TAROT AKADEMIA

On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

 

* * * * *

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: //lenormand.gportal.hu

* *   * *

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍRLEVÉLKÜLDŐ
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
TAROT ISKOLA ON-LINE
 
TAROT VIDEÓK
 
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
 
TANFOLYAM DVD-n

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

* Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

 

 
GILDED TAROT

 Arany Tarot tanfolyam 


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 
 
TAROT JÓSOK
 
ANTIK TAROT GALÉRIA
 
MODERN TAROT GALÉRIA
 
KIRÁLYI TAROT

KIRÁLYOK, URALKODÓK, NAGY BIRODALMAK FEJEDELMI TAROT KÁRTYÁJA a XV. századi Visconti Sforza Tarot, mely a mostani Tarot kártyák őse. Középkori híres alkimisták munkaeszköze volt, s ha valaki uralkodók tanácsadójává kíván válni, akkor ezt a kártyát javasolt használni, az erő és a hatalom energiái hatják át az aranyozott kártyalapokat. 

The Royal Tarot: Visconti Sforza Tarot

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

 Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

 
MŰVÉSZEK ÉS A TAROT
 
SZEX ÉS TAROT
 
BACH VIRÁGTERÁPIA
 
BACH VIRÁGOK

* *

 

 
TENYÉRELEMZÉS
 
CHIROMANTIA
 
TUDÁSTÁR
 

Ezoterikus könyvek

INGYEN LETÖLTHETŐ


2012 - A Föld felemelkedése az ötödik dimenzióba Konfuciusz és Kuthumi mester egyszerű és érthető szavakkal, új nézőpontból mutatja be az időt, az idő gyorsulását, a Föld és a duális univerzum keletkezését, a lélek érési folyamatát, a duállelkek és szellemi családok kialakulását és újra egymásra találását.

A boszorkányok titkos tana (kelta) A mágia az az erő, ami összekapcsolja a lelki energiát az akaraterővel, hogy természetfeletti hatást érjen el, s hogy változásokat eredményezzen. Fokozza a bennünk lévő isteni áramlását, és ugyanúgy alaklmazható építő, mint negatív célokra.

BOSZORKÁNYKÉPZŐ

A kabbala története * A Kabbala a judaizmus ezoterikus vagy misztikus irányzata. Az eredeti elnevezés a QBL, három héber betűből áll. Ezek a Qoph, a Beth és a Lamed. A szó jelentése "szájtól fülig" azaz szájhagyomány, más forrás szerint "felfed és befogad". Frater Achad (1886-1950) Q.B.L. or The Bride's Reception (A menyasszony fogadása) című művében a "kapni" szóval magyarázza. A szerző szerint az Élet Fájának gyümölcsét kapja meg a beavatott, ha tanulmányozza a Kabbalát, és ezáltal megnyeri és megtanulja megtartani az Egyensúlyt. * data.hu/get/3751711/A_Kabbala_tortenete-_uj_kor_klub.pdf

A maják 7 titkos jóslata Sajnos kevesen ismerik a maya papok által a kövekbe vésett próféciákat. Egy ciklusnak a végét mesélik el, mely csak a maya kultúrában maradt fenn ősi, hiteles alakjában a Csillagrendszeri (Galaktikai) Ismeretek alapján.

André Hammon - Egészségügyi asztrológia Horoszkópunk elemzése során felismerhetjük, hogy a bolygók jegy- és házhelyzete, valamint fényszögeik milyen jellegű betegségekre hajlamosítanak, milyen testrészeink sérülékenyek, és milyen lelki problémák érintenek bennünket legmélyebben. Így lehetőségünk nyílik életmódunk és táplálkozásunk megváltoztatása révén megelőzni a betegségek kialakulását.

Antalné Tankó Mária: Gyimesi írott tojások Termékenység varázsló szakrális minták gyűjteménye.

Anthony de Mello - A csend szava Egy anekdota szerint Anthony de Mello jezsuita atya, ahogy illik, halála után Szent Péternél jelentkezett a mennyország kapujánál. Az apostol azonban kételkedve csóválta a fejét, nem volt benne biztos, hogy beengedheti-e a szimpatikus, de nem éppen hagyományosan gondolkodó embert. Erre de Mello, szokásához híven, elmesélt neki egy viccet. Péter óriási nevetésben tört ki, mire Szent Pál is kijött. Újabb vicc, még nagyobb nevetés. Rövid időn belül az egész mennyei udvar, Xavéri Szent Ferenc, Szent Ignác, Szent József és a Szűzanya is szívből kacagva vették körül az új jövevényt a kapu előtt. A fergeteges nevetésnél csak Isten hangja volt erősebb; a mennyei Atya - aki maga is szereti a humort, különben miért teremtette volna az embert?

Antoine de Courtin: Az idő jól eltöltésének módja

Fordította: Mikes Kelemen, XVII. sz. Ha a testi nyavalyák iránt azt igazán tartják, hogy aki a nyavalyát nem üsméri, azt meg sem gyógyíthatja, a lelki nyavalyák felől is hasonlót lehet mondani; mivel a’bizonyos, hogy sokan vannak olyan jó természetűek, akik el nem mulatnák az Istent azon kérni, hogy meggyógyítsa gyengeségekből, hogyha megüsmernék a veszedelmet, amelyben vetik őket.

Aranyi Lászlóné Gyógyító színek A fény gyógyító erejét általában ismerjük, a színekét már kevésbé. Jóllehet a színek a "fény", a "napsugár" gyermekei. Ahol hiányoznak a színek, ott a magány, sivárság és az élettől való félelem uralkodik. Ahol színes a környezet, ott a fejlődés, élet, erő és öröm lakik

Aryana Havan: Inuaki, a bennem élő reptilián Egy földönkívüli lény vallomásai. Megrázó vallomások a Föld múltjáról, jelenéről és jövőjéről

Babulka Péter: Gyógynövény használat az Európán kivüli népek hagyományos orvoslásában

Bajzáthné Katona Henriett: Boszorkányok pedig vannak Besenyszög község hiedelemvilága.

BOSZORKÁNYKÉPZŐBarbara Berckhan - Verbális Önvédelem A szóbeli támadás ugyanúgy sérüléseket okozhat,mint az arculcsapás.Sokan ilyenkor szóhoz sem jutnak a megdöbbenéstől,és csak később gondolják végig mit kellett volna mondaniuk. De vannak olyanok is,akik keményen megtorolják a támadást.Ez azonban ördögi körhöz vezet,hiszen a bántó megjegyzések könnyen fizikai konfliktussá alakulhatnak.Barbara Berckhan 12 stratégiát mutat be könyvében,amelyek segítségével a hétköznapi helyzetekben a fentieknél intelligensebben reagálhatunk.

Barbara és Allan Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi , hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részlete? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinek olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője – egyben felesége – három évtized keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a huszonegyedik században ugyanúgy hozzátartozik az emberi élethez, mint Ádám és Éva ősviszálya idején. Tapasztalataik, kutatásaik, felméréseik józan eszük és humoruk segítségével igyekeznek válaszolni az örök kérdésre: miért is van annyi bajunk egymással?

Barbara Hand Clow: Maja kód - Feladataink 2012-ig a gyorsuló időspirálban Sokak szerint a Maja kód egész egyszerűen a ma létező legjobb forrás a 2012-es témában. Nem csak azt tárja elénk, hogy mi történik majd abban az évben, hanem azt is, hogy mi történt, történik addig: • Hogyan gyorsul fel 2012-ig az idő, és hogyan változik a tudatosság? • Mi a maja naptár értelme és üzenete? • Melyek a Föld és a Tejútrendszer evolúciós adatbankjai szerinti fontosabb periódusok? Egy olyan optimista elméletet vázol fel, amely a 2012-es év jelentőségét nem világvége-katasztrófában, hanem az isteni terv beteljesítésének, a boldog megvilágosodásnak, az egység elérésének lehetőségében látja.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Benedek István: Varázslás és orvoslás az azték, maya és inka birodalomban Az orvos a kezelést egy tüsszentőpor (zozoyatic, Liliiflore) beadásával kezdi, amelyből túlságosan nagy adag orrvérzést okoz; ez egyébként erős fejfájáson is segít. Ha biztos diagnózist nem sikerült felállítani, Eupatorium (quauxoxouiqui) bódító magvát itatja vízben a pácienssel: narkotikus és nyilván hipnotikus állapotban is a beteg felfedi bajának jellegét. Vagy az orvos önmagát juttatja transzba Ipomoea sidaeifolia magjával és szuggesztíven, majd felállítja a diagnózist.

Benedek István: 160 tibeti gyógynövényBert Hellinger: Maradandó boldogság A „Maradandó boldogság” című könyvben Bert Hellinger – a családfelállítás jól bevált módszerének alapján – rávilágít a családi problémák valódi okaira és áttekinti, hogy a problémák megoldása miképpen segíti elő a – partnerünkhöz, szüleinkhez, illetve gyermekeinkhez füződö – kapcsolataink sikerét.

Bert Hellinger:Felismerni ami van A beszélgetések Bert Hellingerrel gondolatok és érzések szövevényéből állnak. Provokál, elszédít, felkavar és felingerel. Ez a keverék remek szellemi táplálék, és arra készteti az ember gondolatait, hogy túlhaladjanak azon a ponton is, ahol már legszívesebben elégedetten megállnának. És utána már más szemmel látjuk a világot.

Biblia, Károli Gáspár fordítása, Kiadás éve: 1852 Károli Gáspár (1529 körül - 1591) gönci református prédikátor. Ő fordította le először magyar nyelvre a teljes Bibliát 1590-ben, s ezzel megvalósította a reformáció haladó követelését, a nemzeti nyelvű bibliafordítást. Művét - megjelenése helyéről - "vizsolyi bibliaként" emlegetik. A Vizsolyi Bibliát eredetileg mintegy 800 példányban nyomtatták ki. Veretes nyelvezete alapvetően meghatározta a magyar irodalmi és köznyelvet, költőink, íróink szóhasználatát, stílusát. Eme bibliafordítás oly teljesértékű, hogy mai betűátiratban mindmáig közkézen forog.

Bob Proctor - Gazdagnak születtél Minden emberi lény gazdagnak született, csak a legtöbben ideiglenesen éppen pénzszűkében vannak. Mindenkiben megvan a képesség, hogy valóra váltsa álmait. Most rajtad a sor! Ez a könyv életed Aladdin-lámpása lehet; 25 év gyakorlati tapasztalatait találod benne. Olyan emberek is hatalmas vagyonra tettek szert általa, akik alig-alig tudták biztosítani alapvető szükségleteiket.

Bob Proctor - Nem a pénz boldogít - Avagy hogyan gondolkoznak az igazi milliomosok? Megtanít, hogyan érd el elméd segítségével, hogy a gazdagság hozzád áramoljon. Bob Proctor stratégiát ajánl a negatív gondolkodásmód legyőzésére és a tartós vagyon felhalmozására. Olyan szemléletet ismertet meg, ahol a fejlődést a profitszerzés helyett a szenvedély vezérli.

Boldizsár Dénes: A székelyudvarhelyi és székelyföldi ősi szokásos vallásos határkerülés eredete, rövid története és imakönyve

Bölcsességek, tanítások: Őskor és Kelet ~ Hamvas Béla gyűjtése * Görögség és Róma * Középkor * Reneszánsz és FelvilágosodásMoralisták * Romantika és Klasszicizmus * XX. század

Braco: A csend mögötti erő Él Horvátországban egy ember, akit csak Bracoként (ejtsd: Brácó) ismer a világ - valódi nevét kevesen tudják. Székhelyére, Zágrábba, vagy a külföldi találkozókra ezrével érkeznek a gyógyulni vágyó emberek: autókkal, buszokkal - sokszor távoli országokból, több száz kilométert utazva. Eddig 200 órányi filmanyag gyűlt össze azoknak a beszámolóiból, akik Braco segítségével súlyos testi betegségből gyógyultak meg, lelki problémákból, nehéz élethelyzetekből lábaltak ki. Számos esetet ezek közül konzervatív orvosok és tudósok is dokumentáltak. Braco mégsem nevezi magát gyógyítónak. Azt mondja, a szeretet energiáját közvetíti. Teszi ezt úgy, hogy kiáll egy csoport ember elé, percekig nézi őket anélkül, hogy bárkihez hozzáérne vagy - szólna. Adottságát alázattal kezeli, tevékenységét nem reklámozza, kerül minden külsőséget, interjút sohasem adott.

Buddha beszédei A boldogságon és a szenvedésen túllépve, az egykori vidámság és bánat megsemmisítése után elértem a szenvedés nélküli, boldogság nélküli, egykedvű és tiszta emlékezést; a negyedik révület állapotába jutottam. És az így keletkező boldogság érzése nem kötötte meg gondolkozásomat.

Burány Béla: A juhászok így élnek, úgy élnek I. részII. rész Népi bölcsesség, tudás, humor, dalok és versek a juhászok hagyományaiban.

C.W.Leadbeater: Élet a halál után Az első gondolat, ami a fenti cím elolvasása után általában az ember eszébe ötlik: Tudható-e egyáltalán valami biztos a halál utáni életről? Válasz: Igen, tudható!

C.W.Leadbeater: Az álmokról Minden az álmokról.

Carlos Castaneda: Másik világ kapujában Az indián varázsló beavat a tisztánlátás rejtelmeibe.

Carlos Castaneda: Don Juan tanításai ~ A tudás megszerzésének jaki módjai Carlos Castaneda olyan világba vezet el bennünket don Juan irányításával - a világmindenség nappali fénye és sötétsége közötti hasadékon keresztül -, mely nemcsak hogy különbözik a mi világunktól, de a valóságnak egy teljesen más rendjét képviseli. Hogy ezt elérje, igénybe vette a mescalito, a yerba del diablo és a humito - meszkál (peyote), csattanó maszlag és gombák - segítségét.

Carlos Castaneda: Belülről izzó tűz Valahányszor az emelkedett tudomás állapotába léptem, elámultam, hogy micsoda különbség van a két oldalam között. Mindig úgy éreztem magam, mintha fátylat vettek volna le a szememről – mintha korábban félvak lettem volna, s most végre látnék. Semmihez nem hasonlítható szabadságérzés, felszabadult öröm ragadott magával. Ezt a felszabadultságot és tiszta derűt mégis mindig valami rettenetes szomorúság és vágyakozás kísérte.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Carlos Castaneda: Ixtláni utazás ~ Don Juan újabb tanításai Különös lélek Don Juan, a tolték varázsló. Azok közé a higgadt, ambícióktól mentes öregek közé tartozik, akik örömüket abból merítik, hogy teret teremtenek ifjú tanítványaik lelki önmegvalósításához. Mert más a mestert utánozni, és más hozzáállását, példáját elsajátítva, markáns egyéniségként, saját életünkben sikeressé válni.

Carolyn Deal: Gazdagság - agykontroll - könyv Hogyan induljunk el tudatosan a gazdagság útján? Erre ad választ Carolyn Deal új könyvében.

Cheiro - A számok titkai - Numerológia E kötet mélyreható ismeretekkel és útmutatással szolgál a numerológiai tanácsadásról, amely elsősorban azok érdeklődésére tarthat számot, akik az élet mélyebb és bonyolultabb értelmének megismerésére törekszenek.

A csodálatos prána gyógyítás A pránagyógyítás során segítünk helyreállítani a szervezet energiarendszerét, azért, hogy az meg tudja gyógyítani magát.

Chögyam Trungpa - A szabadság mítosza Bemutatja a buddhista pszichológiát és Tibet meditációs gyakorlatait. A könyv Csögyam Trungpa egyik versével kezdődik, amely a szellemi ösvény szintjeit ábrázolja, a végén pedig egy Trungpa által lefordított klasszikus szöveget olvashatunk.

Coué: Elméd gyógyító hatalma E könyv írójától, Couétól sokat tanult José Silva, az agykontroll kidolgozója és Schultz professzor, az autogén tréning atyja is. Coué: Elméd gyógyító hatalma c. könyve tehát alapvető forrás. A pozitív gondolkodás tudományának és a lélek erejével való gyógyításnak a kiindulópontja.

Csakra tiszítás - Homeopátia - Színgyógymód - 3 könyv egy csomagban! Az energia egyenletesen áramlik, mi pedig harmóniát és boldogságot tapasztalunk. A színek kiválasztásával mi magunk állítjuk helyre a kibillent egyensúlyt, hiszen mi tudjuk legjobban, mire van szükségünk. Így végre megteremthetjük testünk, lelkünk, szellemünk harmóniáját. 3. A jegyzet tartalmazza kb. 50 homeopátiás szer leírását betegségcsoportok szerint, homeopátiás szerek szedésének szabályai.

Csízió 1986. vagyis a csillagászati tudománynak rövid és értelmes leírása. A csillagok, üstökösök és égi jelek különféle természetéről; az emberi nem négyféle véralkatáról, természetéről és tulajdonságáról és arról, hogy mindenik hónapban micsoda rendet tartson az ember ételben, italban, alvásban, fürdésben, tisztulásban és érvágásban.

Csögyam Trungpa: Cselekvő meditáció A szerző sorra veszi a tevékeny meditációhoz társuló hatféle cselekvésformát - a nagylelkűséget, a fegyelmet, a türelmet, az energiát, a világosságot és a bölcsességet -, valamint megmutatja, miként érhető el egyszerű, közvetlen tapasztalás útján, megszabadulva az én béklyójától a bölcsesség, azaz a világos helyzetfelismerés és helyzetkezelés képessége.

Dan Millman: A békés harcos útja - Az önismeret és a megvilágosodás felé A történet alapja Dan Millman, a világbajnok atléta igaz története, aki bejárta a test és a lélek, a szerelem és a rettegés, a világosság és a sötétség, a nevetés és a csoda birodalmait. Dan egy Szokratész nevű öreg tanítómester, a békés harcos vezetésével, és egy rejtélyes, vidám lány hatására a végső szembesülés felé halad, amely felemeli, vagy tönkreteszi őt.

David Cohen : Szexbeszéd Mit nem adnánk érte, ha tudhatnánk, mit gondol, érez, akar az első találkozás vagy az első szeretkezés után? David Cohen könyve arra tanít, hogy ezek az örök titkok nem teljesen megfejthetetlenek. Bárki kibetűzheti a másik fél tagjainak egyszerűbb-összetettebb jelzéseit: az arcizmok és szemrebbenések, az ujjak és térdek hang nélkül is beszélnek, árulkodnak, fecsegnek!

David Frawley & Vasant Lad - Gyógynövény jóga Első ízben jelenik meg az Ayurvéda ősi rendszerén alapuló részletes gyógynövényismertetés és osztályozás. A könyvben szereplő több mint 250 gyógynövényből 88 rendelkezik részletes leírással.

Deepak Chopra - A harmadik Jézus Vajon miért van az, hogy olyan nehéz a krisztusi tanítások szerint élni? Tényleg ezt akarta Jézus? Ki ö valójában? A harmadik Jézus lapjain olyan választ kapunk a kérdésekre, amely nagy kihívást jelent jelenlegi hitrendszereink számára, és új megvilágításba helyezi Jézus tanításait. Chopra szerint ugyanis nem egy Jézus létezik, hanem három.

Deepak Chopra: A boldogság, mint erőforrás Amikor megérted valódi természetedet, kezdesz a maradandó boldogság forrásából élni, amely nem valamely konkrét okból fakad, hanem valódi belső öröm. Eltölti életedet a hatalom, a szabadság és a kegyelem.

Deepak Chopra: Tökéletes egészség Kvantumgyógyászat, pancsakarma, transzcendentális meditáció, pulzusdiagnosztika, boldogságtechnika, zene- és aromaterápia mind-mind részét képezik a lehetséges gyógymódoknak. Ezen módszerek leírásában mindenki megtalálhatja azt, ami érdekes, hihető, megvalósítható, és a legmegfelelőbb.

Dhammapada: A törvény útja ~ Buddha tanításai Ami ma vagy, tegnapi gondolataidból ered, és amit most gondolsz, holnapi életedet formálja. Életünk az elménk teremtménye. Ha az ember tisztátalan elmével szól vagy cselekszik, a szenvedés úgy követi, mint a kocsiba fogott igásállatot a kerék.

Diószegi Vilmos: Sámánizmus Mert csak lelkiismeretes, pontos, szakszerű kutatás kellett hozzá, hogy kiderüljön: nem papok voltak ezek az egykori táltosok, hanem sámánok, olyanok, amilyenek még harminc-negyven évvel ezelőtt is nagy számban tevékenykedtek Ázsia s még közelebbről Szibéria füves pusztáinak úgyszólván valamennyi nomád vagy félnomád állattenyésztő népénél.

Diószegi Vilmos: Sámánok nyomában Szibéria földjén Milyen lehetett a "pogány" magyarok vallása, milyen a gondolkodásukat, szemléletüket, életüket jócskán meghatározó hitvilág, amelyről "kő, írás nem beszél"? Ez a kérdés már gyermekkorom óta izgat.

Doreen Virtue - Gyógyítás tündérekkel Az írónő megosztja velünk, mire tanították a delfinek, a sellők és az elementálok birodalmának varázslatos teremtményei… és megtapasztalhatjuk, hogyan segítenek bevonzani és megteremteni a saját csodáinkat, és meggyógyítani az egész életünket.

TÜNDÉRKÉPZŐ

Doreen Virtue: Angyali útmutatás Olyan spirituális alapelvekről lesz szó, melyek segítségünkre lehetnek mindennapi életünkben.A könyvben olvasható történetek egytől egyig igazak.

Dr. Doreen Virtue: Angyal terápia Az előző életekbe visszavezető regressziók és a spontán emlékezés révén sokan emlékeznek Atlantiszra, a magasan fejlett civilizációra - amelyben a világítást és a gyógyítást egyaránt a fókuszált és kristályokkal felerősített gondolati energiákkal végezték. Az atlantiszi gyógyítók a természet energiáinak segítségével, pozitív elvárásaikkal, valamint az angyalokkal és más isteni lényekkel való együttműködésük révén érték el csodálatos eredményeiket.

Dr. Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyítás -Párbeszéd, gyógyítás és élet az Angyalokkal Szelíd, harmonikus, intelligens és hihetetlenül hatékony az a mód, ahogy körülvesznek, oltal¬mazón, idézhetően az egyre inkább és egyre több alkalommal finom lényüket megnyilvánító Angyalok. A velük való tudatos kapcsolat új távlatokat, mélyebb belátást hozhat a szeretet fő áramából kiszakadt, gyógyulni vágyó embernek.

Dr. Doreen Virtue: Csakra tisztítás - Spirituális képességeink felélesztése a gyógyítás és tudás érdekében Az energia egyenletesen áramlik, mi pedig harmóniát és boldogságot tapasztalunk. Ebben segít az izgalmas utazásra invitáló kötet.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Dr. Doreen Virtue: Istennők és Angyalok - Belépés egy gyógyító erejű világba A kötet könnyen alkalmazható, gyakorlati útmutatója tanácsot ad, hogy bizonyos helyzetekben melyik istennőhöz, angyalhoz forduljunk segítségért, és serkenti a velünk született ezoterikus tehetségünk kibontakozását.

Dömötör Tekla: Magyar népszokások Népszokás vagy mágia egy és ugyanaz. Szakrális ünnepeink mindegyíket teremtő és varázsló rítus, legyen szó szerelemeről, termékenységről, gazdagságról, egészségről, betegségről.

Dr.Doreen Virtue - Arkangyal jóskártya 45 db magyarázattal ellátott kártyát tartalmaz. Ha a 9 oldalt kinyomtatjátok fényképpapírra (erre a legjobb) vagy egyéb papírra, ki tudjátok vágni a kártyákat.

Dr. Eric Pearl - Kapcsolatteremtő gyógyítás Egy átmenet kellős közepén vagyunk, s ennek főszereplője az újfajta energiaminőség, amelyet Pearl újrakapcsolódási energiának nevez. Olyan módszereket fed fel előttünk, amelyek felhasználásával mi magunk is megtanulhatjuk uralni ezeket az új gyógyító információkat, energiákat.

Dr. F. Batmanghelidj : A tested vízért kiált E könyv a teljesség igényével, tudományos alapokon tárja elénk a társadalom egészségügyi problémáinak megoldását, ismertetve az emberi test egyszerre holisztikus és tapasztalati élettanát. Választ ad arra a kérdésre, melynek kimondását még meg sem mertük kísérelni, hogy miért nem gyógyítják a gyógyszerek a betegségeket!

Dr. George G. Ritchie: Visszatérés a holnapból Dr. George Ritchie (több mint harminc éve gyakorló orvos Virginiában, alapítója és elnöke a Universal Corporation-nek) mint Dr. Moody barátja, lelkes kutatója és megfigyelője a halálközeli eseményeknek.A saját klinikai halála közben tapasztaltakat foglalja össze. Tulajdonképpen ez az esemény indította arra, hogy orvos - mások baján segítő ember legyen.

Dr. Joel D. Wallach: Halott orvosok nem hazudnak Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek. (Egy moszkvai előadás szövege lett felvéve, a fordító megőrizte az előadó sajátos szóhasználatát.) Dr. Ralph Bircher: Szigorúan bizalmas A modern orvostudomány tüneti kezelést folytat a betegségek gyógyításakor, amikor is va

lódi okokat nem találva a tüneteket kiáltja ki okoknak és ezeket kezeli. A betegségek tüneteit ezáltal tudja ugyan csökkenteni, de a betegséget magát meggyógyítani nem tudja, hiszen ha az okokat nem szüntetjük meg, a betegség is marad.

Dr.Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége Tudósok felfedezték, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre - például az emberi szervezetre is - átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk.

Drunvalo Melchizedek - A fény kígyója 2012 után Drunvalo útja, mely a Föld Kundalinijének mozgását követi, egyesíti magában Don Juan tanításait, A Gyűrűk Ura mágikus világát és Indiana Jones kalandjait.

Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai A Mer-Ka-Ba aktiválása, (az emberi fénytest kb. tizenhét méter átmérőjű energiamezeje) egy magasabb tudatsík, vagy szellemi dimenzióbeli világ kapujának kulcsa.

Eckart Warnecke: Feng shui a párkapcsolatban és a szerelemben E könyv segítségével gyarapíthatjuk ismereteinket a Feng Shui párkapcsolatokra gyakorolt hatásairól. Alkalmazásával örömteli szerelmi és partnerkapcsolat valósulhat meg, ami az álmok álma. Eckhart Tolle -Új föld - ráébredni életed céljára Nélkülözhetetlen könyv a spiritualitás iránt érdeklődőknek, az életet igazán mélyen megérteni kívánóknak, és mindazoknak, akik már torkig vannak a kínlódással.

Eckhart Tolle: A most hatalma kártya A lapokon olvasható szövegek elősegítik a napi meditációt, témáik egytől-egyig a jelen pillanatra nyíló kapuk. Akik rendszeresen használják a kártyát, azt állítják, egészen megváltoztatja az embert.

Eckhart Tolle: Milton titka Eckhart Tolle spirituális tanító első mesekönyve! Kisiskolás gyerekeknek kulcsfontosságú útravalót ad a mesekönyv, de furcsa módon még felnőttek számára is beszédes.

Emoto Masaru - A víz igaz hatalma A könyvben több olyan eset leírásával is találkozhatunk, amely bemutatja, hogy a módszer hogyan segített súlyos betegségben szenvedő embereken, és milyen szerepet játszanak az érzelmek a gyógyulásban, egészségünk és ellenálló képességünk megőrzésében.

Erdélyi Zsuzsanna: Hegyet hágék, lőtöt lépék ~ archaikus népi imádságok Nem kö' ehhö' semmi! Ezt csak így. Így tanútam... rámontam az öntőimát... amit én mögtanútam a mamámtú, osztán háromszor rátöszöm az Atyának és Fiúnak és Szentlélök(nek)... háromszor, vagy öccör, vagy héccör... ennyiször kö' mondani, ha valakire rámongyák... vagy háromszor mondom rája, vagy pedig öccör, vagy héccör. Aztán akkor én többet nem mondom rája. De nem köll semmi, mint a jó Istennek a segíccsége.

NÉPI ORVOSLÁS TANKÖR

Erika J. Chopich - Margaret Paul - A gyógyító gyermeki én - Út a lelki egyensúly felé Az öngyógyításnak ezt a praktikus és igen hatásos kalauzát különösen ajánlom azoknak, akik válsághelyzetben vannak, avagy úgy érzik, hogy lelki fejlődésük, életútjuk fontos határkőhöz érkezett." Harold H. Bloomfield, családterapeuta „Igazi, praktikus útmutató a benső gyermek gyógyításához.

Esther és Jerry Hicks - Kérd és megadatik! Születésedtől megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval. Ez a könyv megmutatja, hogyan érheted el mindezt. Néhány tanácsa arról szól, miként használd az energiádat és az érzelmeidet, más fejezetei pedig speciális területekről beszélnek: pénzügyi előremozdulásról, az egészség visszaszerzéséről, meditációról, a zűrzavarok megszüntetéséről.

Esther és Jerry Hicks - Kérd és megadatik! 2. rész Az "azt kapod, amire gondolsz" - tételt a szerzők úgy fogalmazták át, hogy "azt kapod, amit érzel azzal kapcsolatban, amire gondolsz". Nem a célok kitűzését vagy a végeredményre összpontosítást tartják lényegesnek, sokkal inkább az energiád egyensúlyára fordított tudatos figyelmet.

Esther Hicks, Jerry Hicks : Új életet kezdhetsz Ha tudni akarod, hogy: hogyan működik a világ, miért voltál eddig néha sikeres, néha sikertelen, hogyan lehetsz ezentúl szinte mindig és mindenben eredményes, miként teheted működővé valamennyi emberi kapcsolatodat, hogyan lehetsz szinte mindig jókedvű és energikus, akkor ez a - túlvilágról diktált - könyv Neked szól!

Észkapcsoló agytorna(Agykontroll) Nagyon sok jó adottságú gyereknek azért okoz gondot a tanulás, mert agyuk egyes területei bizonyos esetekben egyszerűen „kikapcsolnak”. Mivel agyunk és izmaink szoros kapcsolatban állnak egymással, megfelelő mozdulatokkal ezek az agyterületek aktivizálhatóak.

Eva-Maria Zurhorst: Szeresd önmagad, és mindegy, kivel élsz - Kérésre! Ha elegendő bátorság van bennünk ahhoz, hogy gyökeresen megváltoztassuk szemléletmódunkat, nagy valószínűséggel be fogjuk látni: nem a társunk az oka a problémáinknak. Pontosan ott van nagyon sok tennivalónk, ahol a legnagyobb fájdalmat, gyűlöletet, sérüléseket, hidegséget, dermedtséget vagy ellenszenvet érezzük. Ezt a munkát pedig önmagunkon kell elvégeznünk, hogy házasságunk vagy párkapcsolatunk a valódi gyógyulás és szeretet színterévé váljon.

Éva Ilona: A bölcsesség útja ~ Tarot kártyavető iskola kezdőknek, jegyzet Egy különleges, misztikus utazásra hívlak Kedves Olvasó. Együtt fogunk végigmenni a bölcsesség útján. Igen, a bölcsesség útján, merthogy a tarot kártyát méltán nevezik így. A tarot maga a beavatás útja, és mi ezen fogunk végigmenni.

Fohászok és vallomások ~ A világ legszebb imáiGangaji - A szabadság folyója Ha az önmagadnak feltett kérdések feltárják, hogy amit végül is akarsz, az az igazság, a béke vagy a szabadság, akkor minden vágyadat összpontosítsd abba az egyetlen vágyba. Váltsd be minden váltódat! Tegyél fel mindent egy lapra az igazságért: a testedet, a történetedet és minden kapcsolatodat. 

* * * * *

Feliratkozás hírlevélre * ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: www.youtube.com/evailona777

 
* * * * * *

SZERELEM EROTIKA BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

*   *   *

Napi idézet...

Névnapi idézetek küldése...

 Zenés képeslapküldés

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez: 

666 bölcsesség a Tarot kártyában - //tarotakademia.gportal.hu

* *   * *   

//casanova.gportal.hu

* *   * *   

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. //casanova.gportal.hu

BACH VIRÁGTERÁPIA ON-LINE KURZUS és DVD

Bővebb információ: Kattints ide! 

SZÁMMISZTIKA ON-LINE KURZUS és DVD 

Bővebb információért kattints ide!

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is felküldjük az Istenekhez. Bővebb információ, majd a kattintás után megjelenő kép felett lévő "i" vagyis az információs gomra kattintva a "picasa megjegyzéseket olvasd Kattints ide!

*   *   *   *   *

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

 

 
JÓSOLJ MAGADNAK!
 
* * * * *

 

Sorselemzés Éva Ilona Tarot mesterrel

 
* * *

 

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * MP4 kis formátum, MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Részletek: www.youtube.com/playlist * Megrendelés 06 70 314-5911* Ár 35.000-

* *   * *

TAROT MESTERKURZUSOK DVD-n

//tarotakademia.gportal.hu

* *   * *

 

//tarotakademia.gportal.hu

 

 
INGYEN KÖNYVEK
 
ÉGI MESTEREK ÜZENETE
 
INGYEN FILMEK
 
ZENE INGYEN
 
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
AJÁNLÓ
 
STATISZTIKA
Indulás: 2011-11-23
 

ÉVA ILONA / EVVA LENA DI REIROSSI * MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, személyesen: 06 70 314 5911 (300-Ft/perc). Egyéb időponthoz egyeztetés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, rontásvizsgálat, átoklevétel, állapotfelmérés, vizuáldiagnosztika fénykép és/vagy tenyérlenyomat alapján, Bach virágterápia, szépség és egészség... *  www.evailona.hu * http://facebook.com/evvalena


On-line Tarot tanfolyam, kezdő és haladó szint

https://sites.google.com/site/evvalenadireirossi/ezoterikus-tanfolyamok


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!