TAROT AKADÉMIA * www.tarotakadémia.hu

On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

Ezen oldal a www.tarotakadémia.hu * //tarotakademia.gportal.hu * Tarot mester, előadó, szerkesztő: Éva Ilona /EvvaLena di Reirossi

 

* * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM - élő előadás 2020. március 28-29. és április 4-5, Budapest

A részletekért

kattints ide!

*   *   *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM ONLINE * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TAROT ISKOLA ON-LINE
 
TAROT VIDEÓK
 
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
 
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

 
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design
 
 
TAROT JÓSOK
 
ANTIK TAROT GALÉRIA
 
MODERN TAROT GALÉRIA
 
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

 
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
 
SZEX ÉS TAROT
 
* JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak Casanova Tarot kártyával

SZERELMI JÖVENDÖLÉS * A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
JÓSOLJ MAGADNAK!

Bolondos jövendő Alice Csodaországából

A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó)

 
BACH VIRÁGTERÁPIA
 
BACH VIRÁGOK

 
TENYÉRELEMZÉS
 
CHIROMANTIA

 
TUDÁSTÁR
 
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
 
AJÁNLÓ
 

A Holdról minden

A Hold
Étkezés a Hold alapján
Magyar Hold babonák
Holdjegy számítás
Holdjegy kalkulátor

HOLDFÁZIS


Holdfázis

* * * * *

A HOLD

Amíg a Föld egy év alatt járja teljesen körül a Napot és minden csillagjegyben egy hónapot tölt, addig a Hold közel 28 nap alatt megkerüli és egy csillagjegyben két-két és fél napot tölt. Ezeknek a hatása annyira nem érzékelhető, de ha megfigyeljük fontos szerepet játszanak az életünkben, egészségünk megőrzésében.

A Hold Őseinknek egyik legfontosabb időszámító eszköze volt, mert állandó periódusokban történnek változásai. Égi pályája során végigjárja a zodiákus mind a 12 jegyét, ami 27nap 7óra 43perc alatt történik.

Formaváltozása is állandó és így számítható: újholdtól teliholdig 14 nap telik el. A teljes ciklus alatt különböző alakzatokat vesz fel, amiből megállapítható, hogy milyen hatást gyakorol Földünkre. Mert bizony fizikai és érzelmi hatást gyakorol, amit a tudomány is elismer. Gondoljunk csak az ár-apály jelenségre, vagy a női ciklusra, de ismert dolog a telihold idején észlelhető ingerlékenység is.

A Hold hatását régóta figyelemmel kísérték, az ebből levont következtetéseket feljegyezték, és az így megszerzett tudást és tapasztalatot használták a hétköznapokban is.

Ma már sajnos kevesen ismerik és alkalmazzák, de szerencsére az ismeret nem veszett el, hozzáférhető. Aki egyszer is kipróbálja, az megtapasztalhatja, hogy milyen az univerzum ritmusával összhangban cselekedni és így mennyire lesz sikeres az élete.

Ehhez nem is szükséges más, mint annak az ismerete, hogy a Hold éppen melyik zodiákus jegyben tartózkodik, mert akkor annak az elemnek megfelelő minőséget aktivizálja, helyezi előtérbe.

Ezt az adatot az úgynevezett Holdnaptárakból lehet megtudni, de egy kis csillagászati ismeretekkel rendelkezve sokat megtudhatunk az éjszakai égboltra feltekintve is. Ekkor ami szembetűnik és igen értékes információ, hogy milyen alakzatú éppen a Hold, mert nem mindegy, hogy tisztítani vagy táplálni alkalmas időt jelöl.

A fogyóhold, azaz C betű formázásakor az energiák kifelé hatnak, vagyis minden olyan dolog könnyedén és tartósan elvégezhető, amely a tisztulást, megszabadulást jelöli.

A növőhold, azaz D betű formázásakor pedig az energiák befelé hatnak, vagyis minden olyan dolog végezhető el ilyenkor könnyedén és tartósan, amely a táplálást és növekedést célozza. Amikor a Hold nem látható, helyén egy sötét korong "díszlik", akkor van újhold. Ilyenkor indul el egy újabb ciklus, ezért ekkor a legalkalmasabb az idő, hogy régi terveink valóra váltását elkezdjük.

A legszebb látványt viszont a telihold adja, mert teljes felületen veri vissza a Nap fényét, ezért egy kerek fénylő égitestnek láthatjuk. Szépsége megindítja lelkünket, elérzékenyülünk, sőt akár túlérzékennyé válhatunk. Pontosan ez az, amire figyelnünk kell ekkor: érzéseink, lelkünk szeretne sokkal, de sokkal több figyelmet kapni. Ezért jönnek felszínre ilyenkor elnyomott érzéseink, sérelmeink, amin nem igazán tudunk ilyenkor uralkodni.

A naptárakból megtudhatjuk, hogy melyik zodiákus jegyben áll éppen a Hold, és a hozzátartozó magyarázatok segítenek abban, hogy az éppen milyen lehetőségeket és tiltásokat hordoz magában.

Bizony tiltásokat, mert ilyenek is vannak! Pl. amelyik jegyben jár a Hold, a hozzátartozó testrészen tilos bárminemű műtétet, sebészi beavatkozást elvégezni, kivéve az életmentést célzó operációt.

Ha víz minőségű jegyben áll a Hold, akkor hiába ültetünk olyan növényt, amelynek a gyökerét használjuk, bizony a levele fog megerősödni. Tehát érdemes megismerkedni ezzel az ősi tudással, mert életünk válhat könnyebben élhetőbbé, élvezhetőbbé.

A hold jegyeken áthaladva aktiválhatja azokat a minőségeket, amely az aktuális zodiákus eleme.

TŰZ: kolerikus, lobbanékony vérmérséklet

FÖLD: melankólikus, lassú, ragaszkodó vérmérséklet

LEVEGŐ: szangvinikus, szertelen, könnyed vérmérséklet

VÍZ: flegmatikus, érzelmes, befogadó vérmérséklet


Ha ismerjük saját vérmérsékletünket, akkor összehasonlíthatjuk azzal, hogy a föld ionoszférájának aktuális minősége mennyire harmónizál velünk.

A Hold ciklusa mindig Újholddal kezdődik. Ilyenkor csak egy sötét korongot láthatunk az égen. Ez az idő a legalkalmasabb a megújulásra, szervezetünk méregtelenítésére, gyógyító diétázásra. Érzékenyek vagyunk lelkileg, ezért érdemes a stresszes helyzeteket elkerülni, finom gyógyteákat inni, meghitt légkört teremteni, meditálni.

A következő két hét a Növő Hold ciklusa: a befogadás, begyűjtés, felhalmozás optimális időszaka. A folyamatok kívülről befelé hatnak. Ezért erre az időszakra időzítsünk minden olyan tevékenységet, ami testünk, lelkünk, szellemünk táplálását szolgálja. Minden sokkal könnyebben és hatékonyan érvényesül ilyenkor. Kozmetikusnál a bőrtáplálás, tetoválás hatékonyabban végezhető el. Edzésen az izmokat növelhetjük.

A Telihold időszaka a szemünknek gyönyörű látványt nyújt, de fokozottan érzékenyek vagyunk ekkor. Az energiák szabadon áramlanak kifelé, ezért a legkisebb terhelés is óriási energia veszteséggel jár. Ettől vagyunk fáradékonyak, szélsőségesek. Ilyenkor figyelmetlenségünk miatt több a baleset, a sebek pedig jobban véreznek, nehezebben gyógyulnak. Sok szülés indul el ebben az időben. Ezen a napon gyűjtött gyógynövények sokkal hatékonyabbak, nagyobb gyógyerőt fejtenek ki, mint amit máskor szednek. Érdemes citromfű teát fogyasztani, és kerülni a lehetséges stresszhelyzetet.

A következő két hét a Fogyó Hold ciklusa: az energiafolyamatok belülről kifelé hatnak, vagyis a kitisztulás, kiengedés, méregtelenítés optimális időszaka. Jó időszak a pihenésre, terhektől való megszabadulásra, átértékelésre, szortírozásra az élet minden területén. Sokkal könnyebben fogyunk ilyenkor, gyorsabban szabadulunk meg a bőrkeményedésektől, toxikus anyagoktól. A műtétek jobban sikerülnek, a tisztító jellegű házimunkát könnyebben és hatékonyabban végezhetjük el. A nagymosás és a folttisztítás kevesebb mosószert igényel. Kozmetikusnál a bőrtiszítás, epilálás sokkal alaposabb, mint a Növő Holdnál. Edzésen ez a szálkásítás ideje.

Akit érdekel a Hold alapján történő étkezés, jó, ha tudja, hogy melyik elemhez, milyen ételek sorolhatók be:

a leghatékonyabban felszívódó tápanyag, ajánlott növényrész:

Tűz (kos, oroszlán, nyilas): fehérje, termés
Föld (bika, szűz, bak): ásványi sók, gyökér
Levegő (ikrek, mérleg, vízöntő): zsírok, virág
Víz (rák, skorpió, halak): szénhidrát, levél

Jegyek és testrészek:

KOS - fej, arcüregek, fogak, epe, mellékvese

BIKA - nyak, pajzsmirigy, gége, hangszálak, torok, mandulák

IKREK - vállak, karok, kezek, tüdő, idegrendszer

RÁK - gyomor, mellkas, anyaméh, mell

OROSZLÁN - szív, hát, szem, hátgerinc

SZŰZ - emésztőrendszer, vékonybél, hasi területek

MÉRLEG - vese, derék, keresztcsont, női nemi szervek

SKORPIÓ - férfi nemi szervek, vastagbél, mirigyek

NYILAS - comb, csipő, máj

BAK - csontrendszer, izületek, térdek, bőr, szőr, köröm

VÍZÖNTŐ - lábszár, viszerek, idegrendszer

HALAK - sarok, lábfej, nyirokrendszer

Jegyek és gyógynövények, fűszerek:

KOS - rozmaring, fokhagyma, torma, borsmenta, citromfű, macskagyökér, komló, bors, pirospaprika, hagyma, mustármag

BIKA - kakukkfű, martilapu, borsmenta, citromfű, cickafark, szegfűszeg, zeller

IKREK - tüdőfű, petrezselyem

RÁK - apróbojtorján, vasfű, tárkony

OROSZLÁN - kamilla, sáfrány, kerti ruta, kerti borágó, fehér fagyöngy, galagonya, pásztortáska, körömvirág, rozmaring, méz

SZŰZ - macskagyökér, édeskömény, citromfű, ezerjófű, gyermekláncfű, tüdőfű, édeskömény, zeller

MÉRLEG - cickafarkfű, gyermekláncfű, csombormenta, csalán, zsurló, zsálya, apróbojtorján

SKORPIÓ - csalán, bazsalikom, sóskaborbolya, bazsalikom

NYILAS - zsálya, kövirózsa, turbolya, gyermekláncfű, fahéj

BAK - feketenadálytő, cékla, zsúrló, salamonpecsét

VÍZÖNTŐ - bodza, füstikefű, ökörfarkkóró

HALAK - csipkebogyó, tüdőfű, legyezőfű

Forrás: Csillagda

 

A TELIHOLD

A Hold ciklusának ismeretét a kertészetben, mezőgazdaságban, orvostudományban és az önismeretben is használják.Egy évben 13 teliholdunk és 13 újholdunk van. Újholdkor az energiák visszahúzódnak, visszatérnek a forráshoz, míg a telihold időszaka a kiteljesedés ideje. Amit Újholdkor elkezdünk, az Teliholdkor kiteljesedik. Az erre érzékenyebb emberek a teliholdat intenzívebben élhetik meg, érzelmileg kiegyensúlyozatlanabbak lehetnek, mint mások. Tehát ne csodálkozzunk, ha barátunkat/barátnőnket elkapja egy hisztériaroham.

A Hold ciklusának ismeretét a kertészetben, mezőgazdaságban, orvostudományban és az önismeretben is használják. Azoknak az embereknek, akik az önismeret útján járnak, illetve szellemi ösvényeken barangolnak, a telihold három napos időszaka kiemelkedő fontosságú lehet. (A teliholdat megelőző, a telihold napja és a teliholdat követő nap - a telihold felvezetése, tetőpontja és levezetése) . Meglovagolhatjuk a teliholdat egy magányos éjszakában, egy hatalmas bulin, esetleg egész éjszakán át tartó körbejárással, vagy az is lehet, hogy észre sem veszünk belőle semmit. De ne keseredjünk el, a gyakorlás teszi a mestert. Üljünk le csendesítsük le elménket és figyeljük meg érzeteinket és érzéseinket.

Teliholdkor Földünk a Nap és a Hold közé kerül, azaz a Nap és a Hold szemben állnak egymással. A Nap ekkor tisztán képes közvetíteni felénk annak a jegynek a minőségeit, amelyen éppen áthalad, mivel a Hold ő érzelmi világunk szimbóluma ő elállt a Nap útjából. Tisztán átélhetjük az adott minőségeket, meditatív módon összekapcsolódhatunk velük. Kiváló alkalmunk nyílik szellemi munkára, csatornázásra (az angol channeling szóból, lényege hogy intuitív módon betekintést nyerünk abba a dologba, amelyre összpontosítunk, akár magunkkal, akár a világ dolgaival kapcsolatosan).

Az ezoterikus asztrológia megközelítésében három telihold különösképpen kiemelkedik a többi közül. A Kos, a Bika és az Ikrek (március, április, május) teliholdak egy egész éven át kifejtik hatásukat. Az ami elkezdődik a Kosban, megszilárdul a Bikában, hogy az Ikrekben szétáradhasson. Az év első három teliholdját nevezhetjük a Szellemi Akarat, Szellemi Szeretet és a Szellemi Intelligencia avagy az akarat a tartalom és a kiáradás teliholdjainak is.

A Kos teliholdban legyünk figyelmesek arra, hogy kapcsolatainkban és életünkben milyen új impulzus veszi kezdetét. Tudatosíthatjuk akaratosságunk, céltudatosságunk és nyithatunk új ötletek és tervek felé. A Bika telihold idején kötődéseinket, kapcsolataink mélységét, vágyainkat, értékeinket ismerhetjük meg mélyebben. Kiteljesedünk és tartalommal töltjük fel azt, amiben éppen benne vagyunk. Ikrek teliholdkor mindazt, amit az előző két hónap során megérleltünk magunkban, kiáraszthatjuk környezetünkbe, megoszthatjuk tapasztalatainkat, fontos kapcsolatokra tehetünk szert. Megtapasztalhatjuk a kommunikáció erejét és sok kapcsolattal gazdagodhatunk.

A New Group of World Servers (NGOWS) és más szellemi beállítottságú csoportok teliholdkor megkísérlik, hogy összekapcsolódjanak egymással, azért hogy az emberiség és önmaguk fejlődését szellemi szintről segítsék. Az Ősi Bölcsesség Tanaiban a Hierarchia egy ilyen megvilágosodott mesterekből és beavatottakból álló emberek csoportja, akik azon munkálkodnak a szellemi síkokról, hogy a Földön megvalósuljon az Isteni Terv.

Fontos, hogy asztrológiai szemszögből az évet tavasztól (március 21.-étől, a Kos 0. fokától) tavaszig, vagy ha önmagunkról van szó, akkor születésnapunktól a következő születésnapunkig számítjuk. A hagyományos Gergely naptárnak elszakadt a kapcsolata a kozmosszal, annak ciklusaival és elveszítjük azokat az értékes lehetőségeket, amelyek az asztrológiában vagy például a maya időszámításban rejlenek.

forrás: internő

 

ÁRTÓ-VÉDŐ TELIHOLD

Bár a jelek szerint a napfogyatkozással mégsem köszöntött ránk a világvége (vagy ez már az volnaő), az égitestek vándorlásához és változásához számtalan babona, vélekedés, néphit és vallási hiedelem kapcsolódik.


 
A Holdat régen az égisten rossz (bal) szemének tekintették és a mágikus, okkult tanokban a telihold jelensége mint a sötét és hideg éj leple alatt végzett titkos varázslat jelenik meg. Az emberiség történetén végighúzódik a hit, amely szerint a holdciklus és az emberi lélek jelenségei összefüggésben állnak.

A megszemélyesített Hold hol női, hol férfialakban jelenik meg, általában a Nap testvéreként, s a neki tulajdonított indulatok is változóak. A görög mitológiában a csillagos égbolton lovával elsuhanó Szeléné, a római mondakörben a titokzatos Luna istennő hol segítette, hol gátolta az emberek és az istenek, félistenek cselekedeteit. Az emberiségben ősidők óta él a vélekedés, amely szerint a Hold hatással van a lélekre, sőt, az égi jelenséget a mentális zavarok megjelenésével is összefüggésbe hozták. E vélekedés kialakulását elősegítette az, hogy a lelki zavarnak, elmebajnak, őrültségnek megfelelő angol lunacy szó a római Hold istennő (Luna) nevéből származtatható.

Ahogy szimbolikusan is egyfajta kettőséggel (jó és rossz, segítő és ártó) jellemezhető a Hold, éppen úgy a vele kapcsolatos vizsgálatok eredményei is ellentmondásosak arról, vajon valóban befolyásolja-e a Hold (a holdfázisok) a mentális zavarok kialakulásától
Már egy 1914-ben, a Lancelben megjelent cikk szerzője azt bizonygatta, hogy a Holdnak szerepe van az elmebaj és az epilepszia kialakulásában. Ugyanakkor az utóbbi évtizedekben folyó tudományos vizsgálatok nem tudták alátámasztani ezt a vélekedést. Amaddeo és munkatársai 1962 és 1991 között arra keresték a választ, hogy vajon van-e kimutatható összefüggés a holdfázisok és a pszichiátriai szakrendelőben jelentkező dél-veronaiak diagnózisai között, ám nem bukkantak ilyenre. Wilkinson és kollégái csaknem 800 depressziós és szorongásos tünetekkel jelentkező esetében kutatták ugyanezt 1971 és 1988 között, de hasonló eredményre jutottak.

Más szerzők is feltételezték, hogy az erőszakosság, az agresszió (akár az önagresszió, az öngyilkosság) gyakrabban fordul elő telihold idején a már ismert pszichiátriai betegeknél. Eredményeik alapján azonban egyetlen holdfázissal sem hozható összefüggésbe az agresszív viselkedés, a gyakoriság nem nő sem teleholdkor, sem azt megelőzően vagy követően. Több mint 150 ezer beteg adatait elemezve úgy találták, hogy még az intenzív osztályon gyógyulók állapotában sincs ilyenkor rosszabbodás vagy éppen emelkedés a sürgősségi osztályokra kerülő páciensek számában.

Ennek ellenére olyan vizsgálatok is nyilvánosságra kerültek, amelyek - igaz kismértékű, ám - szignifikáns emelkedést találtak a holdfázisok alakulása és az öngyilkossági kísérletek száma között. A kutatók úgy találták, hogy a Hold változásai az öngyilkosságot elkövető nemével is kapcsolatban vannak: újholdkor inkább a nők, teliholdkor a férfiak fordulnak önmaguk ellen. A statisztikák arra is rámutattak, hogy a telihold idején kevesebb kísérlet történt, mint a holdfázis első negyedében, Így a korábbi vizsgálatokkal ellentétben inkább védettséget nyújt.

Számos tanulmány kutatta a holdnak a mániát és az epilepsziát provokáló szerepét. Ismert tény, hogy még a részleges alvásmegvonás is kiválthatja a mániás epizódot vagy epilepsziás rohamot az arra hajlamos embereknél, a betegeknél pedig még erőteljesebb az ilyen hatás. Mivel teliholdkor gyakoribbak az alvászavarok, többen töltik ébren az éjszakát, úgy ez a hatás természetesen magyarázható ezzel.

Az eddigieket megerősíti, hogy a témába vágó kutatásokat összesítő tanulmány szerint a Hold fázisainak semmilyen hatása nincs a pszichiátriai zavarok felbukkanására, az öngyilkosságra vagy akár a gyilkosságokra.


Dr. Belső Nóra, Szili Ilona, Dr. Richmer Zoltán
Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet

MAGYAR HOLD BABONÁK

A Hold befolyását növényre, állatra, emberre, már nagyon korán megfigyelték a természeti népek is.
A vetéskor is figyelték a hold állását, hogy a föld feletti természetű növényeket akkor vessék, amikor növő hold van, a föld alatt termőket pedig a fogyó holddal, vagyis akkor mikor a "Hold a Föld alatt van". A fejes dolgokat, hagymás és krumplit pedig a teleholddal kellett ültetni, hogy gömbölyű "telefejő" legyen a termés. Ha költözéskor a hold felmenőben van, növekedni fog és gyarapodni az új házban, ha lemenőben, el fog szegényedni. Holdtöltekor az emberek mindig tartottak pénzt a zsebükben, hogy egész hónapban kitartson a pénzük. Vannak tájak, ahol azt mesélik, hogy a holdat a kereszteletlenül elhalt gyerekek harapdálják, azért fogy el újra és újra.

Mi van a holdban? Ez az embereket régóta izgatja. Sok mindent belelátnak, Ádámtól Mihály arkangyal arcáig. Van, akik szerint Dávid hegedül a holdban, s nem szabad hosszan belenézni, mert akkor az elpattanó hegedőhúr kiüti a bámészkodó szemeit. Holdtöltekor jó a gyereket elválasztani, de az ilyenkor leválasztott jószág is gömbölyű, kövér lesz. Az ilyenkor kikelt baromfinak azonban rövid életet jósolnak, "elfogy a fogyó holddal", mint a versben a tudós macskája. A nők ciklusának és a holdnak összefüggéseit és az árapály folyamatot is megfigyelték.
*****

Szerelemkötés holdfogyatkozásra

Az elhagyott leányok Kalotaszegen és környékén, a mennykő porát saját vérével keverte meg, és újhold napján éjfélkor egy kopár helyen elásta. Erre a varázslata a régi szeretője visszatért hozzá, és egészen addig hőséges maradt, míg a kopár helyen fa nem nőtt. Ilyenkor különféle mondókákat, varázsszavakat, mondatokat is mondtak. Voltak vidékek, ahol a férfi lábnyomát kellett felvenni, és újholdkor a kapu küszöbe alá tenni, így a férfi mindig be kellett térjen abba a házba.
*****

Luna ezüstmágiája

A hermetikus mágia is tisztelettel emlékezik meg a Holdról. Luna az alkímiában az ezüstöt jelöli, amit szintén a Holddal párosítanak. A Hold a földi életre gyakorolt hatását gyakran elemezték külön is. A természetgyógyászatban és az orvoslásban is használták - használják is a mai napig - azokat a megfigyeléseket, amiket a hold a "nedvességre gyakorolt hatásával" idéz elő. Alátámasztottnak tartják, hogy a fogyó holddal a szervezetben fogyóban vannak a dolgok, a növőben pedig fordítva. A gyógyászatban míg a Nap szárítja a nedvességet, úgy a Hold fokozza.

 

HOLDJEGY SZÁMÍTÁS


Napi, heti, havi horoszkóp már szinte minden újságban, ezoterikus portálon elérhető, ám kevesen tudják, hogy az a Nap állása szerinti általánosságokat mondja el. Ugyanolyan olyan fontos a többi bolygó elhelyezkedése születésünk pillanatában, mindegyik más tulajdonsággal hatja át földi életünket. A Nap a bennünk lakozó életerőt, életfeladatot, életfolyamunk megnyilvánulását, szellemiségünket, alkotókészségünket, személyiségünk tudatos oldalát és a bennünk lévő férfit mutatja. A Hold lelkierőnket, tudatalattinkat, kedély és fantázia világunkat, valamint a bennünk rejtőzködő nőt mutatja. A férfiaknál a legmeghatározóbb természetesen a Napjegy, míg a nőknél a Holdjegy. Gondoljunk csak a Hold 28 napos ciklusára és a saját női ciklusunkra. A két ciklus együtt működik, egymással szoros kapcsolatban van. A Nap a férfi minőséget jelöli, a Hold pedig a női minőséget. Tehát a Holdjegy ugyanolyan fontossággal bír, mint a Napjegy, különösen a nőknél.

1. LÉPÉS
Keresd ki az alábbi táblázatból a születési évedet, és a mellette található számot jegyezd fel egy papírra.

1900: 20
1901: 3
1902: 13
1903: 22
1904: 4
1905: 16
1906: 26
1907: 8
1908: 17
1909: 1
1910: 11
1911: 20
1912: 3
1913: 14
1914: 24
1915: 6
1916: 16
1917: 0
1918: 10
1919: 19
1920: 1
1921: 13
1922: 23
1923: 5
1924: 14
1925: 26
1926: 8
1927: 17
1928: 0
1929: 12
1930: 21
1931: 3
1932: 13
1933: 25
1934: 7
1935: 16
1936: 26
1937: 10
1938: 20
1939: 2
1940: 12
1941: 23
1942: 5
1943: 14
1944: 25
1945: 9
1946: 18
1947: 0
1948: 11
1948: 22
1950: 4
1951: 13
1952: 24
1953: 7
1954: 17
1955: 26
1956: 10
1957: 20
1958: 2
1959: 12
1960: 23
1961: 6
1962: 15
1963: 25
1964: 8
1965: 19
1966: 1
1967: 11
1968: 21
1969: 4
1970: 13
1970: 24
1972: 7
1973: 17
1974: 26
1975: 10
1976: 20
1977: 3
1978: 12
1979: 23
1980: 5
1981: 16
1982: 25
1983: 8
1984: 14
1985: 1
1986: 11
1987: 21
1988: 4
1989: 14
1990: 24
1991: 7
1992: 17
1993: 27
1994: 9
1995: 20
1996: 2
1997: 13
1998: 22
1999: 5


2. LÉPÉS
Keresd ki az alábbi táblázatból a születési hónapodat és a mellette található számot jegyezd fel.

Január: 0
Február: 4
Március: 4
Április: 8
Május: 11
Junius: 14
Július: 17
Augusztus: 21
Szeptember: 24
Október: 27
November: 3
December 6


3. LÉPÉS
Add össze az eddig kikeresett 2 számot


4. LÉPÉS
Add hozzá a születési napod számát, például február 4-én születtél, akkor 4-et, vagy ha március 15-én születtél, akkor 15-öt.
Ha valaki szökőévben született, annak 1-t hozzá kell adnia.
Szökő év az, amelyik maradék nélkül osztható néggyel, például 1904, 1928, 1964, 1988ő


5. LÉPÉS
Amennyiben az eredmény 27-nél nagyobb, akkor az alábbi kódszámok közül a lehetséges legnagyobbat ki kell vonni: 27, 55, 81.
Tehát, ha valaki 28-t kapott végeredménynek, akkor abból ki kell vonni 27-et, marad 1.
Vagy, ha valaki 79-et kapott végeredménynek, akkor abból ki kell vonni 55-öt, marad 24.
Vagy, ha valakinek 83 jött ki, abból 81-et kell kivonni, marad 2.


6. LÉPÉS
Most nézzük a Holdjegyed!
Keresd ki, hogy az általad kapott szám, melyik állatövi jegybe tartozik.

0, 1, 27, 28 Kos
2, 3, 4 Bika
5, 6 Ikrek
7, 8 Rák
9, 10 Oroszlán
11, 12, 13 Szűz
14, 15 Mérleg
16, 17 Skorpió
18, 19 Nyilas
20, 21, 22 Bak
23, 24 Vízöntő
25, 26 Halak


PÉLDA:
Magdolna 1993. április 29-én született.
Születési évéhez tartozó számjegy: 27.
Születési hónapjához tartozó számjegy: 8.
Születési nap száma: 29.
A három szám összege: 64.
Ebből kivonom a lehetséges legnagyobb kódszámot, azaz az 55-öt.
64-55=9
Most kikeresem, hogy a 9-es szám melyik állatövi jegybe tartozik.
Tehát Magdolna Holdjegye az Oroszlán.HOLDJEGY SZÁMÍTÓ KALKULÁTOR

Feliratkozás hírlevélre * ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777

 
* * * * * *

Jelenleg itt van: www.tarotakadémia.hu //tarotakademia.gportal.hu

*   *   *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is elérnek az Istenekhez. Bővebb információ: KATTINTS IDE!

* *   * *   

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

 
JÓSOLJ MAGADNAK!
 
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

 
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

 
INGYEN FILMEK
 
ZENE INGYEN
 
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
 

 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, személyesen: 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyeztetés szükséges .* Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena *** On-line ezoterikus tanfolyamok, kezdő és haladó szint: https://sites.google.com/site/evvalenadireirossi/ezoterikus-tanfolyamok


Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ