TAROT AKADEMIA
* * * * *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: //lenormand.gportal.hu

* *   * *

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
TAROT VIDEÓK
     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

     
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 
     
TAROT JÓSOK
     
ANTIK TAROT GALÉRIA
     
MODERN TAROT GALÉRIA
     
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
     
SZEX ÉS TAROT
     
BACH VIRÁGTERÁPIA
     
BACH VIRÁGOK

* *

 

     
TENYÉRELEMZÉS
     
CHIROMANTIA
     
TUDÁSTÁR
     
* Jegyzet a HALÁL LAPJÁhoz

Éva Ilona

Jegyzet a Halál lapjához
„A szél arra fúj, amerre akar; hallod a zúgását, de nem tudod, honnan jön, és hova megy: így van mindenki, aki a Lélektől született.” /Jézus Krisztus

* * * * *

Halál… a hal ál-áll, már nem ficánkol… már nem ússza körbe Földanya testét, felállt, hogy mind közelebb kerüljön a csillagokhoz. Az emberi lélek végigjárta a földi élet 12 próbáját, elérkezett a halak jegyének utolsó fázisához, hogy elragadtatásra leljen. 

Szétszedem a halál szavát, hogy megértsd. „Ha”, talán, esetleg, nem biztos… lehet, hogy nem is kötelező? Lehet, hogy csak egy esetleges állapot? „Al”, lent, alább, lejjebb… van felettese, van uralkodója, lehet neki parancsolni, lehet irányítani, hiszen aláveti magát a lélek akaratának, mert nem akkor következik be a végső elragadtatás, amikor valami baj történik, hanem azért történik meg a baj, hogy a halál állapota beálljon. Mindez csak azért van, mert a lélek a Földre születése előtt így tervezte. „Ál”… nem igaz, hazugság, nincs vég… talán csak egy káprázat… talán csak úgy tűnik… Nincs vég, hiszen az élet örökkévaló. Saját magunk által létrehozott földi játékszabályaink szerint csak azt az életünket láthatjuk, melyben fizikailag megjelenünk. Az örökéletű lélek eljátszik egy színházi darabot egy bezárt, szűk világban. Vannak, akik képesek előre és hátra látni földi, vagy akár más dimenzióbeli életüket. Nekünk spiritisztáknak az a dolgunk, hogy az érdeklődőknek kapukat nyissunk korábbi életeik felé, akár emberi kapcsolataik megértése végett, akár karmikus feladataik megismeréséért, esetleg azok feloldása érdekében.
A halál esetleges, nem kötelező transzformáció, melyet csak földi játékszabályaink szerint játszunk. Ha már száz ember úgy tudja vagy úgy akarja, hogy a halál állapota létezzen, akkor a rendszer működésbe lép. Vannak örök 
életű emberek, akiket hitetlenül szélhámossággal vádolnak — persze, mindig vannak, akik visszaélnek, más hírnevével —, gondolj például Saint Germain-re, aki átlépte a fizikai létezés korlátait. „Ha”, „ál”, színház, káprázat, talán…

***

Lálah, lálah, lálah… mily dallamosan cseng halál szavunk visszafelé olvasva. Igen, mert a halál az újjászületéshez vezető vég, melyet megünneplünk és dicsőítünk:

„Halálba születek, születve meghalok,
Egyszerre kigyúlnak, s kihunynak csillagok.
Keletről jön a fény, nyugaton megpihen,
Minden lét elmúlik, s nem múlik semmi sem.” 
(Sólyomfi Nagy Zoltán)

A halálhoz vezető út az, ami fáj az örök életet nem ismerő földi halandónak. A halál nem fáj, megnyugvást ad. A halál állapotába kerülő ember vonásai kisimulnak, és az arca békét tükröz. A transzformáció megtörtént, a lélek elhagyta földi testét, hogy új kalandokat keressen isteni univerzumunkban. 

Korábban, amikor haldoklóhoz vagy súlyos beteghez hívtak, még küzdöttem, és kudarcként éltem meg, amikor munkám ellenére a lélek mégis eltávozott. Ma már tudom, hogy nem feltétlenül az a feladatom, hogy a távozni készülőt itt tartsam, hanem hogy átsegítsem a másik oldalra. 
Ha tudni szeretnéd milyen érzés meghalni, gyakorold a testből való kilépést, természetesen szakember vezetésével. Olyan könnyűnek tűnik minden, rálátásod lesz megannyi földi titokra, megszűnik az idő, kitágul a tér, s egyszerre vagy mindenhol. Szó szerint felemelő érzés, hasonlít az alvás állapotához, a kellemes álmodás állapotához. Nem véletlenül hoztam fel az alvást, mely kicsiny földi világunkban megmutatja, milyen a halál állapotában lenni. Nemcsak a földi embernek, hanem léleknek is szüksége van pihenésre, transzformációra, újrakezdésre.
A ma embere már nem tud meghalni, fél a haláltól. Még emlékszem azokra a falusi nénikre, akik izgatottan kimeszelték a házat, a tisztaszobát, kitakarítottak, megfürödtek, kikészítették az ünneplő ruhát, lefeküdtek aludni, és másnap már nem ébredtek fel. Ők még tudtak meghalni, ugyanúgy, mint a versekben dicsőített hőseink, akik szintén ünnepi díszben lépték át a földi élet határát. Nagy vezéreink „halált megvető bátorsággal” rontottak az ellenségre, tudván, hogy legfeljebb csak meghalnak, hiszen lelkük akkor ölt újra testet, amikor csak akar.
***
Halottak napján kimegyünk megboldogult szeretteink sírjához, hogy rendbe tegyük a díszkövet, friss virágot tegyünk a vázába. Imádkozunk, elmélkedünk, gondolatban párbeszédet folytatunk az eltávozott lélekkel, noha kevesen hisszük azt, hogy meghallana bennünket bárki is. 
Pedig a Halottak napja nem csak a sír rendezéséről, takarításáról szól. Ezen a jeles napon minden olyan elhunyt halandó, akinek van még földi köteléke, itt maradt rokona, látogatóba érkezik a földre. Ilyenkor besűrűsödik az éter, szinte tapintható, megfogható a levegő megannyi láthatatlan lélek jövés-menésétől. A szeretett, tiszteletben tartott lelkek, meglátogatnak bennünket, vendégségbe érkeznek hozzánk, hogy beszélgessenek velünk, tanácsot adjanak vitás földi kérdéseinkre, hogy a túlvilágról is kimutassák szeretetüket, törődésüket. Ilyenkor tudatják velünk, hogy a halálon túlról is vigyázzák életünket. 
Eleink nem csak szentekhez, istenekhez imádkoztak, ha kérésük, kérdésük volt, hanem megszólították az eltávozott felmenőket, akik már kívülről tekintették a földi világot, és rálátással rendelkeztek minden létezés múltjára és jövőjére. 
Ha kimész szeretett lényed sírjához — s nem véletlenül mondom, hogy „lényed”, hiszen nemcsak emberről lehet szó —, tégy rendet a sír körül, ültesd át a növényeket, majd gyújts meg egy mécsest. Ténykedésed már egyfajta meditáció, elmélyülés, ráhangolódás egy másfajta tudatállapotra. Pihenj meg, akár ülve vagy állva, és tisztelettel, szeretettel, vagy akár közös földi életetekben szokásos hangnemben szólítsd meg, köszöntsd őt. Érzékelni fogod a jelenlétét. Lehet, hogy nem látod, de tudni fogod, hogy ott van, és ő is köszönt Téged. Nyugodtan kérdezz tőle bármit, válaszolni fog. Lehet, hogy hangban kapsz választ, lehet, hogy képben, látomásban, de a leggyakoribb a „tudatba kapott információ”. Így nevezzük szakzsargonnal, amikor a feltett kérdés után azonnal megvilágosodunk, vagyis tudjuk a választ. A megidézett szellem a tudatunkba súgja a választ, merthogy a Halottak napja valójában Halottaink szellemidézésének a napja. Mint tisztán érzékelő korábban képekben, vagyis „látásban” kaptam a válaszokat, és igencsak meglepődtem, sőt, bevallom őszintén, megijedtem, amikor először kaptam hangban üzenetet. Úgy megijedtem, hogy azonnal kinyilvánítottam az Égiek felé: 
— Köszönöm szépen a lehetőséget, de nekem elég látni, esetleg szagokat érezni, vagy tapintás által lehozi az információkat. Még nem tartok ott, hogy halljak is. 
Ezen a napon az is érzékel, aki máskor nem szokott, és egyáltalán nem rendelkezik médiumi képességekkel, és ilyenkor az a szellem is a földre jön, akit hiába idézgetünk egész évben. Egy évben csak egyetlen egy ilyen nap van. Ez nem azt jelenti, hogy máskor nem lehet megidézni szerettünk szellemét, csak figyelmeztetésként adatik egy nap, hogy nyugalomban hagyjuk új életében a lelket, ne idézgessük feleslegesen. Másik oldalról nézve pedig, minket se zaklasson minden nap egy elvileg új életet élő lélek, nem kell, hogy „tapadjon”, mert az se neki, se nekünk nem jó.
Nincs kiírva a címtáblánkra, hogy szellemidézést vállalunk. Régebben valóban többet dolgoztunk ezen a területen, de mit gondoltok, miért hagytuk abba? Mert a kérdezők nagy többsége arra volt kíváncsi, hogy a megboldogult hova rejtette az ékszereit és a spórolt pénzét. Mára csak történészeknek és kincskereső kalandoroknak vállalunk el egy-egy munkát. 
Visszakanyarodva az előzőekhez, még mindig tovább keressük az Öröklét bizonyítékait. A mi világunk egy poláris világ, ahol mindennek van ellentéte, minden a viszonyításon alapszik. Kicsi-nagy, jó-rossz, fehér-fekete, alacsony-magas, híres-jelentéktelen, különleges-hétköznapi, menyország-pokol, angyal-ördög, fény-sötétség, nappal-éjszaka, felkelni-lefeküdni, ébrenlét-alvás, nyitás-zárás… Nem tudnánk mit jelent a fehér, ha nem ismernénk a feketét. A fény a legnagyobb sötétségben tud a legszebben világítani, vagyis a fény a sötétség által tud igazán tündökölni. A halálnak a születés az ellentéte, az Életnek, az Élet szavunknak nincs ellentéte, mert az Élet örök, túlmutat a földi léten s poláris világunkon.

„Közös, hogy meghal, aki él,
S természet útján szebb valóra kél.”
William Shakespeare

„Az emberek azt kérdezik: mi lesz a halál után? Erre így kell felelni: ha te nem csak szájaddal, hanem szívből mondod - legyen meg a te akaratod, ahogyan a földön, úgy a mennyben is - ez azt jelenti, ahogy ebben az ideiglenes létben, úgy az öröklétben is, neked gondolkodnod sem kell arról, mi lesz a halál után. Add át magad a mindenható akaratának, dicsőítve őt; tudván, hogy ő a szeretet - így hát mitől kellene félned? Krisztus haldokolva mondta: "Atyám! Rád bízom lelkemet!" Ha valaki ezeket a szavakat nem csak a szájával mondja, hanem tiszta szívből, akkor annak az embernek több nem kell. Ha az én lelkem visszatér az atyához, akkor velem semmi, a legjobbon kívül, nem történhet.”
Lev Tolsztoj

"A halál pillanata az, amikor a lélek elhagyja az irányító központi erőt, de csak azért, hogy újabb kapcsolatokat létesítsen, hiszen természeténél fogva halhatatlan." 
Johann Wolfgang von Goethe
***


Éva Ilona előadása * Jegyzet a Halál lapjához
Tarot mesterképző, 
www.tarotakademia.hu
2012. november

 

 

* *   * *   

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!


Tarot tanfolyam 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM KEZDŐKNEK - Tarot Akadémia
Magyarország legösszetettebb tematikájával
rendelkező kártyavető iskolája.

INTENZÍV BUDAPEST 10x3 óra
Abszolút kezdőknek és haladóknak.
Megismerjük mind a 78 lapot, tanulunk különböző kártyavetési módokat valamint fogunk tudni időpontot is meghatározni. 

Bővebben, részletes tematika a baloldali menősorban a Tarot tanfolyam menüpontban
A tanfolyam 11 hetenként folyamatosan indul Az előadások időpontja szerda este 18-21.
Ár: 29.000-
Tündérképzősöknek díjmentes.
Helyszín: Bp. XV. Nyírpalota út 


Mi leszel, ha mindezt tudod?
Életvezetési tanácsadó, okkultista tanácsadó, spiritiszta, jós, kártyavető 

OKLEVÉL
* * * * * 

MESTERKÉPZŐ BUDAPEST: 10x8 óra + mágikus szertartások
Azoknak javaslom, akik végig szeretnének menni a bölcsesség útján, mélyebb tudásra vágynak.
A lapok ismeretén kivül tanulunk angyaltant, szerelemtant, szexológiát, tündérmitológiát, szertartásokat, szakrális ünnepi dalokat. 

Bővebben, részletes tematika a baloldali menősorban a Tarot tanfolyam menüpontban
Tanfolyam indítás minden év szeptemberében.
A szoros tematikához tartozó előadások havonta 1 alkalommal kerülnek megrendezésre.
Időpont: szeptembertől juniusig minden hónapban általában az első szombat.
Ár: 8.500-/nap, fizetés 2 havonta előre
Tündérképzősöknek díjmentes.
Helyszín: Bp. XV. Nyírpalota út 


Mi leszel, ha mindezt tudod és már gyakorlatod is van?
Tarot mester, életvezetési tanácsadó 

OKLEVÉL

* * * * *

MESTERKÉPZŐ HALADÓ BUDAPEST: 10x8 óra + mágikus szertartások
Azoknak javaslom, akik már gyakorolják a Tarot kártyavetést és speciális kérdésekre szeretnének választ kapni: Előző életek kutatása, Válasz a "mit tegyek", "mit ne tegyek" kérdésekre, Gyógyítás a Tarot kártyával, Gyógynövények, diéta és gyógyítóhely ajánlások a Tarot kártyában, Bűnügyek felderítése és történelmi időutazás a Tarot-tal, Tarot mágia: szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, pénzmágia, Szellemidézés a Tarot kártyával.
Bővebben, részletes tematika a baloldali menősorban a Tarot tanfolyam menüpontban
Tanfolyam indítás minden év szeptemberében.
A szoros tematikához tartozó előadások havonta 1 alkalommal kerülnek megrendezésre.
Időpont: szeptembertől juniusig minden hónapban általában az első vasárnap.
Ár: 8.500-/nap, fizetés havonta előre
Tündérképzősöknek díjmentes.
Helyszín: Bp. XV. Nyírpalota út 


Mi leszel, ha mindezt tudod és már gyakorlatod is van?
Tarot mester, életvezetési tanácsadó, Tarot oktatóTarot mester: Éva Ilona, a Tarotakademia vezetője, MHVSZ elnökségi tag 

Jelentkezés: 06-1-410-0047, 06-70-314-5911 

Ide kattintva írhat nekem. 
Tündérképző

* * * * *

Feliratkozás hírlevélre * ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: www.youtube.com/evailona777

kereső szavak: tarot  tarot tanfolyam tarot jóslás tarot jós tarot oráculo Curso de Tarot Таро курса Таро школы таро оракул Tarot-Orakel Ausbildung tarot oracle training fortune teller tarot course гадалка Таро курс diseuse de bonne aventure tarot cours tarot cours oracle Tarot-Orakel Kurse tarot cursos de Oracle Carta del Tarot Tarot-Karte carte de tarot tarot cards карти Таро cartes de tarot Κάρτες Ταρώ 塔罗牌 Karty tarota Tarot-Karten Tarocchi Tarocchi scuola Tarot Carduri 

 
     
* * * * * *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is felküldjük az Istenekhez. Bővebb információ, majd a kattintás után megjelenő kép felett lévő "i" vagyis az információs gomra kattintva a "picasa megjegyzéseket olvasd Kattints ide!

*   *   *   *   *

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

     
JÓSOLJ MAGADNAK!
     
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

     
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

     
INGYEN KÖNYVEK
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
     
INGYEN FILMEK
     
ZENE INGYEN
     
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
AJÁNLÓ
     
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
     

 

 

 

 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, PRÓFÉCIÁK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-20 * 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyezteés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív TAROT TANFOLYAM, intenzív * TAROT MESTERKÉPZŐ kezdőknek és haladóknak. * SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM  * BACH VIRÁGTERÁPIA TanfoLYAM * Bővebb információ * http://www.facebook.hu/tunderkepzo


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!