tavasz, a tök ász a nyár, a zöld ász az ősz, a makk ász a tél jelképe lett. Az alsókon és a felsőkön a Schiller által 1804-ben írt, és 1827-ben Kolozsvárott bemutatott Tell Vilmos-dráma alakjai láthatók (piros alsó: Kuoni pásztor, makk alsó: Harras Rudolf, zöld alsó: Fürst Walter, tök alsó: Reding Itell, piros felső: Geszler Herrmann, makk felső: Tell Vilmos, zöld felső: Rudenz Ulrich, tök felső: Stüszi vadász). A VIII-IX. lapok a Tell Vilmos-történetet mesélik (piros VIII: Tell Vilmos csónakban evez, tök VIII: Tell Vilmos búcsúzik feleségétől és fiától, tök IX: Geszler kalapja a rúdon). Sokáig úgy hitték, hogy a kártyacsomag a bécsi Ferdinand Piatnik kártyafestő műhelyének alkotása, ám 1973-ben megtalálták a széria ős-darabját egy angol magángyűjtőnél, ami magán viselte a feltaláló és készítő Schneider József, egy pesti kártyafestő mester nevét. Schneider egy svájci dráma szereplőit festette a kártya lapjaira, mivel ha magyar történelmi személyiségeket, szabadságharcosokat festett volna, az akkori cenzúra nem engedte volna forgalmazni a kártyákat. Bár a kártyákon szereplő karakterek svájciak, Svájcban a magyar kártya nagyrészt ismeretlen.

A magyar kártyával játszott játékok közül a legismertebbek az ulti, a snapszer, a zsírozás, a tartli, és a lórum. (Forrás és bővebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_k%C3%A1rtya)

A magyar kártyáról, mint jóskártyáról, nem beszélnék hosszasan, szerintem mindenki kezében volt már ilyen pakli, aki jóslással foglalkozik. A kártya a jövendőmondó kártyák családjába tartozik, de kifejezetten általános jóslásra alkapmas csupán. Sok kártyavető ezzel a paklival indítja a "jóslást" vagy javaslást, mert a húzott lapok alapján már látszik, hogy mi van a jósoltató fejében, melyek azok a területek, amik leginkább foglalkoztatják, mik a titkos vágyai etc.

 

 

A forradalmi kártyaA magyar kártya - mivel forradalmi ihletésű, és lapjain forradalmi hangulat érezhető, igen alkalmas nem csupán magánéleti, hanem analógiás rendszerű országokat, városokat, népeket, népcsoportokat érintő sorsvetésre. Éppen ezért kezdték el a gyönyörű, képes kártyát már az "úri világban" jóslásra is használni. A lapok gyönyörű jelentését - mint az összes többi kártyáét - valószínűleg a cigányság mentette át. A magyar kártyás jóslás egyes leírások szerint a muzsikus cigányok által került az úri szalonokból és kaszinókból haza, és ott találtak rá az asszonyok, akik jósoltak vele.

 

 

Az élet köre - az évszakok nyomában

A kártya lapjai a négy évszak köré rendeződnek. A kártyalapokra még rá is van írva az évszakok neve, így nagyon megkönnyíti a jósok dolgát. A lapok ennek megfelelően jelölnek időt.
- A tavasz a gyermek és kamaszkor időszakát ölelik fel, kb 25 éves korig.
- A nyár az ifjúkor és a fiatalság időszakát tehát kb 40 éves korig zajló történésre is utalnak.
- Az ősz az érettség időszakát azaz 40 és 65 év közti időszakot mutathatja.
- A tél pedig az öreg és aggkori történésekről szólhat.
Természetesen az életkorokat nem lehet szigorúan venni, közelítőleg mutathatják ezeket a korokat a lapok. Ugyanezen jelentéskör szerint a tavasz lapjai a nagyon közeli jövőt, a tél pedig a nagyon távoli jövőt jelentik.

 

 

 

Nézzük az évszakok és színek jelentéseit!

A tavasz nem más, mint a piros, vagy a szív, ami a játékban is mindent visz. Az elsöprő érzelmeket, a forradalmi eseményeket, a túlzott dolgokat mutatja. A szívvel jelölt lapsor általában az érzelmekről, szerelemről, szólnak.

A piros szín magában is a szív, az érzelmek színe, piros a szerelmesek rózsája, de szív formát mutat az egymás mellett álló szerelmesek aurája is. Mivel a négyből ez az első, így az alapvető emberi ösztönökkel is kapcsolatban van. A szeretettel, de az agresszióval és a félelemmel is, hiszen ezek mind érzések. Ezzel a jellel jelöli a jóslás a kérdező személyét, és annak társát.
Szívvel jelölt lap mutatja az "anyaországot", vagy a "szülőföldet". A szív dobogásának ritmusa az élet ritmusa.


A nyár a tök, mely mint a valódi nyár, a bő termést hozó időszak az évben. A termés az anyagi jellegű dolgokat mutatja. Jelenti az ingó és ingatlan javakat, a bőséget vagy a hiányt, a befolyásos kapcsolatainkat, modern szóval élve a kapcsolati tőkénket.

A régi világban - a népnyelv, sőt káromkodásaink is utalnak rá, a férfi "töke" (ami ugyebár néha tele van) volt a büszkesége, annak idején a férfiak nem a péniszük méretében versengtek, hanem éppen tökük méretét tartották termékenységük szempontjából mérvadónak. A régiségben a nagy, lógó tökű haszonállatokat és férfiakat tartották termékenynek. A tökkel megjelölt lapsor tehát az ember szempontjából a termékeny időszakot is mutatja, azt a szakaszt, amikor munkája termőre fordul, maga pedig családot alapít.


A zöld, vagy levél az élet közepén felmerülő válságról, sőt eleve a meghasonlásról, a kétes helyzetekről szól. Mutat problémákat, betegségeket, egyensúly felborulást, nehézségeket, akadályokat, melyket magunk építettünk és le is tudunk bontani. Jelent fizikai és szellemi kihívásokat és korlátokat.
A levéllel jelölt lapsor mindig elmélkedésre hív. A klasszikus leíratokban a szerencsétlen lapokként tartják őket nyilván, ám a spirituális analógiákban éppen azokra a korlátokra hívják fel a figyelmet, amikkel meg kell küzdenünk. A levéllel jelölt lapok politikai országra vonatkoztatott értelemben például a nemzet elégedetlenségét is jelenthetik, melyhez majd a valódi kulcsokat a következő ábrasor, a makkal jelölt lapok mutatják meg.
A levél jele analóg az információval is, így ez a jelsor sokszor szóbeli, vagy írott információ formájában mutatkozó dolgokat jelent.


A makk a spirituális kör vége, a lezárás időszaka, a tél, a hibernáltság, az tágondolás szakasza. Utalhat fagyosságra, mozdulatlan merevségre, túlzott rigiditásra éppen úgy, mint a kihűlés, a lenyugvás, a várakozás idejére is.

A makkal jelölt lapok mutatják meg a kulcsokat, hogyan hidalhatók át vagy csökkenthetők a nehézségek, melyek azok a dolgok, amiket mindenképp meg kell tennünk, hogy problémáink oldódhassanak.

A makk várakozik a hó alatt, hogy az új tavasszal a legerősebb fa sarjadjon ki belőle. A tölgy termése, mely nem más, mint a Világfa, mely minden ősi magyar dobon is ott látszik. Üzenete egyetemes.

 

 

A LAPOK JELENTÉSE
Szívkirálynő üti a tökalsót

Mi történik akkor, ha a Szívkirálynő véletlenül egy Tökalsóba szeret bele, és észre sem veszi a Szívkirályt? Nos, ez a helyzet gyakoribb, mint gondolnánk. Mit jelent a jóslásban a Tökalsó? Hogyan olvashatjuk össze a lapokat, hogy értelmet nyerjenek? Ismerd meg a magyar kártya jóslást! Eredeti kártyafejtés az ezernyolcszázas évekből, a forradalom korából!

A lapok magyarázatainál az első sorban mindig egy kis "rigmust" írunk, ami korhű, az 1848-as forradalom korából származik. (Pontos adat nincs, de a forrásunk, egy 1866-ban Pesten kiadott kártyavető kézikönyv, feltételezi, hogy 1852-ben jegyezték le.)


Piros ~ szív jelű lapok

Szív ász
"Egy jó ismerősöd rosszat mond felőled,
és pedig oly helyett, ahol nem szereted."
Az ász szinte mindenhol a "befutó", a győztes jelzője, a szlengben is használjuk. Arra mondjuk, ha valaki "kihúzta az ászt", aki nagyon szerencsés. Ennek megfelelően az összes Ász jelű lap szerencsés dolgokat jelöl, vagy jó esélyt ad arra, hogy jól lábaljunk ki valamely slamasztikából.
Ebben az esetben a szerelem, a család területe szerencsés. A lap jelképezheti családra való kirakásnál a család "házát", illetve a Hazát magát, tehát ha Magyarországra rakunk, akkor az országot.

Szív király
"Szerelmesed olykor, ha nem lát, vagy máskor,
valakire nevet, megcsalhat tégedet!"
A király minden esetben a hatalomról, a hatalom gyakorlásáról, de ugyanúgy az önuralomról, az önkontrollról, vagy annak elvesztéséről is beszél. A király azt jelenti: úrrá lenni valamin, vagy valakin, legjobb esetben magunkon, vágyainkon, késztetéseinken.
A szív király nőnek: a szerelemmel szeretett férfit jelöli. A férfiaknak önmagukat.
Az ország szempontjából az "uralkodót" ~ tehát az ország jelenlegi vezetőjét.

Szív felső
"Kedvesed rád gondol, legyen bár akárhol,
vágyik hogy láthasson véled játszódhasson!"
A pszichológiában és a szimbólumkutatásban a "felső" tudatosság, a tudatunkban történő dolgok, a tudás, a megtanulható dolgok színtere. Minden, ami a fejünkben zajlik, ami megtanulható, megérthető, amiben az eszünk dönt.
Nőknek a lap önmagukat is jelenti, a férfinak: a szerelemmel szeretett nőt mutatja. Lehet a tudatos szeretet lapja is.
Az ország szempontjából mutatja a népet, aki befogadja vagy elutasítja a változásokat.

Szív alsó
"Sose törekedjél, sose epekedjél,
Ő bizony nem szeret, nem törődik veled!"
Az alsó a pszichológiában és a szimbolikában is a tudatalatti működések színtere. Az érzelmek, az érzések ~ esetleg megérzések ~ forrása. Az érzelmek, a düh, a harag, a szeretet, az evés, az ivás, vagy a természet szeretete is az ösztönök világához tartoznak.
A szív alsó jelenti a hagyományban a legkedvesebb családtagunkat, a gyermekünket, testvérünket, vagy szülőnket, azt a dolgot, vagy lényt, amit legjobban szeretünk, így akár egy közeli barátot is jelképezhet.
Országra vonatkoztatva a kedvelt uralkodó, vagy akit a trónon látnánk. (Esetleg a köztársasági elnök személye is lehet.)

Szív tízes
"Egész váratlanul, Idegen városbul,
leveled érkezik, szíved örvendezik."
A tízes szám a számmisztikában a teljesség, a szerencse, a teremtés magasabb oktávja a tervek megvalósulása, hírnév száma. A tíz nem más, mint az egyes ~ az ösztönös teremtés ~ magasabb oktávja, s mint ilyen a tudatos teremtés, a tudatos életre hívás száma.
A szív tízes jelentése az igaz szerelem, a szerelem megújulása, kibékülés, boldog házasság, boldogság, olyan érzések, amit magunk teremtettünk meg.
Jelenthet családi ügyet is.
+ Tök Ász: Házasság
Az országra vonatkoztatott kirakásnál a külföld jelenléte, beavatkozása (általában segítő szándékkal) új politikai társak, lehetőségek érkezése.

Szív kilences
"Mit úgy fejedbe vettél, amin elmélkedtél,
sok időbe kerül, mire beteljesül."
A kilences a legmagasabb oktáv száma, ennél magasabb számot a számmisztika nem ismer ~ csak az un. mesterszámokat értelmezi külön. A kilences ezért a megvilágosító, beteljesítő eszmék száma, s az ezzel jelölt lapok is ilyen értelmet nyernek.
A szív kilences kellemes dolgokat hoz életünkbe, általános jóslásnál valami jót, szépet, új szerelmet.
Országra, vagy nagyobb léptékű kirakásra vonatkoztatva a helyes út, a helyes ösvény jelölője. Azt a pozitív törekvést mutatja amerre haladni érdemes.

Szív nyolcas
"Szerelmes a te szíved, akárhogy is rejted,
s jó lesz ha vigyázol, érte más is lángol."
A nyolcas szám a lemniszkáta, a végtelenség jelölője. A nyolcas szám az élet konfliktusainak bejárásról, a konfliktusokkal való szembesülésről, szól. A nyolcas a végtelen körforgást jelképezi, amiben minden részt vesz a Földön. Egyetemes, ugyanakkor pusztítva teremtő is.
A szív nyolcas jelölhet hosszú utat, de nagy örömhírt, jó hírt, vagy külföldi utazást is.
Országra vonatkoztatott jóslatban a külkapcsolatokat jelöli.


Szív hetes
"Vigyázz, baj fenyeget, a pénzed jól eltedd.
És vigyázz a szádra, mit mondasz másokra."
A számmisztikában a hetes a mágia száma. A lehetőségeket jelöli, mindazt amit mi magunk megtehetünk, amire engedélyünk van magunktól, vagy a világtól. Az ősbizalom, a teljes odaadás, vagy az ősbizalmatlanság száma egyszerre.
A szív hetes jelentése rövidebb út, szex, titkos érzelmi ügyből, béklyóból való megmenekülés, össze vagy szétköltözés.
Ha országra nézzük a jóslatot, akkor ez a lap mutatja a titkos viszonyokat a belföld vonatkozásában, amiket használni lehet a megoldáshoz.

 

 

Tökös lapok - pénzt, bőséget hoznak, mint a nyár!

Tök ász
"A tied ő nem lesz, miatta elmehetsz,
verd ki a fejedbül, míg bajba nem kerül."
Az ász szinte mindenhol a "befutó", a győztes jelzője, a szlengben is használjuk. Arra mondjuk, ha valaki "kihúzta az ászt", aki nagyon szerencsés. Ennek megfelelően az összes Ász jelű lap szerencsés dolgokat jelöl, vagy jó esélyt ad arra, hogy jól lábaljunk ki valamely slamasztikából.
A tök ász nagy gazdagságot jelent, eleve csupa pozitív vonatkozású dolgot. Mindenből jobbat, nagyobbat, szebbet, főleg ha az pénzügyi vagy anyagi vonatkozású.
Mind személyeknél, mind országra, vagy nagyobb léptékű kirakásra vonatkozóan a pénzt, az anyagi aspektust mutatja meg.

Tök király
"Jól sikerül utad, jól fogadnak majd ott,
hiányod, hogy nem lesz, arról biztos lehetsz."
A király minden esetben a hatalomról, a hatalom gyakorlásáról, de ugyanúgy az önuralomról, az önkontrollról, vagy annak elvesztéséről is beszél. A király azt jelenti: úrrá lenni valamin, vagy valakin, legjobb esetben magunkon, vágyainkon, késztetéseinken.
A tök király pedig egy pártfogót, befolyásos személyt jelölhet. Szerelmi kirakás esetében egy nős férfit is mutatathat, aki csábítóként lehet jelen.
Országra vonatkztatva korrupciót, hatalommal való visszaélést, az ország pénzének ellopását, a kisember kisemmizését jelöli. A király ebben igazságtalan.

Tök felső
"Idegen érkezik, aki hízelkedik, de szavára ne hallj, könnyen bajba kavar."
A pszichológiában és a szimbólumkutatásban a felső tudatosság, a tudatunkban történő dolgok, a tudás, a megtanulható dolgok színtere. Minden, ami a fejünkben zajlik, ami megtanulható, megérthető, amiben az eszünk dönt.
Jelenthet egy független férfit, de jelenthet akár szerencsés házasságot, együttélést, tudatos társválasztást. Jómódú társat is mutathat.
Ország szinten mutatja, hogy ismert a szabadulást hozó eszme, a megváltó gondolat, de nem garantálja, hogy az ebben a pillanatban meg is valósulhat, az a körülötte álló lapoktól függ.

Tök alsó
"Betegség fenyeget, tőle meg ne ijedj,
mert javadra szolgál, s bajodból kikúrál."
Az alsó a pszichológiában és a szimbolikában is a tudatalatti működések színtere. Az érzelmek, az érzések, esetleg megérzések forrása. Az érzelmek, a düh, a harag, a szeretet, az evés, az ivás, vagy a természet szeretete is az ösztönök világához tartoznak.
A régi értelmezéssel azonos a modern jelentése is, az ösztöntartalmak felől törő betegségekre utal, ezek mindig pszichoszomatikus eredetűek. Egy idősebb asszonyt is mutathat.
Országra vetített kirakásnál azt mutatja, hogy a problémák okát a múltban kell keresni. A feleletet a történelem adja meg.

Tök tízes
"Szomorú hírt hallasz, s aki mondja azt,
az örvendezni fog, mert neki jókat hoz."
A tízes szám a számmisztikában a teljesség, a szerencse, a teremtés magasabb oktávja a tervek megvalósulása, hírnév száma. A tíz nem más, mint az egyes ~ az ösztönös teremtés ~ magasabb oktávja, s mint ilyen a tudatos teremtés, a tudatos életre hívás száma.
A régi értelmezésben pénzzel kapcsolatos kiadásokat jelent, de ebben az esetben nem mindig csak hiábavaló kiadásokról szól, az inkább a makk kilences. A kiadás itt lehet valamely áhított érték megszerzése is, amit régen akartunk, de nem befektetés jellegű. (Befektetés egy ingatlan, kiadás például egy autó, ami veszt az értékéből, de régóta áhítjuk)
Országra vonatkoztatott kirakásnál új adónemek, pénzügyi változtatások érkezése, melyek felülről jönnek, s nem a nép által elvárt módon valósulnak meg.

Tök kilences
"Asszony áll utadban, s mindegyre azon van,
szándékod elrontsa, a kártya így mondja."
A kilences a legmagasabb oktáv száma, ennél magasabb számot a számmisztika nem ismer ~ csak az un. mesterszámokat értelmezi külön. A kilences ezért a megvilágosító, beteljesítő eszmék száma, s az ezzel jelölt lapok is ilyen értelmet nyernek.
A lap anyagi gyarapodást, pénzügyi előmenetelt, talált pénzt vagy könnyen jött javakat jelent. Munkában pedig az előmenetelre is utalhat.
Országra vonatkoztatott kirakásnál ez a lap is az adókról szól, de azt mutatja, hogy a vezetők nem élnek vissza a befolyt pénzzel, s jól gazdálkodnak a rájuk bízott javakkal, illetve hogy a globális anyagi helyzet az ország egészére nézve (lakosság átlaga, stb..) jó, vagy hogy javuló tendenciát mutat.

Tök nyolcas
"Ketten is szeretnek, utánad epednek,
ismered is őket. Egyiket szeresd meg."
A nyolcas szám a lemniszkáta, a végtelenség jelölője. A nyolcas szám az élet konfliktusainak bejárásról, a konfliktusokkal való szembesülésről, szól. A nyolcas a végtelen körforgást jelképezi, amiben minden részt vesz a Földön. Egyetemes, ugyanakkor pusztítva teremtő is.
Az általános értelme valamilyen bőség, vagy áldás. Ez a lap mutatja a gyermekáldást (főleg a szív jelű lapokkal egymás mellett) de az örökséget, vagy nyereményt, váratlanul befolyó pénzt is. Szintén szív jelű lappal együtt mutathat gazdag házasságot, esküvőt.
Országra értelmezett kirakásnál a ketté válást, kettősséget adja, amikor a pénzügyi bőséggel nem tud mit kezdeni a vezetés, széthúzást, konfliktust teremt a bőség. A nép nem ért egyet a pénzek felhasználásával.

Tök hetes
"Egy vén öregember hófehér fürtökkel,
szerencséd akarja, s elő is mozdítja."
A számmisztikában a hetes a mágia száma. A lehetőségeket jelöli, mindazt amit mi magunk megtehetünk, amire engedélyünk van magunktól, vagy a világtól. Az ősbizalom, a teljes odaadás, vagy az ősbizalmatlanság száma egyszerre.
A tök hetes a sikeres, boldog jövő jelzője, ha jóslatunk a jövőre vonatkozik ~ akár országos, akár magánéleti kérdésben ~ akkor a pozitív, jó megoldás várható. Munkavállalásnál új állás, vagy előrelépést, szerelemben a jelen helyzet rendeződése, szerencsés vége. Ha nincs párkapcsolata a kérdezőnek, akkor közeli kapcsolat érkezik, sikere van a másik nemnél.

 


Zöld, vagy levél jelű lapok

Zöld ász
"Nagy veszély fenyeget, téged, s még valakit
ki közel áll hozzád, reá is vigyázz hát!"
Az ász szinte mindenhol a "befutó" jelzője, a szlengben is használjuk. Arra mondjuk, ha valaki kihúzta az ászt, aki nagyon szerencsés. Ennek megfelelően az összes Ász jelű lap szerencsés dolgokat jelöl, vagy jó esélyt ad arra, hogy jól lábaljunk ki valamely slamasztikából.
A zöld ász valamely betegségből, vagy veszélyből való szabadulást jelentheti, vagy magának a veszélynek, betegségnek az előrejelzését.
Országról szóló kirakásban veszélyt, az országot elsősorban belülről fenyegető támadásokat, mételyező gondolatokat jelöl.

Zöld király
"Jó lesz, ha megtudod, rólad pletyka forog,
jónak hitt embered pletykát szít ellened."
A király minden esetben a hatalomról, a hatalom gyakorlásáról, de ugyanúgy az önuralomról, az önkontrollról, vagy annak elvesztéséről is beszél. A király azt jelenti: úrrá lenni valamin, vagy valakin, legjobb esetben magunkon, vágyainkon, késztetéseinken.
A lap balesetet, közlekedési szerencsétlenséget, betörést, veszteséget jelezhet előre. Kettős kimenetelű ügyben szerencsétlen véget mutathat. Nőknek csábítót, nős férfit mutathat aki kihasználja érzelmeiket, férfiaknak egy csalárd üzletfelet, aki ártó szándékkal közelít.
Országra vonatkoztatott kirakásnál az ország vezetőjét támadó krízist, szerencsétlenséget mutat, melyben nem biztos, hogy meg tud állni. Szélsőséges esetben ellene irányuló merénylet, vagy annak kísérlete is lehet.

Zöld felső
"Egy csekély bosszúság várakozik reád,
szegény népnek fia ártalmadra válhat."
A pszichológiában és a szimbólumkutatásban a felső tudatosság, a tudatunkban történő dolgok, a tudás, a megtanulható dolgok színtere. Minden, ami a fejünkben zajlik, ami megtanulható, megérthető, amiben az eszünk dönt.
A lap párkapcsolati vonatkozásban féltékenységet, hűtlenséget, egy harmadik felbukkanását jelenti. Munka és pénzügyi vonatkozásában azt mutatja, hogy valaki féltékeny tudásunkra, előmeneteleinkre, hátráltatni akar bennünket.
Országra vonatkozó kirakásban a külföld számára van valami, ami a kérdezett országban csábító, és a külföld csalárd módon meg akarja szerezni azt.

Zöld alsó
"Ajándékot várhatsz, apró csekélységet,
kedves lesz az mégis, mert néked személyes."
Az alsó a pszichológiában és a szimbolikában is a tudatalatti működések színtere. Az érzelmek, az érzések esetleg megérzések forrása. Az érzelmek, a düh, a harag, a szeretet, az evés, az ivás, vagy a természet szeretete is az ösztönök világához tartoznak.
A reményvesztettség lapja. Ha ez jön elő, bármely kérdés esetén, a kilátások nagyon rosszak. Most nem lehet, nem kell lépni. Várakozni kell, és megérteni, mit akar az ösztön életünk, országra vonatkoztatott kirakásnál azt üzeni ez a lap, hogy meg kell érteni, mit akar a nép, és aszerint kell cselekedni.

Zöld tízes
"Van egy haragosod, és van egy barátod.
Szövetkezzél vele, hogy ne legyen vesztedre."
A tízes szám a számmisztikában a teljesség, a szerencse, a teremtés magasabb oktávja a tervek megvalósulása, hírnév száma. A tíz nem más, mint az egyes ~ az ösztönös teremtés ~ magasabb oktávja, s mint ilyen a tudatos teremtés, a tudatos életre hívás száma.
A hosszabb utazások, a külföldi munkavégzés, a külfölddel kapcsolatos dolgok lapja. A remények valóra válnak, ha a felsőbb hatalmak parancsát megértjük, meghiúsulnak, ha egónk vágyait követjük.
Országra vonatkoztatott kirakásnál azt jelenti, hogy az ország vezetőjének külföldön kell cselekednie a nép érdekében. Külföldön szívesen fogadják, és sikerrel jár, ha a nép érdekében ment, elbukik, ha a maga érdekeit akarja érvényesíteni.

Zöld kilences
"Nagy út áll előtted, és bár nem szereted,
mégis el kell menned, tehát Isten veled!"
A kilences a legmagasabb oktáv száma, ennél magasabb számot a számmisztika nem ismer ~ csak az un. mesterszámokat értelmezi külön. A kilences ezért a megvilágosító, beteljesítő eszmék száma, s az ezzel jelölt lapok is ilyen értelmet nyernek.
Az életben jelentős változás következik be, kilépünk a megszokott dolgokból, lelkileg egy szinttel feljebb léphetünk, önismeretünkre irányított figyelmünk meghozza gyümölcsét. Ha első pillanatban ez rossznak is tűnik, az most csak káprázat, jóra fordul minden.
Országra vonatkoztatva egy erőteljes fejlődés, esetleg a vezető lénye, vagy viselkedése változik meg, de lehet vezető váltásra utaló jel is.

Zöld nyolcas
"Az utadba állott egy régi ismerős,
akit barátnak tudhattál, most leleplezi magát."
A nyolcas szám a lemniszkáta, a végtelenség jelölője. A nyolcas szám az élet konfliktusainak bejárásról, a konfliktusokkal való szembesülésről, szól. A nyolcas a végtelen körforgást jelképezi, amiben minden részt vesz a Földön. Egyetemes, ugyanakkor pusztítva teremtő is.
Igen ? Nem válaszok esetében ez a lap jelöli egyértelmű Nem-et. (A szív nyolcas az Igen-t)
A lap minden mellette állót a nemleges értelmére fordít. Jelent rövid idejű sikertelenséget, vagy gyorsan múló betegséget, rosszullétet.
Országra vonatkozó kirakásnál hamis vezetést, külföldi látogatókat, akik rosszat akarnak, kémek, rosszindulatú elemek jelenlétét, lázítókat, agresszorokat a nép között, besúgókat.

Zöld hetes
"Pénz jő még számodra, de vigyázz magadra,
ne igyál előre a medve bőrére!"
A számmisztikában a hetes a mágia száma. A lehetőségeket jelöli, mindazt amit mi magunk megtehetünk, amire engedélyünk van magunktól, vagy a világtól. Az ősbizalom, a teljes odaadás, vagy az ősbizalmatlanság száma egyszerre.
A kecsegtető remények lapja. Ez a lap még azt jelzi, hogy nem állunk teljesen készen a lépésre, csupán a tervezgetés, átgondolás, a helyzet mérlegelésének ideje van.
Országra vonatkoztatva azt mutatja, hogy nem szabad most az egész országra vonatkozó kardinális döntéseket hozni, még tanakodni kell egy kicsit.

 


Makk jelű lapok - a létkör vége

Makk ász
"Mit fejedbe vettél, azzal hát ne késsél,
siess elvégezni, mert így kell történni."
Az ász szinte mindenhol a befutó jelzője, a szlengben is használjuk. Arra mondjuk, ha valaki kihúzta az ászt, aki nagyon szerencsés. Ennek megfelelően az összes Ász jelű lap szerencsés dolgokat jelöl, vagy jó esélyt ad arra, hogy jól lábaljunk ki valamely slamasztikából.
Ebben az esetben a biztos befutó valamilyen negatív esemény, lehet halál híre is. Jelezhet balesetet, vagy olyan rossz hírt, ami összeroppantja eddigi elképzeléseinket a világról.
Országra vonatkozó kirakásnál, teljes változás, forradalom, háború, felfordulás, a nép sanyargatása, elnyomása. (Más lapok enyhíthetik jelentését)

Makk király
"A várt boldogságot ugyan föltalálod,
de bizony nem ám ott ahol te gondolod."
A király minden esetben a hatalomról, a hatalom gyakorlásáról, de ugyanúgy az önuralomról, az önkontrollról, vagy annak elvesztéséről is beszél. A király azt jelenti: úrrá lenni valamin, vagy valakin, legjobb esetben magunkon, vágyainkon, késztetéseinken.
A makk király a joggal, igazgatással, hivatalos ügyekkel kapcsolatos dolgokat hozza elő. Megkérdőjeleződhet egy emberi kapcsolatnak vagy egy ügynek a jogossága, jogszerűsége, s magunkban kell döntenünk, mire vagyunk tényleg jogosultak.
Országos esetben a törvényhozás idejét jelenti, a kérdésben törvényes keretek között kell megoldást találni, vagy új törvényekkel lehet megoldani a problémát.

Makk felső
"Mikor megöregszel, legboldogabb leszel,
de míg fiatal vagy ne feszítsd meg magad."
A pszichológiában és a szimbólumkutatásban a ?felső? tudatosság, a tudatunkban történő dolgok, a tudás, a megtanulható dolgok színtere. Minden, ami a fejünkben zajlik, ami megtanulható, megérthető, amiben az eszünk dönt.
A lap valamely párkapcsolati, vagy munkahelyi, üzleti emberi kapcsolati ügyben mutat kellemetlen eseményt. Ha a kérdező nő, akkor ennek ő az okozója, ha férfi, akkor annak anyja vagy kedvese/felesége.
Országra vonatkoztatva a külföldi és belföldi érdekek ellentétesek, a kapcsolatokat a diplomácia szintjén lehet rendezni, a vezetők ne avatkozzanak be, bízzák a diplomatákra az ügyeket.

Makk alsó
"Sok az ellenséged, kik ellened törnek,
ámde hasztalanul, minden bajod elmúl."
Az alsó a pszichológiában és a szimbolikában is a tudatalatti működések színtere. Az érzelmek, az érzések ?esetleg megérzések ? forrása. Az érzelmek, a düh, a harag, a szeretet, az evés, az ivás, vagy a természet szeretete is az ösztönök világához tartoznak.
Egy közel álló személy csalárdságát jelenti. Jogi vagy üzleti ügyben az ellenfél egy közeli barát, családtag, rokon. Párkapcsolati ügyben kedvesünk kifelé kacsingat a kapcsolatból. Ha magányosak vagyunk, nős partner csábítását jelentheti, amit nem szabad fogadni.
Országra vonatkozó kirakásnál a barátnak tartott, megszavazott vezető csalja meg a népet, a szép szólamok mögött csalás és igazságtalanság van.

Makk tízes
"Légy egyenes, bátor, s akkor majd meglátod,
kiért szíved most ver, nem lesz a barátod."
A tízes szám a számmisztikában a teljesség, a szerencse, a teremtés magasabb oktávja a tervek megvalósulása, hírnév száma. A tíz nem más, mint az egyes ~ az ösztönös teremtés ~ magasabb oktávja, s mint ilyen a tudatos teremtés, a tudatos életre hívás száma.
Viták, veszekedések, meg nem értés lapja lehet, mivel a vitában résztvevők nem tisztázták az alapvető álláspontjukat, vagy túl mereven ragaszkodnak saját értékrendjükhöz.
Országra vonatkoztatva a hit beleszólhat az állami vezetésbe. A megoldást segíthetik, vagy hátráltathatják a papok, vagy vallási vezetők. Tárgyalni kell velük, de figyelembe kell venni a vallás alapvetéseit, még ha nem is azonosak az ország érdekeivel.

Makk kilences
"Mondj le a reményről, terved nem sikerül.
Tudd meg, nagy fát mozgatsz, vele el nem bírhatsz."
A kilences a legmagasabb oktáv száma, ennél magasabb számot a számmisztika nem ismer ~ csak az un. mesterszámokat értelmezi külön. A kilences ezért a megvilágosító, beteljesítő eszmék száma, s az ezzel jelölt lapok is ilyen értelmet nyernek.
Ismerőst jelöl, akivel közös ügyletünk lehet, melyből anyagi kár, veszteség származik, ha ebbe az ügyletbe fogunk.
Országos szinten nem jó most kereskedelmi jellegű megállapodásokat kötnie az országnak és ilyen típusú törvények alkotásával is óvatosnak kell lenni. A most született törvények hátráltatják a kereskedelmet.

Makk nyolcas
"Rossz hírt fogsz hallani, rajta szomorkodni.
Légy reá hát készen, ez javadra lészen."
A nyolcas szám a lemniszkáta, a végtelenség jelölője. A nyolcas szám az élet konfliktusainak bejárásról, a konfliktusokkal való szembesülésről, szól. A nyolcas a végtelen körforgást jelképezi, amiben minden részt vesz a Földön. Egyetemes, ugyanakkor pusztítva teremtő is.
Beteg embernek ez a lap műtétet jelenthet. Párkapcsolatban, vagy munkában figyelnünk kell a híreket. Minden hírforrás számít, mert a kérdésünkre a választ lehet, hogy valamilyen írott vagy hallott-látott formában kapjuk meg.
Országra vonatkoztatva a média ereje amire figyelni kell, de nem a vezetés határozza meg a média közéseit (ez a Levél jelű lapokkal lehet csak) hanem a mádia ártalmára lehet a hatalom képviselőiek, és szolgálhatja a népet.

Makk hetes
"Ajándékot remélsz, vagy bő örökséget,
de számításod téves, nem kapsz semmit mégsem."
A számmisztikában a hetes a mágia száma. A lehetőségeket jelöli, mindazt amit mi magunk megtehetünk, amire engedélyünk van magunktól, vagy a világtól. Az ősbizalom, a teljes odaadás, vagy az ősbizalmatlanság száma egyszerre.
A hírhedt makk hetes a halál, a balesetek a rossz hírek lapja. Ez a kártya a végzetet hordozza, ám míg a makk ász esetében ez épít, felemel, a makk hetes ezzel szemben a befelé fordulásról, a teljes elbukásról szól.
Országos kirakásnál háború, összeomlás, krízis, a nép lázadása, elégedetlensége. Baljós lap.


 

 


A JÓSLÁS MENETE
Kirakási módok

A jövendölésnek adjuk meg a módját. Csendesedjünk el, gyújtsunk meg egy gyertyát és hívjuk mestereinket, segítőinket.
Fújjuk le a kártyákról a korábbi jövendölés lenyomatatait, miközben gyengéden rázogatjuk a kezünkben.
*****


ALAP VETÉSA kártyát jól összekeverjük, majd kihúzunk belőle hatot. A lapokat az óramutató járásával egy irányban rakjuk, tíz óránál kezdjük (10-12-2-4-6-8 óra). Végül összeolvassuk a lapokat jelentésük alapján.

1-2 lap: jelenlegi helyzet
3-4 lap: folyamat
5-6 lap: végkifejlet

Amennyiben nem vagyunk elégedettek a végkifejlettel, húzunk még egy lapot.

7. lap: tudunk változtatni?
Pozitív jelentéstartalomnál tudunk.
Húzunk még egy lapot és a kettő összeolvasva megmutatj, hogyan, azaz mit kell tennünk?

9-10 lap: Mit ne tegyünk?

Amennyiben negatív jelentésű a 7. lap, fogadjuk el a végkifejletet.

* * * * *

ISTENI SZERELEM
Párkapcsolati vetés

Hat lapot körbe rakunk, majd értelmezzük őket.

1-2-3 Mit gondol rólam a párom?
4-5-6 Mit érez irántam a párom?

Újabb keverés után leteszünk 3 lapot egymár mellé, mely megmutatja párunk külső reakcióit illetve felénk való megnyilvánulását.

Javaslom,hogy magunkat is nézzük meg szerelmi téren, mert a tapasztalat azt mutatj, hogy valójában egész mást érzünk partnerünk iránt, mint ahogy gondoljuk.

*******

A NAGY ISMERETLEN
Önismereti vetés

Nyolc lapot körben elhelyezünk, természetesen az óramutató járásával ellentéte irányban, 10 óránál kezdve.

1-2 lap: Mi az, amit mindenki tud rólam?
3-4 lap: Mi az, amit csak én tudok?
5-6 lap: Mi az, amit mindenki tud, csak én nem?
7-8 lap: A nagy ismeretlen - amit senki sem tud.


Jó tanulást kívánok! Éva Ilona
(forrás: harmonet)

* * * * *

Feliratkozás hírlevélre * ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777

 
* * * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

*   *   *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is elérnek az Istenekhez. Bővebb információ: KATTINTS IDE!

* *   * *   

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

 
JÓSOLJ MAGADNAK!
 
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

 
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

 
INGYEN FILMEK
 
ZENE INGYEN
 
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
 

 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, személyesen: 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyeztetés szükséges .* Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena *** On-line ezoterikus tanfolyamok, kezdő és haladó szint: https://sites.google.com/site/evvalenadireirossi/ezoterikus-tanfolyamok


Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ