TAROT AKADÉMIA * www.tarotakadémia.hu

On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

Ezen oldal a www.tarotakadémia.hu * //tarotakademia.gportal.hu * Tarot mester, előadó, szerkesztő: Éva Ilona /EvvaLena di Reirossi

 

* * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM - élő előadás 2020. március 28-29. és április 4-5, Budapest

A részletekért

kattints ide!

*   *   *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM ONLINE * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TAROT ISKOLA ON-LINE
 
TAROT VIDEÓK
 
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
 
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

 
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design
 
 
TAROT JÓSOK
 
ANTIK TAROT GALÉRIA
 
MODERN TAROT GALÉRIA
 
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

 
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
 
SZEX ÉS TAROT
 
* JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak Casanova Tarot kártyával

SZERELMI JÖVENDÖLÉS * A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
JÓSOLJ MAGADNAK!

Bolondos jövendő Alice Csodaországából

A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
BACH VIRÁGTERÁPIA
 
BACH VIRÁGOK

 
TENYÉRELEMZÉS
 
CHIROMANTIA

 
TUDÁSTÁR
 
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
 
AJÁNLÓ
 

Tenyérelemzés

Az árulkodó kézfogás

Méghozzá hangosan. Segítünk "meghallani", mit is hirdet rólunk a világnak? de végletes következtetést azért ne vonj le a "hallottakból".

Hiszen az igazi tenyérelemzés a leírtakon kívül még számtalan más, apróbb-nagyobb jelet is figyelembe vesz!

* Szorítsuk ökölbe a kezünket. A hüvelykujjunk 75%-ban az ÉNt tükrözi. Aki mindig úgy zárja ökölbe a kezét, hogy ezt az ujját eldugja a többi ujja közé, önbizalomhiánnyal küszködik. Megfigyelhető, hogy stresszhelyzetben az esetek többségében így zárjuk az ujjunkat.

* Akinek a mutató és hüvelykujja közti köz 60-70 fokos szögben nyitható, önállótlan, gyámoltalan, nagyon befolyásolható. A derékszögű nyílás természetes mértékű önzésről árulkodik, amire szükségünk is van. Minél nagyobbra nyílik a köz, annál nagyobb az önzés foka. Akinek például 100-120 fokosra ? a maximalista embereknél nagyon sokszor ilyen ez az ujjköz ? nemcsak az önzés jellemző rá, hanem az is, hogy amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi.

* Amennyire hajlítható a hüvelykujjunk, annyira alakítható a gondolkodásunk. A merev hüvelykujj merev gondolkodást jelez. A karrier, munka szempontjából ez jó, hisz az illetű tudja, mit akar. A magánéletben viszont már gondokat okozhat, mert ezek az emberek nagyon tartózkodóak, nem engedik közel magukhoz a többieket. A nagyon hajlékony ujjúak jószívűek, és ezt néha mások kihasználják. Nekik meg kell tanulniuk nemet mondani. A legtöbb ember hüvelykujja mérsékelten hajlékony (csak a felső perc hajlik). Ez tekinthető ideálisnak.

* Nézzük meg, hogy a mutató- és a gyűrűsujj közül melyik a hosszabb. Ha a mutatóujj, az azt jelenti, hogy van bennünk becsvágy. Akinek a gyűrűsujja hosszabb, családcentrikus.

* Akinek a kisujja a gyűrűsujj középső percének a feléig ér, az mindent ráhagy a másikra. Akinek a második perc tetejéig, az időnként magához veszi az irányítást. Akinek viszont elhagyja a második percet, az azt jelzi, hogy mindig ő viseli a nadrágot.

* Ha a gyűrűsujj lefelé szűkül, az bokaficamra való hajlamot jelez. A kiszélesedő gyűrűsujj gazdája bokasüllyedésre, visszérre hajlamos.

* A kisujj hajlíthatósága a kommunikációs képességre utal. Ha valakinek nagyon hátrahajlítható a kisujja, szeret és tud beszélni.



FOGD MEG A KEZEM


Nem csak egy randevún számít az a bizonyos kézfogás, hanem még az állásinterjún és például a tenyérelemzésnél is.
Ezek az első benyomásaink, megérzés szerű belső víziók, melyek sokat elárulhatnak a kéz tulajdonosáról.

A puha, sima tapintású, rövid, határozott kézfogású személyek általában áldozatkész, kitartó, hű, valamint családszerető egyéniségek, olyanok, akik felvállalják önmagukat és döntéseiket.

A durva és erős kézfogás, amely kemény, néha fájdalmas, alacsony intelligenciáról, erő központú gondolkodásmódról árulkodik.

Az akaratteljes kézfogás erős, bátor és határozott személyiséget takar, akire érdemes figyelni, és akire lehet számítani.

A száraz, ám nyugtalan, szinte csak érintőleges kézfogás ideges, űzött emberre vall, aki hajlamos a problémák előli menekülésre, illetve a konfliktuskerülő magatartásra.

Az erőtlen, szorítás nélküli, futólagos kézfogás lobbanékony, hevülékeny, könnyen felejtő és megbocsátó, ám önző alkatot fed. Nem nagyon lehet rájuk számítani, nem érdemes velük közös ügyekbe bonyolódni, mivel lusták, csak az élvezeteknek élnek és csak a saját hasznukat hajtják. Ha nő fog így kezet, akkor ő valószínűleg ábrándozó és végletesen kacér. Ha férfi esetében tapasztalunk ilyet, az különösen rossz, családra, komoly kapcsolatra ne is gondoljunk az ő esetében.

A határozott, hosszúidejű kézfogás hangulatgazdagságot, jó kedélyállapotot és örömteltséget jelez. Olyan emberre vall, aki képes értékelni az élet legapróbb pozitívumait is, aki optimista és rendben van az önbecslése.

A nem viszonzott kézfogánál kezdjünk el aggódni: alattomos, áskálódó emberrel van dolgunk, aki megbízhatatlan és kiszámíthatatlan, valamit rest, ha másról van szó és nem önnön érdekeiről.

A két kézzel történő kézfogás nagy lelkesedést, mély tiszteletet jelez, illetve erős rokonszenvet, vagy vonzalmat is kifejezhet, mely nem mindig publikus, vagy kimondott.

A balkezes kéznyújtás sértésértékű: egy nemtörődöm személyiség lekicsinylését közvetíti, és beképzeltséget, nagyképűséget is hordoz magában. Tehát: vigyázat!!!

* * * * *

TENYÉRELEMZŐ TANFOLYAM: www.tarotakademia.gportal.hu/gindex.php

Feliratkozás hírlevélre * ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777

 
* * * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

*   *   *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is elérnek az Istenekhez. Bővebb információ: KATTINTS IDE!

* *   * *   

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

 
JÓSOLJ MAGADNAK!
 
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

 
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

 
INGYEN FILMEK
 
ZENE INGYEN
 
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
 

 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, személyesen: 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyeztetés szükséges .* Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena *** On-line ezoterikus tanfolyamok, kezdő és haladó szint: https://sites.google.com/site/evvalenadireirossi/ezoterikus-tanfolyamok


Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ