TAROT AKADEMIA

On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

 

* * * * *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: //lenormand.gportal.hu

* *   * *

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TAROT ISKOLA ON-LINE
 
TAROT VIDEÓK
 
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
 
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

 
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 
 
TAROT JÓSOK
 
ANTIK TAROT GALÉRIA
 
MODERN TAROT GALÉRIA
 
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

 
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
 
SZEX ÉS TAROT
 
BACH VIRÁGTERÁPIA
 
BACH VIRÁGOK

* *

 

 
TENYÉRELEMZÉS
 
CHIROMANTIA
 
TUDÁSTÁR
 

Ezoterikus könyvek G-L

INGYEN LETÖLTHETŐ

 

Garcia Marquez: 100 év magány Mese vagy valóság? Minden megtörténhet és minden meg is történik benne. Gyerekek születnek malacfarokkal, egy asszony egész életében földet eszik, és szülei csontjait a nyakában hordja, az első José Arcadio felesége, Ursula pedig legalább 120 évig él. És történik mindez teljesen természetesen.

Gary Chapman - Egymásra hangolva Sok házaspár szenved amiatt, hogy a szerelmi lángolás alábbhagyása után a férj vagy a feleség nem érzi társa szeretetét. A megoldás egyszerű: fel kell ismernünk és meg kell tanulnunk társunk "szeretet-nyelvét".

George G. Ritchie: Visszatérés a holnapból A betegség azonban olyan előrehaladott, hogy az újonc belehal. Vagy mégsem? Ekkor látja meg George Ritchie a közelítő Fényt. Később - felülről, a magasból szemlélve - saját halott testét is, amint éleszteni próbálják. Ez az élménye felépülése - újjászületése? - után meghatározza további életét. Bevetésre küldik Európába, Franciaországba, ahol sebesült amerikai katonákat ápol. Egyre erősebb halálvágy kínozza, vádolja magát a túlélés tényéért. Megtapasztalva a háború borzalmait, egyedül Krisztust keresi. Nyugtalansága csillapítására a Bibliát kezdi olvasni. Ekkor érti meg végre, Jézus arra tanít, hogy életünket az Ő terve szerint éljük. Mint orvos és mint ember ezt a tapasztalatot hirdeti könyvében is.

Gulyás Péter Pál: Köldökcsillag a Pocakhegyen Az anyaság mítosza. Köldökcsillag? E furcsa kifejezés nyilván az "égközép" átfogalmazása. Ebbe bele is törődhetnénk, mint mások, ha ezt a Sarkcsillagot csupán az égbolt köldökének tartanák. De nem. A Sarkcsillag rendszerint Ég és Föld közös köldöke. Na, ilyenkor nyúl az ember a pohár után, mert mi dolga a Földünk köldökének az ég tetején? Valamire csak gondolhattak a mítoszálmodó ősfilozófusok, amikor ezt a legjelesebb zónát száműzték hőn szeretett létterünkből.

Hamvas Béla - A hét bölcs Aki kifejleszti magában ezt az érzést a gondolkodással szemben, nem csak olyasmit talál majd benne, ami az emberi lélek erejét növelheti, hanem olyasmit is, ami tőle és a lelkétől független világmegnyilatkozást hordoz magában. Világ megnyilatkozást, amelyhez nagy lelki munkával kell fölküzdenie mindenkinek magát, aki olyan életet akar élni, amely neki és a tőle független világnak egyképpen közös élete.

Haris Dzsohari - Tudatos légzés, tudatos elmeHaris Dzsohari - Tudatos légzés, tudatos elme Légzés, lélegzés, lélekzés. Út a lelkedhez. Letöltési jelszó: fagyocska

Határ Győző: A fény megistenülése Az eszme gondolódik magától, az elmélődés nem állhat meg, csak azért, mert a főemlősök közül ez a fő-fő Predator előszeretettel háborúzik - hogy majd "jő egy jobb kor", amikor meditáló csend lesz, akár a templomban, az Ádámivadék pedig evangéliumi gumimosollyal egymásravigyorog: "laudetur"...?! Feltéve, de meg nem engedve. Ha el is jön, nem nekünk jön el az egy-akol-egy-pásztor kora, a gondolat arra nem várhat. A gondolkozó megírja és kibocsátja elmélődéseit: mini-referátumát a maga veszélyére és lehetőségére. De nem vitatja el a mérges nyálát nyelő Nyájas Olvasó jogát, hogy félretolja.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Hugo M. Enomiya-Lassalle - Zen - Út a megvilágosodáshoz Ázsia kultúrájának tudományos-akadémikus vizsgálata mellett a keleti meditációs gyakorlatok egy másik igen jelentős intézményes közvetítője a katolikus egyház. E téren Enomiya-Lassalle professzor fáradhatatlan úttörő munkásságának köszönhető , hogy a japán buddhizmusból kialakult zen iskolák meditációs gyakorlatát, mint spirituális praxist a katolikus egyház is elismerte.

Ilona Daiker - Shiatsu - A gyógyító érintés A shiatsu, az érintés művészete a test-, illetve energiakezelések olyan formája, mely nemcsak a kezelt személyre, hanem a gyógyítóra is pozitív hatással van, s amelynek egyszerűbb, ellazulást célzó alaptechnikái laikusok számára is könnyen elsajátíthatók. India titkai Paul Brunton angol újságíró, akit a hitetlensége vitt Indiába, le akarta leplezni a csalók, szemfényvesztők, mágusok, jógik, fakírok trükkjeit. Utazása során hihetetlen varázslatokkal, hajmeresztő mágiákkal, fakírmutatványokkal szembesült, ám csalásra sehol sem bukkant. Nem csupán a mutatványok valódiságáról győződik meg, hanem megérzi az indiai bölcsesség mélységét is, amelyet a rohanó és felületes európai ember nem vehet észre. Brunton Indiában marad, s egy remetejógi maharisi tanítványául szegődik, hogy hosszú éveken át aszkéta életmódot folytatva más emberként térjen vissza Európába.

Indián asszonyok bölcsessége a világ szépségéről s az élet titkáról Asszonyi mivoltunk teszi lehetővé a spirituális párbeszédet. Nem vagyok férfiellenes. A cselekvés férfidolog. A termelés férfidolog. De egyensúlynak kell lenni. Ha a szelíd belső hangra hallgatunk, akkor vagyunk kiegyensúlyozottak. De vigyázz! Két hang létezik; ez már csak így van. Hallgass mindig a jobbik hangra, arra, amelyik szelídebben szól.

Ipolyi Arnold: Magyar mythologia, 1854 Istenek, tündérek, szellemek, manók, nyavalyák a magyar őstörténelemben.

Jacques de Langre - DO-IN klasszikus hagyományai (Az önmasszázzsal való megújulás ösi müvészete ) A Do-in önmasszázs, könnyed ujjnyomásos és légző gyakorlatok szervezett sorozata. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végző személy testében és tudatában. A Do-in kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringő energiát, és ha szükséges, többletenergiához juttatja szervezetünket.

James Redfield - A tizedik felismerés A mennyei prófécia hősei elképesztő kalandok során át a Tizedik Felismerés birtokába jutnak. Ez megmutatja, merre tart az emberiség fejlődése, mi a magyarázata korunk szellemi erjedésének, és mit tehet az, aki saját sorsát nem akarja a véletlenre bízni.

JAMES REDFIELD: Shambhala titka A névtelen hős azért zarándokol el a legendák földjére, hogy magyarázatot kapjon az utóbbi idők felfoghatatlannak tűnő eseményeire. Életveszélyes és csodákkal teli helyzetekbe kerül, s a legváratlanabb helyekről kap segítséget. A mozgalmas kalandregény izgalmain túl azonban a könyv magvas gondolkodnivalót is kínál.

Jane Roberts: Seth könyve ~ A lélek örök érvényessége Ezt a könyvet egy Seth nevű személy írta, aki önmagát így jellemzi: egy személyiség energiából álló lényege, aki már nem öszpontosul fizikai formában. Immár hetedik éve szól általam.

Jane Roberts: Seth megszólalJankovics Marcell: A fa mitológiája A fa, mint az Idő szimbóluma ~ ez könyvem vezérmotívuma, legyen akár olyan időegységekről szó, mint a hét napjai, egy holdhónap, egy naptári év a maga ünnepi állomásaival, egy emberi élet, vagy világ teremtésétől az utolsó ítéletig tartó kozmikus sorsforduló.

JANET WHITERIDERS: A NECRONOMICON ÁTKA A Necronomicon átka valóságos történelmi dokumentumokra épülő misztikus és egyben izgalmas kalandregény, mely a hírhedt varázskönyv történetét dolgozza fel. A történet a XIII. században kezdődik és napjainkban fejeződik be. Az érdekfeszítő, rendkívül izgalmas regény bepillantást ad a mágusok és a politikai hatalmak összeforrott világába. Ha a kalandregény formát félretennénk, akkor egy komoly történelmi dokumentummal és egyben egy élő mágiát tartalmazó könyvvel találnánk szembe magunkat. Könyvemben közzétettem jó néhány napjainkban is alkalmazott, a fekete mágiához tartozó rítust, de kedves olvasó, ne próbáld meg követni a leírást, mert szándékosan kihagytam belőle azt a mozzanatot, amitől megvalósul a varázslat. A sumérok ősi receptjét, az Örök Fiatalság Elixírjét csak részleteiben írtam le, mert még tényleg nem tudnánk mit kezdeni az Örök Élettel. A tündrék és a shaolinok szertartásait, imáit, gondolkodásukat teljes egészében írtam le, hogy mind többen követhessék őket, mind többen megtapasztalhassák az általuk létrehozott pozitív energiákat, melyek közelebb visznek bennünket egy valós földi boldogsághoz./Janet Whiteriders/

JANET WHITERIDERS: EGY KISKUTYA ÚJJÁSZÜLETÉSE ~ Fruzsi Gombóc Az örök életről biztosít bennünket Janet Whiteriders írása. Halál és újjászületés, bánat és öröm váltakozik ebben a szép emlékezésben. Segít megértenünk szeretteink eltávozását, segít felismerni az eltávozás előjeleit, valamint bebizonyítja az élet folytonosságát. Milyen érzelmi viharokon megyünk keresztül az újjászületés boldogságáig? Hogyan figyeljük a jeleket, és mennyire legyünk nyitottak a lélek üzeneteire? Ha ezeket megtanuljuk, nem fájdalommal, hanem örömmel éljük meg a lélek új korszakát.

Jankovics Marcell: A Nap könyve A legkorábbi emberek is az idő rendjét a Nap járása szerint szabták meg, ezért A Nap könyve igen részletesen tárgyalja az asztrológiai vonatkozásokat, a naptárkészítés sok-sok változatát, a naiv kozmológiát. Az egyiptomiak, a bibliai idők zsidó népe, a nagy mediterrán kultúrák a legfontosabb istenalakokat, illetőleg az egy istent a nap jelenségeivel hozták kapcsolatba, s az ünnepeknek is megvolt a maga fényszimbolikája.

Jankovics Marcell: Ahol a madár sem jár

Jankovics Marcell: Jelkép kalendárium Nem nehéz belátni, hogy a naptár az égi mozgások megfigyelésén alapszik, az égi rend tükre. Az égi rend viszont eleink számára még nem is oly rég az isteni Törvényt jelentette. Ebből következően a naptár szerepe, jelentősége lényegesen nagyobb volt hajdanán, mint ma. Túlzás nélkül tekinthetjük a korai társadalmi fejlődés egyik el nem hanyagolható feltételének. Nem véletlen, hogy minden nagy ókori civilizáció vallása alapvetően égitest-kultusz volt, és meglepően pontos naptárral is rendelkezett.

Johannes R. Fisslinger - AURAISMERET-Ismerd meg aurád színét és válj önmagad mesterévé A könyv segítségével megismerhetjük igazi spirituális lényünket. Kérem olvassa el ezt a könyvet!

John Bradshow: Vissza önmagunkhoz A felnőttkori magatartászavarok kialakulásában döntő szerepet játszik a gyermek-én - valahol a kettő és az ötéves kor között történt - sérülése, ezért ennek feltárása és meggyógyítása a lelki egészség helyreállításának és megőrzésének a feltétele. ; Főként Berne elméletére építve dolgozta ki terápiás módszerét az amerikai pszichológus, John Bradshaw. Munkájában a megsebzett, belső gyermeki én felszínre hozására és gyógyítására törekszik oly módon, hogy minden fejlődési szakaszt megvizsgál, amelyeken "a belső gyermek keresztülmegy, miközben túlélése érdekében alkalmazkodik.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Jose Silva,Robert Stone - Gyógyíthatsz! Az `Agykontroll` című, nagy sikerű könyv amerikai írója új könyvével 40 nap alatt tanítja meg az olvasót az öngyógyítás és gyógyítás egyszerű és hatásos módszereire. Többek között a kézrátétellel való gyógyítást is ismerteti. De nemcsak a gyógyulni és gyógyítani vágyók kincse lesz ez a könyv, hanem azoké is, akik más célból akarják elsajátítani a világhírű Silva-féle agykontrollt, mert művében a szerző részletes útmutatást ad ehhez.

Josh Baran: 365 nirvana itt és most A 365 nirvána itt és most megmutatja, hogy a tudatra ébredés tulajdonképp mindenki számára azonnal elérhetö akár itt és most is. Josh Baran tíz éven át válogatta e felismerés 365 legeröteljesebb, legihletettebb példáját, hogy megvilágítsa a szemünk elött feltáruló, minden lélegzetvételben megmutatkozó böséget és kegyelmet.

Judy Hall: Kristálybiblia ~ Amit a kristályokról tudni érdemes 1. rész Ez a csodálatosan illusztrált kötet minden részletre kiterjedően mutatja be a kristályok világát. Megismerkedhetünk a kristályok hatásaival, keletkezésükkel, formáikkal és gyógyító erejükkel. A könyvet magyarázó szótár és tárgymutató teszi teljessé. 2. rész3. rész4. rész

Kalemandra:A TEReMtÉSZET kisKÖNYVE Rá kellett jönnöm, hogy a TEReMtÉSZET sokkal több, mint MŰvészet! A TEReMtÉSZET képessége a bennünk lakó isteni szikra, mely nélkül nem ember az ember, csak egy irányítható, buta robot. A TEReMtÉSZET nem egyfajta kiváltság, hanem mindenkié, aki hajlandó élni lehetőségeivel.

Katona Lajos: Folklór kalendárium 1895-ből Az ötágú csillag, melyet a szíves olvasó e sorok élén lát, a híres, sőt hírhedt pentagramma, vagy pentalpha, magyarán boszorkányszög. Egyéb nevei még a druidaláb vagy druidakereszt. Püthagorász pedig, aki ez ábra jeles tulajdonainak első fejtegetője és a csodálatos erejébe vetett évezredes hit első ismert terjesztője volt, hügieinának, az egészség talizmánjának tartotta és nevezte. Tanítványai titkos szövetkezetük ismertetőjeléül használták. Ilyenül szerepelt a középkorban támadt műépítő és kőfaragó céhek tagjai közt is, s így lett belőle a szabadkőművességnek is egyik szimbóluma.

Khalil Gibran: A próféta A víziót - az ember és a Mindenség örök viszonylatát - csak jelkép érzékeltetheti. Titkát sem tudná bárminémű teljes ismeret" valaha is feloldani. Ekként jutunk el "a múlt súlyától szabadult jövő közegébe, hol is a politikai hittevés ugyanúgy helyet talál, mint az életbölcselet, vagy a költői szárnyalás. Mert feladatunk közös: "egy fényesebb jövő kapuját kitárni".

Képes krónika ~ digitális változatKépes krónika ~ pdf formátumban Az Úr 1358. esztendejében, áldozócsütörtök nyolcadába eső kedden kezdtem ezt a krónikát a magyarok régi és legújabb cselekedeteiről, származásáról és… Ezekkel a szavakkal kezdődik a Képes krónika a Chronica Hungarorum, ami Nagy Lajos uralkodása alatt, 1360 körül készült, és Károly Róbert koráig követi a magyar történelem eseményeit.

Kim Da Silva - Kezünkben az egészség Kezünkről általában viszonylag keveset tudunk, pedig a kezek életerőnk jelzői, és az ujjak mozgékonysága testünk rugalmasságát tükrözi. Az indiai gyógyászatban az ujjtartásokat, az ún. mudrákat az energetikai, fizikai és pszichikai egyensúly megteremtésére használják. Segítségükkel szó szerint saját kezünkbe vehetjük egészségünket. A könyvben 76 gyógyító mudrát találhatunk fotóval és részletes leírással.

Kónya Sándor: Harmatozzatok egek ~ Népünk vallásos énekei Észak-Bánságban Angyalok hirdették, Messiás születék. Itt van jele fényének, Helye születésének: Pajtában, pólyában, Be vagyon ő takarva posztócskában. Áldott gyermek, szenved már kiskorában.

Krúdy Gyula: Álmoskönyv, A tenyérjóslások könyve, Babonák könyve A könyvben következő álmok és babonák magyarázatait nem én találtam ki, csupán összegyűjtöttem az álomfejtéseket. Összeszedtem régi könyvekből és régi emberek elbeszéléseiből. Falusi asszonyok hiedelmeiből, bölcsnek nevezett öregemberek megjegyzéseiből. Megsárgult papirosú könyvek segítettek munkámban, amely könyvek már nem lelhetők fel, csak a múzeumokban, s ezért olvasmánynak is szórakoztató e könyv; megleljük benne őseink álmait, s azt, hogyan mulattatták képzeletüket, midőn álmukból felébredtek.   

Kryon: Vissza az alapokhoz Térj vissza az alapokhoz, s csak légy csendben... tudd azt, hogy ki vagy. Mindösszesen az a dolgod, hogy kitárod az ajtót, és felfedezed azt, hogy te és Isten egyek vagytok - isteni partnerségben. Hagyd azt az angyalt, aki vagy, aki válaszol a DNS 11 másik rétegére, gyógyulni, csak ez az egy kell ehhez, az az, amit láthatsz [az emberi genomot]. Ez nem olyan nehéz. De ezt annyira nehézzé teszitek. Ez annyira mélységes, mondjátok sokszor, hogy muszáj rituálékkal, imádattal társítsuk... néha talán még áldozat vállalással is?

Kryon: Utolsó idők Kétezer évezred elteltével az emberiség megérett egy magasabbrendű tudatsík megtapasztalására, egy kifinomultabb létállapot elérésére. Jelenleg a változás zavarbahozó, megrendítő és egyben felemelő korszakában vagyunk, mely ennek az emberiséget lelki és szellemi síkon inspiráló energiamezőnek az újrahangolásából következik. Ezen átalakulás részleteibe enged betekintést e könyv olymódon, hogy a fejlődés gyakorlati módszereire is rámutat. Ezen változások egyik segítője Kryon, aki egy magasabb szellemiségű világ lakója, s tőle származnak a könyvben megnyilvánuló üzenetek.

Kryon: Az emberi lélek alkímiája Útmutató egy új emberré váláshoz...Valamennyien közülünk ,akik az ősi idők részesei voltak,lényük mélyén őrzik az emlékét és félelmét az akkori világ pusztulásának ,valamennyi felismerésével és döbbenetével együtt.Lemuria és Atlantisz félelemcsíráit hordozzuk,az egykori ismerős érzéseket a jelenben újraélve. A karma most azonban nem feloldhatatlan félelmet,hanem benső tudatosodással megoldható feladatot jelent.

Kryon: Ne gondolkozz úgy, mint egy ember! Az élet és a teremtés iskoláját járva az elmúlt ötven évben az emberiség egy folyamatosan bővülő csoportja, olyan lélek-munkát végzett, ami megváltoztatta a próféták és látnokok által korunkra vetített drámai jövőt. Ezért keringenek ide-oda az éppen aktuális világvége dátumok. Időt nyertünk s továbbra is lehetőségünk van a harmónia, a szépség és a szeretet medrébe terelni a jövőt.

Kryon: Nyolc váltás a megvilágosodáshoz

Kryon: Mária története ~ Egy élet

Kryon: A fénymunkás kézikönyve

Kryon: Láthatatlan dolgok

Kurt Tepperwein: Mit árul el a betegséged Ez a könyv csupán arra vállalkozik, hogy támpontokat adjon testünk jelzéseinek megértéséhez, önmagunk kritikus szemlélethez. Jelen könyvem célja az volt, hogy megismertessem Önöket azokkal a tapasztalatokkal, melyeket húszéves természetgyógyászati működésem során gyűjtöttem össze. Ez az én igazságom, melyet Önökkel meg kívánok osztani, Önöknek viszont gondosan felül kell vizsgálniuk, vajon ez az igazság valóban az Önöké is.

Kurt Tepperwein - A hit Számos úton lehet eljutni az igazi hithez. Bármelyik utat járjuk is, a hit végül is az EGYETLEN erővel való összhang eredménye. Ha egészen biztosak vagyunk abban, hogy helyesen cselekszünk, abból hegyeket mozgató erő fakad. Az ide vezető úton támpontokat és segítséget keresünk, hogy megtaláljuk az összhangot.

Lao-Ce: TAO TE KING, Az Út és Erény könyve, Weöres Sándor fordítása Az út, mely szóba-fogható, nem az öröktől-való; a szó, mely rája-mondható, nem az örök szó. Ha neve nincs: ég s föld alapja; ha neve van: minden dolgok anyja.

Lee Pascoe-Tégy úgy, mintha...! - Életed megváltoztatásának varázslatos titka A tettetés hatására tudatalattid hinni kezdi, hogy célodat elérheted; a kialakult hited hatására pedig célod megvalósul. A felismerés gyakorlatba átültetéséhez a szerző számos kitűnő gyakorlatot is ismertet.

Lelki eredetű betegségek lexikona A Lelki eredetű betegségek lexikona különleges alternatívát mutat, kiegészítve a hagyományos orvoslást és a természetgyógyászat számos módszerét, nem utolsósorban pedig nélkülözhetetlen a test, a lélek és a szív gyógyulásának elérésében, hiszen az igazi gyógyulás csak szívvel és szeretettel mehet végbe.

Lábjegyzetek Platónhoz ~ A barátságLábjegyzetek Patónhoz ~ Az erény

Lévi H. Dowling - A Vízöntő evangéliuma A Vízöntő evangéliuma kétrészes mű, Jézus történetének átdolgozása. Lévi főként a Megváltó életének azzal a két évtizedével foglalkozik, amelyről a Bibliában kevés információt találunk. Szerinte Jézus hosszabb időt töltött keleten, Indiában és Tibetben, találkozott az ott élő mesterekkel, a Krisna-hit és a buddhizmus jeles képviselőivel.

Lippai János: Calendarium Oeconomicum Perpetuum Magyar nyelven 1662-ből. Isteni bölcsességek, megfigyelések, ajánlások, egészségre, gazdálkodásra, növényekre, állatokra.

L. Juhász Ilona ~ Liszka József: Szakrális kisemlékeink , jelek a térben. A Kárpát-medencében az ellenreformációidõszakától, tömegesen a 18–19. században terjedtek el. Tipológiailag ide tartoznak a képes fák, képoszlopok,szentek szabadban álló szobrai, út menti keresztek, kápolnák, kálváriaegyüttesek stb. Egy-egy település viszonylatában az ott lakók megkülönböztetett tisztelettel viseltettek/viseltetnek irányukban, sokszor sajátos kultuszuk is kialakult (esõkérõ körmenetek, közös imák stb.). Állíttatási okaik rendkívül sokrétûek, gyakran fogadalomból, olykor hiúságból történik ez, miközben nem ritkán nagyobb térségekben is ismert, eredetmagyarázó népmondák kapcsolódnak hozzájuk.

Lobszang Rampa - Harmadik szem Kedd Lobszang Rampa, aki egy dalai láma élő megtestesülése, különleges képzésben részesül a lámakolostorban, ahova hétéves korában küldik el szülei. A könyv többek között erről a képzésről szól. Az önéletrajzi jellegű leírásokon keresztül megismerhetjük Tibet életét, a tibeti buddhizmus néhány jellegzetességét, a szerzetesek életmódját, a Tan egyes elemeit.

Louise L. Hay - Éld az életed Louise L. Hay a New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyénisége. E müve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. A gyakorlatok elvégzése után úgy érezzük, hogy máris átalakulóban vagyunk, hiszen megszabadulunk azoktól a gondolati beidegzödésektöl, amelyek kikezdik lelki és testi egészségünket.

Lynda Dohlan - A legfőbb titok A Legfőbb Titok a beavatottság édes izgalmával tesz gazdagabbá. Megismertet univerzális magasságokkal éppúgy, mint a hétköznapjaid változtatásának lehetőségével. Sőt! A változtatás szükségességével.

Lynn V. Andrews - A varázslóasszony legendája-Beavatás a nőiességbe Lynn elindul az álmai útján, a végsőkig kitartva mellettük. Jutalma a spirituális fejlődés, a beavatás, a belépés a női energia csodálatos világába és az az élmény, hogy mindezt megoszthatja másokkal, tanítványaival. A Varázslóasszony volt az, aki elindította és segítette őt azon a göröngyös, nem egyszer mély szakadékokkal tarkított úton, amely végül ebbe a gyönyörű világba elvezette – az iránta érzett tiszteletből adta könyvének ezt a címet. 

 

* * * * *

Feliratkozás hírlevélre * ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: www.youtube.com/evailona777

 
* * * * * *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is felküldjük az Istenekhez. Bővebb információ, majd a kattintás után megjelenő kép felett lévő "i" vagyis az információs gomra kattintva a "picasa megjegyzéseket olvasd Kattints ide!

*   *   *   *   *

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

 
JÓSOLJ MAGADNAK!
 
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

 
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

 
INGYEN KÖNYVEK
 
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
 
INGYEN FILMEK
 
ZENE INGYEN
 
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
AJÁNLÓ
 
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, személyesen: 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyeztetés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena


On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

https://sites.google.com/site/evvalenadireirossi/ezoterikus-tanfolyamok


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu